ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   האדמור 9 חודש אחרי מר ישראל 2007 (https://israelbody.com/showthread.php?t=37711)

Deus ex machina 27-07-08 22:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי האדמור (הודעה 595532)
אכן אימון הרגליים שלי מסתיים בכאבים קשים אך b.b הוא לא מתאמן "רגיל" הוא חייב להתאמן גם כשקצת כואב ועוד הוא חייב וצריך ללמוד לסבול כאב ולהמשיך לעבוד גם ששורף וכמעט אי אפשר להמשיך יותר ורק אז מתקיימת היפרטרופייה של ממש!

שמע אני לא בודי בילדר אבל מה הקשר בין כאב ותחושת שריפה לגדילה של שריר , ולמה לא לעשות כמו שתומר כתב כמה סטים כבדים של סקוואט כמה של דדליפט רומני ואיזה לאנג' או סקוואט בולגרי וסיימנו .

TheGift 27-07-08 22:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי האדמור (הודעה 595516)
להלן תגובתי לגבי אימון הרגליים שלי:
נכון שזה אימון מטורף ואינטנסיבי, אני כמו רוב מפתחי הגוף עשיתי את אותה טעות חמורה בעברי והיא לא לעבוד על רגליים, הייתי בא לאימונים נותן גב, ידיים חזה וכתפיים ואת הרגליים הייתי משאיר מאחור לכן היום אני נענש על כך שכן פלג גופי העליון השיג את פלג גופי התחתון ולכן אני חייב לאזן את השניים ולאמן את הרגליים בתוכניות שונות ומגוונות, פעמיים בשבוע והמון סטים כמו שכתבתי. אכן הדיון על אימון הרגליים שלי רלוונטי ונכון, אל נשכח שאני מתחרה והאימונים שלי הם לא עממיים, הם חייבים להיות אינטנסביים וקשים וכמו שאמר ארבל והוא הבין נכון שאכן ניסיתי כבר המון שיטות ורמות והגעתי למסקנה שרק אימון כזה עם שינויים כמובן בטווחי החזרות גרם לרגליים שלי לגדול ואכן הם גדלות!
אני כבר מזמן לא מאמן את השרירים שאני אוהב לאמן אלה מסתכל בראי ובוחן טוב טוב את הפרופורציה ואז מכין תוכנית אימונים עם דגש על השרירים החלשים, אני חושב שמי שמגדיר את עצמו b.b חייב להתנהג כך גם אם זה לא נוח או קשה!

אחי, בעבר היית עולה לבמה כאשר לא אימנת את הרגליים בכלל, או שזה היה לפני שהתחרת?

האדמור 27-07-08 22:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי lee123 (הודעה 595563)

הרבה לפני שהתחרתי, בערך בגיל 15-23 שכולכם יודעים ששם רמות הטסטוסטרון בשמיים ויש לנצל גילאים אלו לבניה מואצת וטובה ואני לא ניצלתי זמן זה מחוסר ידע בתחום ולכן אני ממליץ לכל מי שנמצא בטווח גילאים זה שלא יעשה את הטעות שלי... להתאמן חזק ונכון ולא לפספס תקופת פריחה!

Pro_XXL 27-07-08 22:47

חחחחחחחחחחחח איך אפשר איך אפשר!
פאקינג אפשר!שהמוח לא עובד ואנשים מוכנים להקיא דם בישביל לראות עוד בשר על הרגל!
יפה מאוד אופיר ובהצלחה שיהיה לך כמו שאמרתי לך הרשמתה אותי מאוד במפגש בוינגייט אתה תותח חביבי!

רק מה שאני לא מסכים איתך זה סקוואט בסמית' משין חופשי עד המוות:)וגם אחרי המוות.

האדמור 27-07-08 22:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי lee123 (הודעה 595563)

:) אם לא הייתי מאמן את הרגליים בתקופה של התחרויות היו מגלגלים אותי את כל המדרגות של הבמה!

arbel2 27-07-08 22:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pro_xxl (הודעה 595607)
חחחחחחחחחחחח איך אפשר איך אפשר!
פאקינג אפשר!שהמוח לא עובד ואנשים מוכנים להקיא דם בישביל לראות עוד בשר על הרגל!
יפה מאוד אופיר ובהצלחה שיהיה לך כמו שאמרתי לך הרשמתה אותי מאוד במפגש בוינגייט אתה תותח חביבי!

רק מה שאני לא מסכים איתך זה סקוואט בסמית' משין חופשי עד המוות:)וגם אחרי המוות.

לווא דווקא
במקרה ואין מקום בטוח לבצע סקוואט חופשי ,או שקיימת פציעה מסויימת סקוואט בסמית' זאת תחלופה הגיונית ,כל עוד מבצעים בתנועה מבוקרת ועובדים ככבד ככל שאפשר אז אפשר להגיע להישגים יפים מאוד גם מסקוואט בסמית'.

הארדקור 27-07-08 23:07

אין כמו ברזל חופשי וחי בלעט

bigbit 27-07-08 23:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי האדמור (הודעה 593399)
:)תודה, לא מתחרה השנה רק ב-2010 וגם לא בטוח, נראה לפי המשקל והמאסה שאגיע אליה.

2010 חח נכון זה נשמע עתידני כזה?
כאילו יהיה תחרות וכולם ישתגרו כזה לבמה ורובוטים ישפטו אותנו חחח

arbel2 28-07-08 00:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bigbit (הודעה 595720)
2010 חח נכון זה נשמע עתידני כזה?
כאילו יהיה תחרות וכולם ישתגרו כזה לבמה ורובוטים ישפטו אותנו חחח

אולי אז יהיה שיפוט הוגן בifbb

bigbit 28-07-08 14:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2 (הודעה 595734)

חחחחחחח

האדמור 28-07-08 15:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Deus ex machina (הודעה 595553)
שמע אני לא בודי בילדר אבל מה הקשר בין כאב ותחושת שריפה לגדילה של שריר , ולמה לא לעשות כמו שתומר כתב כמה סטים כבדים של סקוואט כמה של דדליפט רומני ואיזה לאנג' או סקוואט בולגרי וסיימנו .

"מה הקשר בין כאב לגדילת שריר"????????!!!!!!! נו באמת אתה שואל ברצינות?:whistle:

האדמור 28-07-08 15:55

:laughing: הרגת אותי ארבל, חחחחח

eyalamzleg 28-07-08 15:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2 (הודעה 595629)
לווא דווקא
במקרה ואין מקום בטוח לבצע סקוואט חופשי ,או שקיימת פציעה מסויימת סקוואט בסמית' זאת תחלופה הגיונית ,כל עוד מבצעים בתנועה מבוקרת ועובדים ככבד ככל שאפשר אז אפשר להגיע להישגים יפים מאוד גם מסקוואט בסמית'.

מזה בטוח? בטוח הכוונה לכלוב? אין כלוב אז לוקחים את המוט מעמד של המוטות כשאין ברירה אז אין ברירה

The Sun 28-07-08 17:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eyalamzleg (הודעה 596137)
מזה בטוח? בטוח הכוונה לכלוב? אין כלוב אז לוקחים את המוט מעמד של המוטות כשאין ברירה אז אין ברירה

אני מעיף אנשים מהשטח של המקבילים מוציא את המוט מהמקבילים

Deus ex machina 28-07-08 19:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי האדמור (הודעה 596131)

כן אני מדבר בשיא הרצינות , אני לא מדבר על מאמץ אלא על כאב .

arbel2 28-07-08 19:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eyalamzleg (הודעה 596137)

כשתגיע למשקלים משמעותיים יותר בסקוואט אתה תבין את החשיבות במתקן יעודי או בכלוב .

tomerA 28-07-08 19:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי האדמור (הודעה 596131)

כאב זה פונקציה של הצבטרות חומצות חלב. שזה בדרך כלל קורה בסטים מרובי חזרות.
אתה יכול לעשות סקוואטים של 20 חזרות וישרוף אליך אש אבל האם זה יותר טוב מסט כבד של 8 חזרות ופחות שורף?

Deus ex machina 28-07-08 19:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tomera (הודעה 596288)
כאב זה פונקציה של הצבטרות חומצות חלב. שזה בדרך כלל קורה בסטים מרובי חזרות.
אתה יכול לעשות סקוואטים של 20 חזרות וישרוף אליך אש אבל האם זה יותר טוב מסט כבד של 8 חזרות ופחות שורף?

לא יודע לא כואב לי גם שאני עושה 20 חזרות כבדות , אני בקושי נושם והולך להתפוצץ לי וריד בראש אבל לא כואב .

Bodybuilder 28-07-08 19:39

אופיר, אם כול הכבוד (ויש כבוד) :) תרשה לי לא להסכים איתך, אל תתבלבל בין הכאב שאתה מרגיש בסט עצמו (הכאב שנגרם כתוצעה מהפמפינג שקיבל שריר,חומצות חלב, חמצן, דם - לא משנה מה..) לבין כאב שיש לך יום אחרי אימון כבד !

אם לקחת לדוגמה משקולת 5 קילו ולעשות איתה כפיפות מרפקים ל 50 חזרות, יכאב וישרוף, אבל לא יצא לך מזה שום דבר.
לעומת הכאב שיש לך יום אחרי אימון כבד, הרי מזה אימון ? זה כמו שכולם יודעים - הרס טעים, הרס טעים = כאב !

Ido 28-07-08 19:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bodybuilder (הודעה 596300)
אופיר, אם כול הכבוד (ויש כבוד) :) תרשה לי לא להסכים איתך, אל תתבלבל בין הכאב שאתה מרגיש בסט עצמו (הכאב שנגרם כתוצעה מהפמפינג שקיבל שריר,חומצות חלב, חמצן, דם - לא משנה מה..) לבין כאב שיש לך יום אחרי אימון כבד !

אם לקחת לדוגמה משקולת 5 קילו ולעשות איתה כפיפות מרפקים ל 50 חזרות, יכאב וישרוף, אבל לא יצא לך מזה שום דבר.
לעומת הכאב שיש לך יום אחרי אימון כבד, הרי מזה אימון ? זה כמו שכולם יודעים - הרס טעים, הרס טעים = כאב !

מישה על זה אופיר מדבר על הכאב שלאחר האימון.. יום למחרת שהשרירים תפוסים והם בגדילה.

Holy_Templar 28-07-08 19:44

[quote=האדמור;592012]עוד תמונה, יצאה קצת מטושטשת:

כ-ב-ו-ד!

אתה מעורר השראה ומכניס מוטיבציה... :)

תודה!

האדמור 28-07-08 22:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bodybuilder (הודעה 596300)

חברים אתם צריכים לזכור ש-b.b הוא לא מתאמן מהשורה, הוא מחוץ לתחום פעילות גופנית רגילה ועממית מה שמתקיימת לרוב בחדרי הכושר בארץ ובעולם. למה כל מי שמתאמן בחד"כ לא נראה גדול ועם מאסת שריר מעבר לנורמאלי?! בגלל שהוא לא מתאמץ מספיק!!! (כמובן שבנוסף לאימונים בחד"כ יש להקפיד על תזונה מתאימה ומנוחה הולמת) אני בתור מדריך חד"כ לא פעם ולא פעמיים כאשר בניתי תוכנית לאדם שרצה לגדול בקשתי ממנו לבצע 12 חזרות ב-rm12 עד לתשישות ומסתבר שצפיתי עליו מרחוק מבלי שידע ספרתי איתו את מספר החזרות שהוא מבצע ובסט הראשון הוא הפסיק כשהגיע ל-12 חזרות אז בסט השני השקפתי עליו מרחוק ושוב ספרתי איתו (מבלי שידע) וכשהגיע לחזרה ה-10 נגשתי אליו ובקשתי ממנו שימשיך (עם אותו משקל כמובן) עד לחזרה ה-20 והוא אכן ביצע את הסט עד לתשישות והצליח,(הוא צריך להרים את המשקל כמובן ל-RM-12) אז אני לא יודע מה איתכם אבל כאב ושריפה הם חלק מהאימון וחייבים לדעת לסבול אותם גם פיזית וגם נפשית על מנת להגיע באמת למיצוי יכולתו של השריר ולגרום להיפרטרופיה. יאיר להב בהרצה עם בראנץ' גם הזכיר את זה והרחיב בנושא ואני שמח שהם חושבים כמוני!
אני אומר ששני סוגי הכאב חייבים לבוא, גם סוג הכאב שנובע באימון עצמו וגם הכאב המאוחר שמעיד על קרעים מיקרוסקופיים ברקמת השריר.

sagi10 28-07-08 22:48

אופיר באמת מדריך מעולה - הוא היה המדריך שלי בזמן שהתאמנתי בבית אייל .
תמיד עזר וידע להדריך ולהסביר כמו שצריך , תמיד הדגים כמו שצריך ותמיד נתן עצות וכל מיני טיפים .

אין עליך אופיר ומחזיק לך אצבעות בנאדם !

האדמור 28-07-08 23:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sagi10 (הודעה 596558)
אופיר באמת מדריך מעולה - הוא היה המדריך שלי בזמן שהתאמנתי בבית אייל .
תמיד עזר וידע להדריך ולהסביר כמו שצריך , תמיד הדגים כמו שצריך ותמיד נתן עצות וכל מיני טיפים .

אין עליך אופיר ומחזיק לך אצבעות בנאדם !

:) תודה תודה על המחמאות- אני מאושר!

שגיא אתה אומנם לא מתאמן אצלי כרגע אבל אני רואה שאתה עדיין מתעניין בתחום ופעיל בפורום- כל הכבוד תמשיך תמשיך ותתקדם!

אורית 28-07-08 23:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי deus ex machina (הודעה 595553)

יש דברים שהשתיקה יפה להם!

אורית 28-07-08 23:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Deus ex machina (הודעה 596296)
לא יודע לא כואב לי גם שאני עושה 20 חזרות כבדות , אני בקושי נושם והולך להתפוצץ לי וריד בראש אבל לא כואב .

:cool:תשמע... אם אתה מבצע 20 חזרות "כבדות" ולא כואב לך זאת אומרת, או שאתה לא מבצע את התרגיל נכון או שהתנועה לא מלאה אז תפסיק לאמץ את הראש אלא את השריר הפעיל!!!

Deus ex machina 29-07-08 11:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אורית (הודעה 596643)
:cool:תשמע... אם אתה מבצע 20 חזרות "כבדות" ולא כואב לך זאת אומרת, או שאתה לא מבצע את התרגיל נכון או שהתנועה לא מלאה אז תפסיק לאמץ את הראש אלא את השריר הפעיל!!!

יש הבדל בין כאב של השריר לבין מאמץ של כל הגוף , עשיתי היום 15 חזרות של 140 קילו (סקוואט )
ולא כואב לי , אולי עם הייתי עושה הרבה סטים במכונות זה היה מגיע לכאב , אבל מי שמתאמן ככה לא מגיע למשקלים כבדים .

אורית 29-07-08 13:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Deus ex machina (הודעה 596869)
יש הבדל בין כאב של השריר לבין מאמץ של כל הגוף , עשיתי היום 15 חזרות של 140 קילו (סקוואט )
ולא כואב לי , אולי עם הייתי עושה הרבה סטים במכונות זה היה מגיע לכאב , אבל מי שמתאמן ככה לא מגיע למשקלים כבדים .

:confused:אה, אוקיי, אתה לא מפתח גוף(B.B), אתה עושה סקווט 15 חזרות במשקל 140 ק"ג ולא כואב לך...אולי תעלה תמונה שלך על מנת שנוכל להבין במה מדובר?!

Deus ex machina 29-07-08 13:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אורית (הודעה 596920)
:confused:אה, אוקיי, אתה לא מפתח גוף(b.b), אתה עושה סקווט 15 חזרות במשקל 140 ק"ג ולא כואב לך...אולי תעלה תמונה שלך על מנת שנוכל להבין במה מדובר?!

תמונות לא כל כך יעניינו כי אני לא משהוא מיוחד , סרטונים העלתי .

Dr. Muscle 29-07-08 14:00

הוא העלה וידאו בשבוע שעבר, בחור חזק מאד.

אני חושב שאפשר לסכם את זה ככה - אופיר מתאמן בוליום גבוה מאד, אין טעם לנסות להציק לו ולשאול אותו למה ככה או אחרת כי הוא יודע מה הכי מתאים לגוף שלו ואיך הוא גדל באופן אופטימלי אחרי שנים רבות של אימון, זו הדרך שמרבית המתאמנים הרציניים מתאמנים בה. מי שמסוגל להתאמן בעצימות לאורך זמן , אחרי שהוא פיתח כזו מסוגלות אחרי שנים רבות של אימונים - ישתמש בה. זה ממש לא במקרה שמקצוענים מתאמנים בצורה מסויימת שהיא שונה מחובבים ומי שרוצה לדעת למה זה מוזמן לקרוא את הכתבה שלי בנושא שתפורסם בקרוב.

מצד שני קביעות כאלו ואחרות על זה ש"חייב" להיות כאב זה פשוט לא נכון. כאב זה תחושה שנתונה לפרשנות ויכולה לנבוע מכל מיני גורמים בין הצטברות חומצות חלב לפציעה , ואתה לא חייב שיהיה לך את אף אחד מסוגי הכאב האלו כדי לגדול (גם לא את זה שאני מבין שאורית מתייחסת אליו שהוא הצטברות חומצות חלב).
אני אפילו אגיד מעבר , זה בכלל לא אינדיקציה לכלום. אני יכול להתאמן בטווח חזרות פסיכי עם משקלים נמוכים, לגרום לעצמי ל"כאב" ולא לגדול במילימטר. לעומת זאת אני מבטיח לכם שאדם שמתאמן שלא לכשל שמגדיל משקלים בין שבוע לשבוע יגדל .

Sugarzaza 29-07-08 14:20

העיקר שהוא גדל ומתקדם, גם אם אנחנו לא מסכימים עם הצורת אימונים שלו

האדמור 30-07-08 16:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Sugarzaza (הודעה 596943)
העיקר שהוא גדל ומתקדם, גם אם אנחנו לא מסכימים עם הצורת אימונים שלו

:) גדל גדל!

ThE HummeR 30-07-08 21:12

take candys ?

טל יואב 30-07-08 23:15

תמונות יפות מסקרן אותי לראות את הגב שלך פרטים וחיטובים אף פעם לא היה חסר לך מר מזאוכיסט היקר הגיע הזמן לעבוד על העובי סה"כ מצויין כרגיל

Pro_XXL 30-07-08 23:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי טל יואב (הודעה 598663)
תמונות יפות מסקרן אותי לראות את הגב שלך פרטים וחיטובים אף פעם לא היה חסר לך מר מזאוכיסט היקר הגיע הזמן לעבוד על העובי סה"כ מצויין כרגיל

אופיר שלח לך מייל הבנתי שעדין לא החזרתה לו;)

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:45.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ