![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה מדבר על חימושניקים? |
ציטוט:
לדעתי האישית צבא זה משהו בגדר חובה, במיוחד בארצנו. אני מאוד רציתי קרבי אבל מראש ידעתי שאין לי אפשרות אז ניסיתי להגיע לשירות משמעותי בחיל המוידעין בתור מתנדב אבל היו חכמים ממני. אז החלטתי שלשבת בקריה או בבקום זה בזבוז זמן שלי ושל הצבא ונרשמתי ללימודים. שירות לאומי זה נושא בעייתי ואני לא יודע מה להחליט לגביו, בנתיים זה נדחה עקב הלימודים אולי אחרי או שאף פעם. |
ציטוט:
|
לוח בקרה אישי ... לא דרך איזה פאנל של מנהלים
|
הויכוח הזה לא מגיע לאף מקום, איתך פאניק אי אפשר להתווכח על הצבא, אתה שונא אותו :flowers:
בכל מקרה, פותח הפוסט לא חייב דין וחשבון לאף אחד מלבד עצמו, ולדעתי הוא עושה מעשה שגוי שהוא נכנע ככה לתענוגות השטחיים של עולם בלי צבא, שהרי מדינת ישראל, גוש האדמה שנלחמנו, נלחמים ונילחם עליו לנצח ככל הנראה, ישאר כאן הרבה הרבה אחרינו. ולפיכך יש לעשות הכל על מנת לשפר/לתקן/לייעל/לחזק/לתמוך/להגן/לטפח וכו' את האדמה שלנו. שוב, איש באמונתו יחיה, השינוי צריך לבוא מאיתנו, לא ממטיפים בשקל כמו שאתם בטח חושבים שאני.. ככה או ככה, בהצלחה בהמשך הדרך.. |
ציטוט:
ואיפה אתה שיררת\משרת? |
אני מקווה שפותח הפוסט יודע הולנדית,אפילו קצת
ההולנדים מאוד גאים בשפה שלהם והם לא אוהבים לטמא את השפה שלהם בסביבה של כל מיני שפות אחרות |
ההולנדית שפה מסריחה ד"א
|
לא מת על השפה ההולנדית, חפיף, ניסתדר..נלמד אותה. (ידעתי אותה בעבר)
אתם לא יודעים מה היא הסיבה העיקרית שלי במעבר הזה, אז חאלס לדבר שטויות. (כל מי שאמר שטויות) ומה אתם מדברים על עשורים קודמים? אתם הייתם בכלל? לא נולדתם אפילו, רק שמעתם סיפורים טובים זהו. מדברים לי פה כאילו חיים לי כבר 50 שנה. תודה לכל השאר.. |
ja rule jij bent een aap.
|
ציטוט:
אני איתף ובגדול פאניק 3\11 זה לא חימושניק בצריפין. אלא נער מכם שהם בדר''כ נהגי בוס או גובים אחרים בסגנון והם עושים טירונות 02 3 חודשים |
ציטוט:
החימושניק התכוונתי לחלק השני של ההודעה של דר.מאסל, שהוא אמר שיש תפקידים למילואימניקים שהם טוחנים והם חשובים... |
ציטוט:
|
ציטוט:
כי מה צריך עובד רס''ר שיטחן? |
ציטוט:
רציני אני כותב משהו אחד אתה עונה על משהו אחר לגמרי... |
Dr.muscle מה דעתך על לעלות תמונות ? אמרת שאתה קרוב ל90 קילו על 176, נשמע מעניין ...
מצטער שזה לא קשור לפוסט... |
ציטוט:
לא הבנתי מה לא הבנת |
ציטוט:
לפאניק- מתחיל עוד חודשיים ללמוד רפואה במסלול העתודה.. במטרה להיות קרפ"ר בסופו של דבר.. אז כן, אני אוהב את הצבא. |
ציטוט:
מצטער אחי על הזלזול באמת שאני לא מזלזל בך אישית, אבל אתה בינתיים רק מלש"ב, עוד לא טעמת את הצבא, כבר אתה רוצה להיות קרפ"ר??? חכה תיכנס לצבא קודם. ואחי כשתהיה קרפ"ר תסדר לבן שלי איזה יקיצה טבעית עשה ג'סטה |
ציטוט:
ובצדק, אבל אני יודע מה אני רוצה ואני אגיע לשם :sbb4: |
ציטוט:
|
לא רצית להגיע ליחידה מובחרת ואפילו עברת יום סיירות? פיש מרצון להגיע ליחידה מובחרת לעריקות, יפה.
|
ציטוט:
|
תילך כוס סמק לפחות אני מקווה שלא תוכל לחזור לארץ יא עריק אפס
פחות נבלה לא נורא |
ציטוט:
תגיד לי מה אתה טמבל ? קראת את כל האשכול ? אתה יודע למה הוא עזב ?? וואלה אם היית מכיר את הבנאדם לא היית מדבר ככה.. |
בהצלחה בחיים החדשים
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אחי יש עוד כל כך הרבה אנשים כמוהו שלא משרתים שעוד אחד זה לא נורא... |
האמת כל אחד זה נורא..
אבל בסדר כרגיל כולנו רגילים לאכול את החרא... והאמת? יותר חשוב לי שהבן של ראש הממשלה היה מתגייס, ושכל האוכלי חינם הסלבריטיים עלק גם היו חוזרים לעשות שירות צבאי. אם המצב של המשתמטים ימשיך כמו שהוא היום והעריקות תמשך, לא יודע מה העתיד צופן לנו בשיא כנות. (כל נער שני בישראל לא מתגייס.. רק שתבינו איזה אבסורד) |
ציטוט:
הקיצר תבינו שכול החיים היינו במלחמות והסבים שלכם והמבוגרים נתנו את עצמם בשביל המדינה ועכשיו חבורת אפסים כאן מתחילה להתפנק ....... חלאס כבר מתי תבינו אין מדינה בלי הצבא חלאס לעשות ולהתייחס כאילו צבא חרא כי מי שבאמת חרא זה אלה שמשתמטים..... ואין שום סיבה טובה הולך לעשות חיים בהולנד אפילו שירות משהו בהולנד לא עושה |
הם לא מבינים את זה זה הבעיה... כל אחד אומר "יאללה זה רק אני אני רק בנאדם אחד מה כבר יקרה אני לא אחסר לצבא", ואומרים את זה עוד כמה אלפים על הדרך וזה פוגע.
תכלס איפה המורשת... איפה הגאווה לשרת בצה"ל... ועזבו את הממשלה המחורבנת זה מה יש... תחשבו שאתם מגנים על המשפחה שלכם ועל כל המשפחות בישראל גם אם אתם ג'ובניקים אתם עוזרים למערכת הצבאית הרבה מספיק שאתם מתגייסים. משתמטים - נמאסתם. |
רק שתדעו...
שאם המדינה הייתה מגייסת אנשים -שהיא באמת צריכה, ולא כל אחד, המדינה שלנו הייתה עכשיו פורחת מבחינה כלכלית, יותר כסף למוסדות חינוך, לאמהות חד הוריות, לפנסיונרים... הכל!!! פשוט יש את החוק הדפוק הזה שכל אחד חייב להתגייס, ואז יש 50 פקידות בבסיס עם 10 אנשים >< וכל חייל זה מלא כסף!! זה מדים, זה אוכל, זה מקום לינה, זה הטירונות. .. משקיעים בהם כסף. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אה נכון, אם היה גיוס חופשי כמו בארה"ב אני בכלל לא רוצה לתאר מה היה קורה בארץ
לא היה לנו צבא בכלל :| בסדר כל המורעלים היו מתגייסים לקרבי ומה עם שאר התפקידים ? כל ה"לומדים" היו ממשיכים ללמוד ושמים זין על הצבא וכל אלה שאין להם פרופיל קרבי היו פורשים, כי עדיף ללמוד מאשר להיות ג'ובניק אז היה לנו צבא רק של קרביים, נירא לי היינו מתפרקים |
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל תסכים איתי שעם אותם פקידות והחיילים שבאים לשעה וחצי הרבה מאוד חיילים היו בשמחה עוזבים תצבא, ללכת ללמוד או לעבוד או כל דבר יותר מועיל לעצמם ולכיס שלהם |
ציטוט:
למה מה קרה שחצי יעשו צבא וחצי ילכו לעבוד ויתקדמו... כולם צריכים להתגייס, מצידי שזה יהיה לתפקידים סתמיים אבל כולם צריכים להיות במסגרת הזאת. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:25. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ