![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
חחח נראה לי עוד איזה שבוע כבר שתשתגע בלי אורז נשמע עליך בכולבוטק שגנבת אורז מאיזה מפעלסוגת או איך שקוראים לחברות אורז הזאת.......... חחח גם בטח תרסס שם כמו סטלן מוות לסינים |
ציטוט:
|
תגיד זה כאב?.?
שאבא שלך דפק פטיש 5 טון על הפרצוף |
ציטוט:
ציטוט:
Eskimo :-) חתימה טובה ובניו |
הלוו בובההה את נשואה ? למה יכןלים להיות לך ילדים מהזה יפים
|
אתה: איפה בעלך?
היא: אני לא נשואה אתה: אז את סתם שמנה? חשבתי שאת בהריון |
חח זה לא משפט פתיחה אבל זה משהו מצחיק שאיזה אחד עשה..
ראינו איז כוסית הולכת עם כלב ואז איזה אחד בא כזה צועק "יואווו כזאת יפה !" ( אמר עוד כמה דברים שחכתי :) ומסתכל על הכוסית ההיא כולה שמחה מחייכת וזה ואז הוא ירד וליטף את הכלב חחחחח זה היה טוב :) |
ציטוט:
|
"ואו! יש לך אישיות מדהימה!"
:flowers: |
אתה:אפשר את המספר שלך?
היא: לא.. אתה:אולי בכול זאת??? לא? |
ציטוט:
:unsure: :unsure: :unsure: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
:mellow: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אתה:את דוגמנית נכון?
היא: מאיפה אתה יודע? אתה: ראיתי אותך בערוץ E(איי) אתה:יש לי משהו להגיד לך היא: מה? אתה: כבר 20 שנה אני מחרבן ולא ראיתי חרא כמוך אתה:תגידי לא עשיתי אותך פעם? היא: לא אתה: אהה אופס זאת הייתה אחותך היי אני אליעזר רוצה למשוך לי בגזר?? אפשר לשים את הטלפון שלי בנרתיק שלך? רוצה לחסוך לי 200 שקל? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אתה: את יפה מרחוק, ורחוק מלהיות יפה!
אתה: תגידי רוצה לבוא אליי הביתה? אחי ביקש שאני יביא לו קוף שאני יחזור. משפט לים: אתה: תגידי באת לתפוס צבע? היא: כן אתה: ומה עם פחחות יא מכוערת! אתה: וואו, את יפה כמו הטבע.. היא: באמת? אתה: כן, רק חבל שהטבע אכזר. |
ציטוט:
הכוונה לבחורה שהיא נעל יענו סתומה טילים! והשניה לבחורה שמן הסתם...היופי שלה מתבטא בצימיגים ולא בפנים! |
יש לך יופי ביתי...את דומה לאסלה
יש לך יופי טבעי את דומה לפרה הבת: היי מה קורה בן : מי את? הבת: נו מה אתה לא זוכר הבן : הא אני לא מזהה אותך עם בגדים מאמי |
אתה : יש לך אי סי קיו מאמי ?
היא: כן תרשום אחד אחד אחד, שתיים שתיים שתיים, שלוש שלוש שלוש... אתה : מסתכל אליה, ופתאום צועק וקופץ יש יש יש יששששששששש, המספר שלי יותר קצררררררררררררר, אכלת זיןןןןןןן ישששששששששש |
ציטוט:
הרגת אותי. גם זה וגם האורז. מישה אתה מקום ראשון :P |
ציטוט:
|
אתה: שלום מוטק איך קוראים לך ?
היא: אני נעמה ------------ (נגיד זאת מהישרדות) אתה: ולאחותך ? היא: מה אתה צוחק עלי ? אתה: לא פשוט שאלתי היום כבר יותר מ 100 זונות, ועוד לא מצאתי שם נורמאלי לבתי הקטנה... אתה: חמודה, אם אני יזמין אותך לשווארמה, את תשכבי איתי ? היא: מההההההההההההה ?????????????? אתה: ולפלאפל ? שאתה: מוטק ראית את הסרט מסור ? היא: כן, למה ? אתה: את נורא מזכירה לי את הבובה המכוערת שהסדיסט הזקן היה לובש על הראש... http://www.frightcatalog.com/i/120x120/1213056.jpg |
מישה זרוק נתונים שלך אחי :)
|
ציטוט:
|
ציטוט:
86 קילו 13 % שומן + - 177-8 גובה היקף האורז בקיבה 3 מטר :laughing: |
חחחחחחח ענק אחי !
|
יש לך יופי אקזוטי... את דומה לקוקוס.
|
יש לך יופי נסתר.. לא רואים אותו
תגידי אבא שלך גנן?? מחפש עבודהה.. |
אמצע דיבור איתה
אתה : תגידי אבא שלך מרצה במקרה ? היא : לא אתה : אז תפסיקי לזיין תמוח ובואי נקפוץ אליי |
20 שנה אני עובד בסופר עוד לא ראיתי עגלה כמוך!
|
35 שנה אני שוטף כלים, אבל "כוס" כמוך אני רואה פעם ראשונה
לשתוף לך אותו ? |
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה תותח אחייי מאיפה כל אלה??? אתה: אבא שלך זמר דיכאון? היא: לא למה? אתה: לא יודע תראי איך את נראית |
ציטוט:
|
אתה: שלום, איך קוראים לך מדהימה ?
היא: קוראים לי ככה וככה... אתה: מה את אורמת, גם לסבתא רבה רבה רבה רבה רבה שלי קראו ככה, את האמת חשבתי לרגע שזאת היא ... רגע בת כמה את ? את נראת לי טיפה צעירה יותר ... וגם סיפרו לי שהסבבא הזאת נפטרה עוד לפני 200 שנה... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:40. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ