![]() |
ואוווואאו איזה ציט.. אתה רוצה להגיד לי כל שבעיים-שלושה אתה עושה כזה ציט?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לא חסרים חנויות בארץ שמוכרים חזיר גם זה כשר? זה בארץ.. לא? יש איזה גיינר פה באתר שמישהו טען שבמרכיבים שלו יש משהו שקשור לשרימפס גם זה כשר בטח כי זה בארץ |
ציטוט:
בקשר אלייך תלמד לכבד אנשים מאמינים ובכלל לתת כבוד לאנשים . |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
נו עוד פעם נכנסים לזה?
תתראו למה הגעתם... מצ'יט מסכן לוויכוח על כשרות ואמונה.. אין לזה סוף. קיצר תנעלו ת'דיון. |
ציטוט:
|
תחמן לא קטן אתה... אוהב לצפות מהצד. :disgust:
אבל יאללה.. שיתווכחו חח.. חחח כמה וויכוחים כאלה יש כל פעם וזה אף פעם לא נגמר.. והדיון ההוא שפתחתי על מכירת החמץ... גאד דאמט... וואחד דיון של ריבים. |
ציטוט:
וסהר ולוזון, אתכם אני בכלל לא סופר. |
ציטוט:
יש לך עוד כפייה דתית שמפריע לך? דוגרי זה ביטוי לשוני נחמד אבל לא יותר מזה.. אף אחד לא כופה עלייך זה נטו החלטה שלך איך להתייחס לדברים.. (בן אדם שנמצא בחולי אבל חושב שזה טוב בשבילו הוא נמצא במצב חמור יותר, קל להתעלם קשה להקשיב ולשנות דעה, וזאת גבורה, לא להתאמן במכון בשביל לעשות פוזות, לאכול לחרבן ולישון, זה נחמד וגם חשוב אבל יש עיקר ויש תפל.. ולא נרחיב, אם אתה מותח ביקורת זה בהנחה שאתה יודע לשמוע ביקורת..) אגב, למי ששאל יש אפשרות להשגת אבקות כשרות בארץ ולמשל מי גבינה וכו' יש כאלו שמספקים מוצרים מהסוג הזה שהם כשרים למי שמעוניין. מומלץ לברר אני מכיר חנות שהמוכר שם אמר לי שיש לו אפשרות לספק, למי שמכיר יש חנות בקרית אתא, אבל גם פה יש באתר מוצרים כשרים, זה לא יהיה אתי לפרסם אחרים.. בעיקרון אפשר להשיג, בכלל, בלי קשר לכשות כמעט תמיד מומלץ לבדוק מה מכניסים לפה, מה מכילות האבקות |
דיייייייייייייייייייייייייייייייייי
תפיסקו עם הויכוחים הדתיים האלה כול שבוע יש פוסט של 200 עמודים על החרא. שכול אחד יחיה איך שבא לו וזהו. |
ציטוט:
לזה אתה קורא "כל אחד יעשה מה שברצונו כל עוד הוא מניח או לא פוגע באחר"..? אם כולם היו חיים לפי המוטו שלך (שאין בו שום דבר רע) אז הדיון הזה לא היה נפתח, ואנחנו לא היינו כותבים עכשיו, מכיון שאף אחד לא הייה מתערב אחד לשני בחיים, ואף אחד לא היה מטיח האשמות בפותח הפוסט על מה הוא אוכל, למה הוא אוכל, וכדומה... אני כחילוני, לא מחטיב שום דבר לאף אחד, אתה או כל אחד אחר כדתי, גם לא מחטיבים לך, אז למה אתה מחטיב, למה אתה כופה..? ועוד עליי, תכפה על עצמך, על המשפחה שלך, אבל אל תכפה על אלו שזרים לך, שונים ממך. לקחתי אותך רק כדוגמא ולא התכוונתי אליך באופן ספציפי. |
ציטוט:
חבר'ה בוא נסגור ת'וויכוחים על זה עכשיו, כי זה גורם למריבות וזה יותר גרוע, צריך להיות חברים מאוחדים לא לריב ככה.. שיהיה לכולם חג כשר ושמח ונקווה שזה לא סתם משפט |
ציטוט:
שיהייה חג שמח. |
ציטוט:
|
די לריב נו באו נחיה כולם ביחד באושר בשימחה עם חיוך ושכל החלומות שלנו יתגשמו D:
|
ציטוט:
|
הסיבה היחידה שאני לא מערבב חלב ובשר זה כי זה לא טעים... חוץ מפיצה פפרוני אבל אני כבר לא אוכל פיצות ופפרוני זה נקניק שומני מאוד אז חבל על הקלוריות... :}
|
מי הולך פה מכות?..... אתם רוצים שאני יכנס בכם?.
חח סתם די כבר עם כל השיט הזה והויכוחים על הדת כל אחד עושה מה שהוא רוצה וזהו!!! |
ציטוט:
צ'יז בורגר פיצה עם נקניק לזניה סטייק עם חמאה ויש עוד הרבה.............. וקוטג' ביחד עם חזה עוף לא הדבר שהכי מדליק אותי בוא נגיד ככה.. אבל אם אני זקוק לשלב בשרוחלב עלמנת להשיג ארוחה אולטמטיבית עם הרבה חלבון אז אני משלב. |
ציטוט:
|
ציטוט:
למשל אם אני הולך למקדונלדס ואוכל המבורגר,אם בא לי גלידה אז אני אוכל בלי לשים זין על זה שאכלתי בשר,מבחינה דתית אני חושב זה שטויות,אבל מבחינה ביולוגית אני יצטרך לבלות הרבה זמן בשירתים..:unsure: |
ציטוט:
|
אני כן שומר 3 שעות בין בשר לחלב, אבל כן זה משגע את השכל אלה שמתגאים בזה שהם לא אוכלים כשר ולא שומרים. זה בדיוק כמו אלה שמתגאים בזה שהם ג'ובניקים!,גאדד זה מטריף אותי
|
אוי סהר אתה כזה מצחיק אפשר לחשוב איזה עבירה זו לאכול בשר עם חלב ? אתה יודע מאיפה זה בא בכלל ? ממשפט "אל תאכל גדי בחלב אמו" עכשיו הרבנים הגדגולים החליטו שזה אומר אל תאכלו בשר וחלב .. ואני יכול להגיד שאסור לאכול בשר גדי וחלב גדי ..
אני גם שומר מסורת ( חגים , כיפור וכו' ) אבל הדבר הזה נראלי שטותי ביותר ! |
ציטוט:
הכל שטויות, 90% מאוכלוסית העולם אוכלת ואף לא מודעת לסוגייה הזו ואין עם זה שום בעייה. גם מנסיון אישי אני יכול לומר, ממש לא משנה. |
מההההה??!? חזה עוף וקוטג', עזוב את הכשרות לא כשרות - זה נשמע מפחיד :wacko:
|
ציטוט:
עם קטשופ :] |
ציטוט:
|
ציטוט:
פשוט תשתקו מה אתם גאים שאתה אוכלים בשר וחלב אני לא מבין?! אז כיף לכם אתם אוכלים לא אמרנו פה עכשיו מי שומר כשרות מי לא כל אחד יאכל איך שבא לו אבל חלאס להשוויץ בזה שאתה אוכלים בשר וחלב ביחד התלהבם מהעניין..יענו אני עושה דווקא בשביל להראות לכולם שאני לא אוכל כשר אז אני גבר..הבנו אותכם נגמר הסיפור.. |
ציטוט:
לגביי התשובה שנתנו כאן "ל א תבשל גדי בחלב אמו" לומדים איסור אכילת בשר וחלב, אתה יודע למה לומדים בשר וחלב ולא רק גדי בחלב אמו? התורה ירדה לעולם ביחד עם תורה של בעל פה שעוברת מדור לדור, ודברי חכמים יש קום שכתוב שהם יותר חמורים מדברי התורה, יש מסורות שעברו מדור לדור והם סייגים לתורה ודינים והלכות איך לנהוג והם לא נופלים מהתורה, זה ההבדל בינינו להבין השומרונים המאמינים רק בתורה שבכתב אבל לא בעל פה, ולולא התורה שבעל פה לא היו מובנים הרבה דברים בתורה שבכתב כי אין הסמכה לדברים (יש הרבה דוגמאות) יש משהוא ששמעתי ויכול להיות דוגמא אבל יחסית חלשה כי זה מנהג ולא הלכה שעברה מדור לדר אבל בוא נשמע את המנהג: מנהג בעדות המזרח (מרוקאים אני יודע) להקדים את השבת (אני חושב גם סעודה), אז מה העניין לעשות את זה, אלא שיש עניין גדול, כשאדם בא הביתה מבית הכנסת לאחר כניסת השבת מלווים אותו שני מלאכים, אחד טוב ואחד רע, אם השבת היתה שבת טובה ומבורכת, מברך המלאך הטוב שהשבת הבאה תהיה טובהה מזאת והמלאך הרע בעל כרחו עונה אמן ואם השבת לא היית שבת טובה (הבעל כעס על אשתו והם לא דיברו היה מריבות וכו') המלאך הרע מברך שהשבת הבאה תהיה גם כן כזאת והמלאך הטוב בעל כרחו עונה אמן, מה עניין המנהג, כשאדם לא לחוץ לקראת שבת ועצבני גם אח"כ כשהוא מגיע אין לו מריבה ויש שלום בית הוא חזר אחריי הקבלת שבת רגועהוא לא ממהר השבת שלו מתחילה בטוב ברוגע, שבת הבאה תהיה טובה יותר יש עליו ברכה אבל אם השבת לא היתה שבת לא עלינו יש עליו ההפך מהברכה מ שרציתי לתת זה.. שיש לכל דבר הסבר.. צריך לבדוק למה דווקא חכמים החילטו לומר בשר וחלב ולא גדי בחלב אמו בלבד האם האיסור הוא סייג או יותר מזה.. אסור להסיק.. אבל העיקר הכוונה וההשתדלות (השתדלות חלקה זה גם הבנה טהכרת החטא ולהמשיך הלאה ללא החטא וזאת ההתעלות) לגביי הזה שלגלג על המשפט האחרון שכתבתי, רק שתדע אני כתבתי בסוף הוויכוחים מהסוג הזה דבר דומה כבר כמה פעמים ולא סתם, הדבא החשוב ביותר זה להיות מאוחדים ולא לריב ולשמוח, זה הכי חשוב: עם ישראל חוטאים אז חוטאים עם ישראל עושים את דרך ה' גם כאן, עושים.. אבל מה מבדיל בין זה שהם לא נרדפים ומנצחים במלחמות וחיים בתור עם לעומת עם ישראל במצב של רדיפות והשמד? הסיבה היחידה זה אם הם מאוחדים, גם אם עם ישראל חוטא, ההבדל בין תקופת אחאב לתקופת ירבעם בן נבט (אם אני טועה), שתקופה אחת עם ישראל חטאו אבל היו מאוחדים ובתקופה השנייה הם חטאו והיה ביניהם פילוג ושנאנ ותחרות ובגלל אלה המשיכו לחיות כעם ונצחו במלחמות ואלה הפסידו ונרדפו והוגלו. כאשר עם ישראל עשים הטוב בעיני ה' הם ממילא מאוחדים.. בכל מקרה להיות מאחדים ושמחים ולדעת שאנו עם ישראל צריכים אחד את השני ולא ריבים ומחלוקות, זה הכי חשוב |
ציטוט:
אתה מתגאה בזה שאתה שומר, ומקיים מצבות ! אני גאה בזה שאני לא כזה. אבל אני לא מפציר בזה כלפי כולם, וגם לא אומר לאחרים איך לנהוג, ולא מטיח בהם האשמות. כמו שאמרו מקודם, שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה, כל עוד זה לא פוגע באף אחד. לך אין זכות להגיד לאדם שלא יכתוב את דעתו על גבי הפורום, או במקרה הזה את מה הוא נהנה לאכול. גם אם הוא מתגאה בזה או לא. אני בחיים לא צחקתי ולא זלזלתי במסורתי או דוייס, סיבה ראשונה כי כל הצד של אבא שלי מאוד דתיים, וסיבה שניה כי יש לי כבוד וגם טיפת כבוד אליהם באופן אישי, למרות שתמונה בי שינאה עזה אליהם שהתפתחה עם הזמן בעקבות לכל הכפייה הדתית והבקורת השלילית לגבי כל דבר שלא תואם את הדת שלהם. |
תאכלס, מילה במילה עם Six Pack בנוגע להיסחפות לזרם הדתי המשוגע הזה ולכל המעגל הפרזיטי הגרוע הזה, ובקשר לבשר וחלב, נדיר שאני אוכל ביחד, ואני ממש לא משווויץ, נתתי מתכון למי שרוצה ליהנות כמו שאתם נותנים מתכון לאבקות חלבון כשרות לפסח.. מטומטמות לשמה..
|
יאללה כל הרבי נחמנים חלאס לזיין בשכל וכל אלה שאוכלים חזיר עם גבינה בין שתי מצות ביום כיפור בתוך הבית כנסת חלאס לעשות רוח כאילו שאתם לא אומרים את זה בכוונה כדי להדליק את הרבי נחמנים
|
רק פה כל הדיונים נגמרים בריב..כוס אמא שלכם.
|
דוגרי,פתחתם דיון דפוק!
מה אכפת לכם מה הם אוכלים? אפשר לחשוב שהם רצחו מישהו.... |
ציטוט:
משום מה אני לא אוכל את זה .. עד שאני לא רואה משהו אני לא מאמין .. למה כולנו רואים איך נראים כל הרבנים הגדולים האלה ( מבחינת חטאים ) |
ציטוט:
מה אתה גאה שאתה אוכל בשר וחלב תעשה את זה בשקט לא צריך לספר לכולם שאתה אוכל פיצה עם נקניק |
לזניה לא כשר?!
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:24. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ