![]() |
10 קילו בחודשיים,מבלי לעלות כ"כ בשומן...אתה לא אמיתי,
זורק נתונים גובה וזה.. |
פשש איזה כתפיים כל הכבודד נראה מצויין
|
ציטוט:
הנתונים היחידים שיש לי זה משקל- על סף ה69 קילו, גובה 1.68 מטר, בן 18 ו10 חודשים...אין לי מושג לא מה ההיקף ולא אחוז שומן:\ |
אחי איך אני יכול לדבר איתך מחוץ לפורום? איזה שינוי בן **** מה זה הכתפיים האלו כל כך מהר אתה מתפתחחחחחחחחחח
|
ציטוט:
|
בסיס יש לך על זה
|
רואים שינוי יפה אחי תמשיך ככה
|
תודה !
בינתיים יש לי שפעת כבר כמה ימים... ברחו להם כבר 2 וחצי קילו איזה דיכאון): |
אחי, אחד השינויים הטובים.
שלחתי לך הודעה במייל, עם המסנ' שלי, אני מאוד רוצה לשאול כמה שאלות. הנתונים ההתחלתיים שלי זהים לשלך מבחינת גובה ומשקל, אפילו המבנה גוף דומה ואשמח לכמה עצות, בעיקר לגבי תפריט. |
סבבה הוספתי אותך
|
התחלת כבר עם הקריאטין?,יש איזה בוסט?
|
כן כבר יותר משבועיים אני משתמש בזה בינתיים שום דבר מיוחד....:\ אני אמשיך עם זה עד שתגמר הקופסא אבל זה לא נראה לי משהו שמשפיע עליי..לא עליתי לא במשקלי עבודה בצורה קיצונית ולא במשקל גוף.
|
אחי כבר אמרתי כמה פעמיים שאתה מטורף ... יש לך גנטיקה מעולה , אתה גדל בצורה אדירה , כול יום אתה נראה לי עולה איזה 2 קילו שריר :):):):) מה נסגר איתך אחי ? .....
בהצלחה [= יש לך תמונות של עצמך מלפני התקופה שהיית מתאמן ? (לא התמנות שיש בעמ' 1 ) |
ציטוט:
כמה שחיפשתי זאת התמונה היחידה שמצאתי מלפני שהתחלתי להתאמן...חבל באמת שלא צילמתי עוד כמה תמונות אז בפוזות שונות http://i37.tinypic.com/e8u802.jpg |
משום מה לא ראיתי שהוספת אותי.
תוכל לשלוח לי את המסנ' שלך או לשלוח הודעה? אשמח לדבר איתך כמה שיותר בקרוב, שבוע הבא אני מתחיל להתאמן במכון. תודה רבה. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:35. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ