![]() |
ציטוט:
i'm doing great ,about 108 kilos now ,beefing up for the stage. :sbb2: you got face book ? i'll hit you up there |
מישהו יודע מה היה הגובה של הבחור ?
|
מה זאת אומרת מה היה אחי הוא עדיין חי גברברון.. 1.78
|
גובה מרשים למפתח גוף
לא הבנתי את העניין של הפיטנס ופיתוח גוף אתה יכול אולי להסביר לי מה ההבדל בין פיטנס לבין פיתוח גוף |
דוגמן פיטנס קרוב להגדרה של מפתח גוף אך יש לו פחות מאסה על הגוף והוא יותר חטוב מדוגמן רגיל.
בסופו של דבר זה דוגמן עם גוף שרירי מעל הממוצע. |
סיכום פשוט ולעניין הבנתי תודה רבה ..
|
שמעו, אני אצא קצת גיי שאגיד את זה (טוב, לא קצת), אבל לא רק שיש לו גוף מושלם, הוא גם בחור יפהפה. יש לו את כל החבילה לבחור.
|
אני חושב שזה גברי להחמיא לגבר אחר על המראה שלו, זה מראה כמה אתה בטוח לגבי עצמך,
ההפך, שונא את ההאלה שאומרים גיי על כל דבר שני עם שחקנית פורנו ברקע של הדסקטופ בלי חברה ועם כמה חברים בדיוק כמוהו שאומרים גיי על כל דבר ומאבדים את הבתולים בחתונה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
Real צודק,אין שום דבר רע בלפרגן לבחור.
שגיא נראה לא פחות ממדהים ,מכיר לא מעט אנשים שימכרו אשך (או אפילו שלוש) בשבילו להראות כמוהו. |
ציטוט:
|
ציטוט:
בכל מקרה, נראה נהדר הבחור, ממש מדהים כמה הוא מצליח שם (סתכלו כמה שערי מגזינים) |
ציטוט:
בכל אופן בתמונה הזאת הוא כבר לא פיטנס אלא ממש באדיבילדינג - http://img375.imageshack.us/img375/4...nals200df0.jpg |
הוא נראה טוב מאוד, לא פלא שהוא בין המובילים בתחום.
תאכלס מגיע לו, הגיע לארה"ב לבד ועובד קשה בשביל זה, מגיע לבחור! |
ציטוט:
http://www.israelbody.com/showpost.p...7&postcount=23 |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
|
דוגמן הוא בחיים לא. איך אפשר עם המסת שריר הזאת להיות דוגמן? דוגמן צריך להלהיב את האוכלוסיה, וכמו שכולם יודעים רוב האוכלוסיה המוחץ לא אוהב את כל המסת שריר הזה וכל מה שקשור לבודיבילדינג..
אבל אין ספק שהוא נראה סוף הדרך |
יש תמונה באוף סיזן?
|
הוא נראה פצצה אין מה להגיד.
|
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחח פיצול אישיות |
ציטוט:
|
ציטוט:
http://www.youtube.com/watch?v=7brIkZbhOqM |
Real תגיד יש מצב אתה מכיר את אור נעים? (הוא משרת במוד"ש)
|
ציטוט:
|
ציטוט:
הן תמונות דוגמנות. גם באתר הרשמי שלו הוא מציג עצמו (וגם מוצג בפי אחרים) כבודיבילדר סלאש דוגמן. הרי לא היית מצפה שיקחו את קייט מוס לדגמן אבקת חלבון... הוא פונה בעיקר לקהל יעד מסויים, בין אם הוא מדגמן תוספי מזון ובין אם הוא מציג "לייף סטייל" שאותו הלקוח ששוכר אותו מעוניין להעביר ללקוחות פוטנציאלים. הגוף שלו כ"כ פרופורציונאלי ואסתטי ולא "מאיים", ובנוסף יש לו פנים יפות, כך שהוא יכול בשקט גם לדגמן חליפות ערב , משקפי שמש איכותיים, בשמים ובכלל כל מה שקשור לעולם הגברי "הרגיל". |
ציטוט:
" |
ציטוט:
|
סליחה על ההקפצה...
אבל איפה הוא שירת בצבא? |
ציטוט:
|
ציטוט:
הוא אמר שהוא לא יודע מתי תגיע לו הצעת פרסום אז הוא לא מתפרע,ככה שעם מפתיעים אותו בהצעה כלשהי הוא עושה חיטוב קצרצר ולא אחד של 3 חודשים לצילום |
לעד הבחור הזה יהיה מושלם בעיניי....
הפרופורציות , האסתטיקה ... פשוט מושלם .. בהחלט הסופרמן הישראלי |
הגוף נראה 10,
באמת ששום דבר לא צריך להיות אחרת.. |
מדהים... איזה השראה יש מהבחור הזה - ללא ספק גוף מטרה להרבה מאוד אנשים שעוסקים בתחום.
|
כל הכבוד לו!
אני שמח בשבילו שהצליח ככה :) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:13. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ