![]() |
ציטוט:
במקום הhydrotest שהם ממליצים החלפתי באקדיסטרון.. בכל מקרה זאת הוצאה כספית גדולה ..מה גם שלא הבנתי כל כך את השפעת ה gh stack שלהם. |
ציטוט:
אבל...... אחי........איזה אתר מושקע יש להם...........חבל"ז |
ציטוט:
בנוסף לזה אפשר להוסיף עוד הרבה דברים זאת שאלה של תקציב ועים כבר החלטת שאתה משקיע כסף ומזמין מוצרים מחו"ל אז יש חברות טובות הרבה יותר מ nutrabolics למשל במקום להשקיע כסף על האינסולין-קי הזה היית לוקח קריאטין טוב כמו cellmass של bsn או no-explode אני חושב שאלה מוצרים הרבה יותר אפקטיביים והרבה יותר שווה להשקיע תכסף עליהם |
ציטוט:
בקשר לקריאטין...אני סיימתי לפני חודש בערך להשתמש ב noz full throrhlle או איך שלא קוראים לזה..קריאטין טוב אין מה להגיד.מרגישים מהאימון הראשון..והוא מנפח בדיוק במקומות הנכונים הבעיה היא שגם איתו הרגשתי את הירידה אחרי השימוש ואני ממש שונא את זה.. בקשר לשילוב ..מן הסתם אני לא אשתמש באינסולנין קי לבד אלא ביחד עם שאר הדברים שרשמתי..ולכן נראה לי שהתוצאות יהיו טובות..מה גם שיש לי ידידה בארה"ב שבאה לבקר בפבואר אז יכול להיות שאני אבקש ממנה להביא לי אותם וככה נחסוך את הכסף של המשלוח... בכל מקרה זה לא קריטי לי לעכשיו...אני עדיין בודק מה הכי ישתלם לי.. ראיתי את השילוב שאתה עשית..וזה נראה כהוצאה כספית נמוכה יותר מה גם שאמרת שעלית איתה 5 קילו שריר..אז אני בהחלט אשקול אותה. |
תנסה אין לך מה להפסיד
בהצלחה |
ציטוט:
|
מה למה ? למה צריך חלבון?
איך אתה שואל עים אתה בעצמך משתמש |
סליחה שאני קוטע אותכם אבל, אני מחפש את התוסף המושלם (והחוקי ביותר) שיתן לי פוש רציני
היום נדבר על T3 , מה דעתכם? |
אתה מתכוון לt3 של חברת Nxcare המעודד טוסטסטרון?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני יודע אחי, ניסית המון תוספי תזונה , היו כאלה שהשפיעו ובאמת עשו הבדל והיו כאלה יקרים ולא יעילים בכלל. בכל מקרה אני מחפש עכשיו תוסף באמת טוב שיתן לי פוש , אני חושב שאני בשיא היכולת הטבעית של הגוף שלי (אני 180 שוקל 89 קילו ).........ורק תוסף טוב באמת יכול לעזור לי, כמובן שאתה צודק בקשר לתזונה, שום דבר לא יעזור ללא תזונה נכונה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
הוצאת לי תמילים מהפה!!! |
תאמת אני לא מכיר כל כך תמוצר אף פעם לא השתמשתי בו אבל אני אשמח עים תספר לי
|
ציטוט:
אם אתה מתייחס לאבקה אז למה שמתאמן שלא צורך אבקה לא יתקדם בדיוק כמו אחד שכן??? אני צורך אותה בגלל נוחות לא בגלל שאני מאמין שהיא תתן תוצאות יותר טובות |
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל הקטע של "הספיגה המהירה" זה בולשיט.... |
תשמע זאת דעתך אני לא חושב שזה בולשיט
אבל לפי החתימה שלך אתה כן משתמש באבקה... לא ככה? |
תשמע אני חייב להגיד לך שאתה בן אדם ספקן ברמות
|
אני חייב להגיד לך שיש לו סיבה טובה להיות ספקן
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
שאלה : איך הגעת למסקנה הזו שהאבקה יותר יעילה מחלבון אחר? דרך הוכחות מוצקות שראית? או מפרסומים ומאמרים באתרי ש"במקרה" מוכרים כאלו מוצרים? ברור שאני ספקן כי אף אחד לא הוכיח את הדבר הזה....אני יכול לסגל איזה תכונה שאני רוצה לאבקה הזו, זה אומר שזה נכון? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
סוסטנון, אם אתה לא מאמין להם, לפחות תאמין ליאיר להב שאמר את זה בעצמו. :-)
העניין הוא, שכל הקטע סביב הספיגה המהירה של אבקת חלבון מתישב נחמד עם ההגיון, אבל אף פעם לא הוכח מחקרית. כלומר אבקת חלבון אמנם עוברת במערכת העיכול מהר יחסית, אבל זה לא אומר בהכרח שזה תורם משהו להתפתחות השרירים. גוף האדם זה דבר מורכב, הוא פשוט לא עובד בפשטות כזאת. |
גל כתב כבר שאתה באימון ואחריו עם חומצות אמינו בדם מהחלבון של הארוחות הקודמות, ולכן הדגש פה הוא על פחממה כדי ליסתור קורטיזול ולמלא גליקוגן (עוד משו?)
|
ציטוט:
אתה רוצה להגיד לי שאין לך אבקת חלבון בבית? ומי זה יאיר להב? |
ציטוט:
מה הוא פרופסור? שיראה תעודות מאיפה הידע שלו? |
מחקרים, והרבה מהם.
|
ציטוט:
1. היא נוחה וזמינה. 2. טעימה. 3. חוסכת בליסה של קופסאות טונה וקוטג'. לצורך העניין, לפני שהייתי צורך אבקת חלבון והייתי אוכל ביצים וטונה אחרי אימון, ההתקדמות שלי היתה זהה (ואפילו טובה יותר, אבל זה לא חכמה כי הייתי בתחילת הדרך). יאיר להב זה אחד התזונאים המובילים בארץ. יש עליו כתבות בעיתונים, טורים שלמים ב-Ynet וכו'. |
ומה אמר היאיר להב הזה?
|
ציטוט:
מי זה הגל הזה? |
ציטוט:
אם המנהלים יאפשרו לי, אני אוכל לשים פה קישור לפורום אחר בו יאיר התארח וכולם הפציצו אותו בשאלות. |
תשים אחי תשים זה מעניין אל תחשבן למנהלים האלה יותר מידי .... בלי לפגוע באף אחד
|
ציטוט:
אז אולי כדאי שתשאל אותם על מה הם מסתמכים....ואפילו שאין להם אינטרס, תמיד אפשר לטעות ומי יודע אולי בסוף תצא צודק :ph34r: |
ציטוט:
בכל מקרה אני ימשיל לשתות חלבו אחרי אימון אני מקווה שזה לא יפריע לך :1eye: |
לידעתכם!
הזמנתי T3 הוא יגע בעוד כשבועיים, אני אעדכן אותכם על התוצאות. תודה לכל העונים והיועצים!! |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:27. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ