![]() |
זה גם חלבון מי גבינה תחשוב על זה זה טוב
|
זה גם המטרה שלך בתאכלס ואתה לא נקחתה אץ זה.
לא יודע ההיתי בכיון של חלבון מה אתה ממליץ? ואתה חייב להוריד מסן או איסי אחי |
בסדר אבל אני שוקל כבר 72 וחצי ..אני לא צריך להיתמלא עוד אני עכשיו לאט לאט תפריט מסודרת חלבון מי גבינה אימונים טובים זה יעשה תזמן אתה זה טוב לך זה יתם לך בום אחי אני אומר לך מנסיון אני לקחתי אחד כזה ניפני שנה עליליתי באיזה חודש 5 6 קילו היה לי אז גם תפריט מאחותי אבל לך זה טוב זה לדעתי יתן לך מכה יש לך שם מספר פחממות מדהים ומספר חלבונים עוד יותר מדהים אחי הכול ביחד קף אחת אחרי אימון ..נעבור ביחד על התפריט שלך וניראה איך נעשה את זה טוב סמוך אלי
אחלה של אבקה היא שלא תחשוב פשוט אני לא צריך לירכוש אחת כזאת. |
תיראה האבקה הזאת מכילה כמות חלבון מחובדת אחרי אימון ומספפר פחממות מיזה אין מצב שאתה לא תעלה במישקל!!! זה לא רק חלבון זה גם פחממה אתה תעלה בטוח אין מצב שלא חח
|
יש מצב באמת לכמה זמן השקית הזו תרזיק אתה חשוב עם ניקח פעם 1 ביום
ושוב תוריד איסי אחי תפתח חדש רק של הפורום היה לך יותר נוח לדבר עם אנשים מהפורום באיסי |
חח יחמר זה 4 וחצי קילו זה לחצי שנה :d
|
4 וחצי או 5 קילו
|
ניראלי אני יקח . נדבר מחר תסביר לי על זה יותר למה אני לא מבין על תוספים
אבל מה שהבנתי זה במקום ארוחה ועם ערכים של ארוחה שלמה אז אחרי אימון זה לא יתאים אני חשוב |
לא לא זה לא בימקום אוכל זה תוסף למה שאתה אוכל שעלה במישקל ..אתה תישתמש בזה טוב אתה תעלה שריר ..סמוך אלי.אני ילמד אותך מתי לקחת 2 ביום
|
תזכיר לי בכמה קניתה?
|
מחר אני יסביר לך בבצפר את הארכים שלה אתה תיראה שאתה תבין אחי זה פשוט אני ירשום הכול ..היא טובה לך אתה שוקל 60 היא תעשה תעבודה ביחד אם תפריט שאני יעזור לך
|
420 ..פשוט אם אתה לא רוצה אני מחזיר לו אותה כאילו אחי אתה מבין
|
זה 5 קילו אל תישקקח זה מספיק לחצי שנה תישמע אם אתה תישמע לכול אחד שאומר לך משו אתה תישתגע אני יש לי אותו הוא מסביר לי הכל קניתי חלבון אחר אתה מחשיב את עצמך רזה?
|
תירשום תפלפון שלך אני יקריא לך הכול ויסביר לך אם ניראלך סבבה אחי אם לא אז לא נשמה ..תירשום פלפון
|
ואי חברה חזרתי מהאירוע.. אכלתי איזה 10,000 קלוריות! אחרי האוכל לא יכלתי לזוז שעתיים ו4 פעמים הייתי בשירותים... אכלתי אוכל שלא אכלתי חצי שנה... אויי היה כזה תענוג, אבל לדעתי נסחפתי, סתם אכלתי מלא מכל הבופה שהיה.. טעמתי פשוט הכל..
דמיינו בופה רחב ידיים באולם, קחו צלחת ענקית, ותמלאו מכל דבר שיש שם פעמיים. תוסיפו לזה 9 טורטיות מלאות בבשר/עוף. תוסיפו לזה וודקה רדבול ועוד איזה משקה חזק. היום הורדתי את הפחמימה אצלי בתפריט לכמעט אפס: במקום 4 פרוסות לחם בארוחה, 1 בלבד. אירובי 50 דק' חמישי, שישי שבת בנוסף לאימון משקולות. אני מצטער על זה שאכלתי יותר מידי.. =\ חחח אבל טורטיה מקסיקנית זה אחד הדברים.. |
ציטוט:
ולמה אתה באולם ואתה שותה וודקא רדבול? אם כבר אז אשכוליות אני מת על זה... :p |
[quote=OmriF;640355]ואי חברה חזרתי מהאירוע.. אכלתי איזה 10,000 קלוריות! אחרי האוכל לא יכלתי לזוז שעתיים ו4 פעמים הייתי בשירותים... אכלתי אוכל שלא אכלתי חצי שנה... אויי היה כזה תענוג, אבל לדעתי נסחפתי, סתם אכלתי מלא מכל הבופה שהיה.. טעמתי פשוט הכל..
דמיינו בופה רחב ידיים באולם, קחו צלחת ענקית, ותמלאו מכל דבר שיש שם פעמיים. תוסיפו לזה 9 טורטיות מלאות בבשר/עוף. תוסיפו לזה וודקה רדבול ועוד איזה משקה חזק. היום הורדתי את הפחמימה אצלי בתפריט לכמעט אפס: במקום 4 פרוסות לחם בארוחה, 1 בלבד. אירובי 50 דק' חמישי, שישי שבת בנוסף לאימון משקולות. יאלה עומרי !!אתה יודע באלי המבורגר וצי'פס ..זה טעים לאלה וואה וואה אבל אני לא אוכל את זה .חחח |
היום היתקשרתי לישראל בודי והשקית של 4.5קילו מרזיכה רק לחודש
|
נדב ימעפן תקנה חלבון תאכל טוב וזהו מה יש לך?
|
אלה ישרל מה קורה אחי שנים לא הגבתה פה
|
ציטוט:
חח ממש. |
ציטוט:
אני לא בא לעבוד עלייך או משו נכון הסיריוס מאס שלקחתי אותה תוך חודש אין ניגמרה כי לוקחים את זה איזה 2 ביום משו כזה ו.. אתה בטח הייתה לוקח 1? |
ולכול אבקה יש תצרכים שלה אחי ולכול גוף יש תכמויות שהוא צריך להכניס לגוף ככה שזה לא רלונטי להגיד חודש..כי יש אנשים זה מספיק ליותר יש אנשים שפחות כול אחד והצרכים שלו
|
ציטוט:
רציני אחי זה 125 גרם לסקופ תחלק ב 5500 גרם יוצא לך חודש וקצת |
--------------------------------------------------------------------------------
ולכול אבקה יש תצרכים שלה אחי ולכול גוף יש תכמויות שהוא צריך להכניס לגוף ככה שזה לא רלונטי להגיד חודש..כי יש אנשים זה מספיק ליותר יש אנשים שפחות כול אחד והצרכים שלו |
ציטוט:
רון שוב נידפק רוצה שאני יכין לו תפריט של 3אלף קלוריות |
ציטוט:
4 חודשים זה גם יכול חודשיים .. מה באמת רון רוצה?מה יש לו תגיד לי?זה נעשה לא נורמאלי לא??? |
ציטוט:
הוא דפוק ולא רציני |
הוא סתם מבלבל
|
ציטוט:
|
עומרי .ץ?
|
ציטוט:
הייתי כבר |
אור חבל שלא היית, אני אבי התאמנו באותם שעות..
|
ציטוט:
ניראלי אני מכיר את אבי ...אני זוכר אותו אחי אם אני לא טועה הוא נמוך ויש לו שער ארוך.. היום אני יבוא ב1וחצי 2 אחי |
לא חחח...
אני ב17 בפגישה עם גיל.. נקווה שעד אז אני אוריד את כל החרא שאכלתי באירוע שעבדתי בו.. |
תיירגע מה יש לך הורדתה את הפחממות שלך יום אחרי עשיתי פפעילות עריבית?אין סיבה שלא יהיה בסדר בטח עליתה אתה יודע שהגוף לא רגיל לכמות גדולה פיתאום מקבל אותו הוא מקבל מכות רצח חח
|
אור יקקי תדליק כבר את הפלאפון שלך אני מנסה להתקשר אלייך שתבוא תעשה איתי אימון רגליים והוא כבוי..
קיצור תקשר אליי (052-8-7-0-0-0-4-8) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:47. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ