![]() |
ציטוט:
אגב גם שהייתי בחיטוב לתחרות והייתי עושה אירובי בבוקר ובא לחדר כושר...לא היו כל מיני קשישים ששומעים לך בקול רם חדשות על האירובי ומריחים מגעיל מהבית שחי ויוצא להם מוגלה מהפה חחחחחח היו פרגיות אם טיץ וטראקים על הבוקר וכולם מרביצים ספרינטים עוד לפני שפתחו את העיניים:book::book::book: |
מתוך 40 הלידים בחדר כושר יש רק 1 או אני לבד רציניים... :|
וכל יום שומעים תחרא הזה "מה זה שווה הוא על אבקות" |
ציטוט:
|
ציטוט:
יש כאלה שלפעמים אומרים לי שהמשקלים שאני מרים הם יותר מדי גבוהים ויכול לקרות לי משהו חמור וממשיכים לזיין תשכל.. תאמינו לי שימו mp3 שלא יגשו אליכם ויזיינו לכם תשכל.. זה דיי עובד |
ציטוט:
"אתה על אבקה אז מה הקטע שלך, עדיף אל תספר לאף אחד.. אם הייתי על אבקה הייתי לוקח אותך, אז מה הקטע".. |
ילדים כאלה פשוט דורשים כדור לראש...
|
היה לי איזה שחיף טמבל במכון... עובד כמו דפוק הורס לעצמו את הגב...
אני אומר לו אחי אאתה לא עובד נכון תיישר את הגב תעבוד לאט יותר ... הוא עושה לי "מה אתה רוצה לא כואב לי הגב הכל בסדר ומסתכל עליי במבט עוין" אני מהרהר לעצמי "פעם אחרונה שאני עוזר למישהו שישברו את הראש לבד הזונות" |
ציטוט:
אצלנו איזה כמה מבוגרים רוצים שישימו מכונת קפה איפה שהשולחן של המדריך כדי שאחרי השבע שעות הליכון שהם נרדמים עליו במהירות 3 הם ישתו איזה קפה ויוכלו להמשיך עוד איזה שעתיים. רק חסר שיבקשו קוראסונים... ראבק אני לא אשכח שפעם אחת יצאתי על איזה זקן מבוגר שעושה אצלנו הרבה רעש וחושב שהחדר כושר שלו. הזקן הזה לא רוצה שירוצו לידו בהליכון. לא הייתי קשור לוויכוח אבל ישר התערבתי. המעצבן הזה בא התחיל הליכון ליד איזה אחד שרץ בדרך כלל על הליכון ואומר לו תירד אני לא רוצה שתרוץ לידי.. ראבק איך התעצבנתייי |
לא נוהג לצחוק על אנשים , בדר"כ אם מישהו זורק הערה מפגרת אני מנסה לתקן אותו ולהסביר לו אלא אם כן הוא בור ואז יש בעיה...
|
ציטוט:
וככה אתה מנסה להסביר לכמה אנשים משהו (נניח על אבקת חלבון) והם בטוחים שאתה זה שמבלבל את המוח והם גאונים . בגלל זה אני כבר הפסקתי לנסות להסביר להם... כל מה שהם אומרים נכון:sweatdrop: |
ציטוט:
שמח שאתה ככה, לדעתי כולנו צריכים להיות ככה. |
אחרי החגים הם יבואו כמו פשפשים
כמה ישרדו לחורף (כדי לפתח לקיץ) ויפלו לאט לאט חודש לפני האביב |
אותי הכי מעצבנים אלו שמדברים בפלאפון באמצע אימון (כן, יש אצלנו כאלו :( ) בין הסטים של פשיטת ברכיים מנהלים שיחות נפש כשהם יושבים על המכשיר :):):):)
|
ציטוט:
בזמן ביצוע תרגיל לתאומים בסמית' איזה מבוגר אחד שואל אותי אם אני משתמש באבקת חלבון. עניתי לו שכן. ואז הוא אמר לי אתה יודע זה לא בריא ומסוכן ולא טבעי וכימי ובלה בלה בלה. ואז הבאתי לו חפירה על היתרונות של זה ומה זה מכיל ולמה זה בריא. לאט לאט אני קולט שהוא משתנה. בקיצור אחרי 10 דק' שחשבתי שסיימתי איתו את הנושא, הוא בא אליי ושואל אותי מאיפה אני קונה את האבקה ואם אני מכיר מקום שמוכרים במחיר טוב.. :eek: |
ציטוט:
אני כבר התייאשתי אחי פעם משהו במכון אמר שזה לא טיבעי- זה מכיל כמות חלבןון בריכוז גבוהה לכן אם אתה משתמש בזה אז זה כבר "לא שווה " כי זה מנפח אותך... ואני כמו אידיט מנסה להסביר לו שזה אותו דבר כמו קופסאת טונה חזה עוף,קוטג' וכו..) והוא לא מקשיב.....:boxing: מאז אני מפסיק להקשיב לשטיות שמדברים לידי במכון ומתרכז אך ורק באימון. לפעמים אני מתאמן ואני לא יודע אם להתחיל לצחוק או לבכות מהשטויות שאנשים מדברים שם. דוגמה שהייתה השבוע: אחד המדריכים אמר למשהו שרק התחיל להתאמן (עם אחוז שומן גבוהה - צריך לעשות קודם חיטוב) שיעשה הרבה בטן זה יבנה לו שם קוביות על חשבון השומן:sad::confused: |
אשכרה !
איזה אחד במכון שלי חירטט לי על האבקות שזה לא טוב (כי הוא ראה אותי שותה) אז אחרי איזה שבועיים הוא שאל איפה קונים וזה ..חחחחחח אי אי אי צריך לתת לילדים כאלה מכות . |
"עזוב אותך. הוא נראה ככה בגלל האבקת חלבון"
morons |
ציטוט:
תאמין לי אם אתה מאיזור ראשון תקפוץ וכל הגו אקטיב הזה כמה שזה חדר כושר מלא ציוד מדהים וכמה שהוא מרשים ויפה יש בו אולי איזה 5 בודיבילדרים עוד איזה 10 חבר'ה שלא מתחרים אבל רציניים ועוד 300 לוזרים שלא באים להיתאמן אלה לזיין בשכל. בחיטובים?רצינות יש בכולם אין חרטות אין בולשיט אחי! |
ציטוט:
נשמע תענוג לאללה להתאמן בחדר כושר כזה.. אני בנתיים מסתדר בקאנטרי קלאב שלנו - זקנים ומפתחי גוף רוסים זקנים.. =] וואלה "חיטובים" נשמע חדר כושר בצפון תל אביב אבל אתה אומר שהוא על רמה אז אולי ישנו את השם ל Gold GYM :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
יפה אמרת |
זה יגמר שיהיה קר וגשם
משהו בסביבות 3 שבועות-חודש |
עונת הליצנים תיפסק מתי שעונת הליצניות תיפסק וזאת אומרת ידידי לעולם לא (בארצנו)
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:45. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ