![]() |
ציטוט:
הסרט הכי טוב שיצא בכל הזמנים! וגם לב אמיץ! |
ציטוט:
וזה ממש לא קלאסקיה אולי רק אמריקן X עם כבר סרטי קלאסה אז פני צלקת הסנדק ריקוואים לחלום וסרט אחרון שראיתי שיצא ב2005 כרוניקה של אקדח ראיתי אותו לפני שנה ככה איך שהוא יצא אני אומר לכם בחיים לא נהנהתי מסרט כמו מזה ואני לא מדבר סתם!!! |
והסרט בוראט בעע איך אנשים אוהבים אותו המפיקים חייבים לי שעה וחצי מהחיים שלי סעמק
|
שמעתי הרבה תגובות טובות על הסטר יצרים בדם למי יש אותו להורדה?
|
יש היום את ממלכת גן עדן!! מומלץ לאוהבי המלחמה!
שעה 22:00 ב-hot Action |
אני לא מאמין שלא הזכרתם את לב אמיץ...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
|
ציטוט:
|
בוראט - יש לי אותו אבל עדיין לא ראיתי וממה שהבנתי הוא ממש מצחיק.
Step Up - סרט יפה .. מאוד. אמריקן פאי 5: מייל בעירום - מצחיק ביותר שווה צפיה. חגיגת בירה - לא הפיל אותי אבל גם לא רע... סרט נחמד כיף לראות. ג'אקאס 2 - לא הפסקתי לצחוק.. אחד הסרטים הכי מצחיקים שיש. |
ציטוט:
בלי להעליב, אולי תתן הסבר לדברים שאתה אומר. |
דווקא ממלכת גן עדן לא אהבתי משהו..
|
ציטוט:
סיפור מעניין, תקופה מעניינת מאוד, לחימה יפה,שחקנים מעולים , מה עוד צריך לבקש? |
הבימוי לא היה משהו לדעתי.. יכלו להוציא יותר..
עריכה: קבל טריילר לסרט "300" ניראה לי יצא חן בעינך.. http://vod.walla.co.il/?w=/4501/1022628 |
כן ניראה סרט מעולה!
|
חח זה מהסרטים האלה שאחרי שאתה רואה אותם כולך ניכנס למושפעות.. חולה על זה
|
ציטוט:
|
בוא נחכה לתגובה שלו:jockey:
|
ג'אקאס 2 הסרט הכיי טוב חחח קורע מצחוק
|
ציטוט:
היא לא בגדה בו!= ] ודווקא הוא שיחק טוב! נ.ב מזל-טוב איש |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני באופן אישי לא נהנה מסרטים עם תרגום, אם אני מוריד סרט עם תרגום אז זה בגלל שאני אראה אותו עם חברה שלי. אמירקן X ללא ספק אני לא אראה עם חברה שלי חחח :jockey: בכל אופן אני רק יתן לך את המסר הסופי של הסרט: אין דבר כזה דו קיום. |
תשמע, הסרט גם מלמד כל מיני שימושים שונים למדרכות.
ללא ספק אחד הקטעים החזקים ביותר. |
ציטוט:
|
ציטוט:
בקשר למאיפה הורדתי, אני מוריד מתוכנה שאין לה הרבה משתמשים בארץ. עזוב תשכיר אותו וזהו :) |
סדרת הכלא הכי טובה נמלטים
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חחח מה אתה מדבר עונה שנייה אחת הטובות
|
נמלטים?? היא בקושי סדרת כלא, סתם כמה חברה שברחו. אוז באמת סדרת הכלא הכי טובה. ללא כל ספק.
|
ציטוט:
|
מי שמשמיץ פה את נמלטים מסתכן בדקירה!
|
קולמן השחיף!!!!!!
|
ציטוט:
בוננננההההההה....אח לא שלי.....עלאק נימלטים סתם סידרה.....מה אני יגיד לך... עוז סדרה יותר טובה...מה שתגיד .....אני ממליץ על השיר שלנו הסדרת כלא הכי טובה...חנה לסלאו בכלא..... מה אתה משווה בכלל....שם כסף שלא ראית את כל הפרקים כי אם ראית אז אתה סתם מזיין בשכל בכמויות מסחריות... סרטים: שר הטבעות (כל הטרילוגיה) הסמוראי האחרון לב אמיץ הפטריוט דז'ה ווה.. ממלכת גן עדן המאבטח טרויה ממנטו בראש מורם גלדיאטור בלתי שביר עד קצה הזמן CRUSH משחק מכור מחמת העולמות קינג קונג בן ערובה המתווך המבצר האחרון סיפורו של אביר כרוניקה של אקדח היצ' חומות של תיקווה וזהו זה מה שעולה לי לרא בנתיים... |
היום הייתי בסרט סטפ אפ היה יפה ממליץ =]
|
heroes...מישו רואה..??...גם סידרה בת זונה....
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:25. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ