![]() |
ציטוט:
שירי ,בואי ננסה לשמור על זה מתורבת ? בסופו של דבר כולנו פה מאותה סיבה ואין צורך לריב את הבן אדם המבוגר פה ,תראי בגרות ותבליגי נ.ב: למה אני מרגיש בשירשור הזה כמו גננת ? אני בן 20 כוסעומו ,אני אמור לחפש זיונים ולהוריד באנגים ,למה אני עסוק בלהפריד ריבים באינטרנט ? |
ציטוט:
|
ציטוט:
*ארבל מקלל את גיל בשקט וחוזר לכתוב מאמרים כמו מניאק* |
ציטוט:
אל תדאג אני בשרשור הזה סיימתי להגיב אני הגבתי מהלב, בצורה תרבותית הגנון פה הפך את זה לגועל נפש של שרשור! כל מה שאני אומרת - גם נשים יכולות להיות מפתחות גוף טובות. ועם כל הגבריות המתפרצת פה, אפילו זוקו הודה, שאני עוברת אותו במשקלים! בלי שום רגשי טינה ניפגש בשרשור הבא ותודה על טבילת האש! |
ציטוט:
תגיד אחי... סורי שזה פה ולא בפוסט שלך אבל כמה זמן אתה מתאמן? |
ציטוט:
זה שלדעתך התמונות לא יפות,כי.... מן הסתם את מקנאה אל תוציאי עליי! ומה הקשר תרד עכשיו,כאילו שאמרתי תרד זה טוב לאימונים! ובנתיים מי שפתח פה שירשור זאת את !!! |
ציטוט:
זה סתם גורם לך להראות רע מבחוץ חוץ מזה את משמיעה נימה גדולה של זלזול והתנשאות |
בואו לא נשחק את המשחק של "הוא התחיל "
כולם יצאו פה קצת לא טוב וזהו תמשיכו לריב השירשור ימחק. |
ציטוט:
קודם כל משקולות עוזרות לגדילה כמו שהבנתי אבל בלי קשר אין שום סיבה לא להתחיל להתאמן בגיל כזה רק גדלתי מאז שאני מתאמן וזה שינה לי את החיים רק לטובה מכל הבחינות ואם מצבו כל כך רע אולי תעלה תמונות ותראה לנו איך מצבך בשמיים ? |
ציטוט:
|
######################################
|
######################
|
כואב כמה היא יפה
http://youtube.com/watch?v=MFwx0NPg2uU&feature=related |
######################
|
אנשים לא רוצה לדעת מי התחיל אבל מי שמוציא מילה לא במקום נוספת לא חוזר לפה
|
כמעט גרמתהנ לי להקיא 050 מל" חלב אם גיינר החוצה
מזה איח איזה מגעילה הזאת בתמונה השנייה! |
-alex- כדי שתרגיע פה את החברים המקומיים,יורדים עליי חופשי אבל אין בעיה,אני לא שם עליהם קצוץ!
|
אסכם ב :mellow:.
|
################
|
WTF:ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:
|
שטויות, את התחלת בדיבור פמיניסטי, ומה לעשות יש בנות שנראות כמו בנים אז מה שמעלים אותם לפורום? בקטנה את רוצה לעשות משהו תעלי תמונות, אל תצאי פה על סתם אנשים, חח וואלה יופי אני לא בודי בילדר אבל אורגינל אני לא שם אפילו על שום בודיבילדר.
בקיצר את התחלת לדבר לא יפה אפילו שאת מקצוענית ועל זה אין מה לדבר בכלל. |
ציטוט:
זה לא בצפר שאתה אומר למורה שהם מציקים לך |
ציטוט:
Oם הגברים אולי מרגישים מאויימים,אבל עדיין הגבר זה המין השולט. מילא,לנושא זה פשוט דוחה במיוחד השני. |
שלום לך חברה של עמית ספיר!
יפה מאוד על ההשקעה שלך וכל הכבוד על האומץ לעלות ולהתחרות! ובהצלחה בהמשך! זה שחלק מהבנים לא אוהבים את המראה השרירי אצל הנשים זאת בחירה שלהם! מה שחשוב שכולנו כאן בנים או בנות מושבעים ומאוהבים בספורט הזה שניקרא בודיבילדינג! צריך לקחת הכל כמוטיבציה ולהמשיך להיתקדם גם אם קשה בדיאטה וגם אם יותר מדי עצבניים באוף סיזן חח לא להתיאש אף פעם! בהצלחה רבה בהמשך הדרך! נ.ב חברה שלי פעם לא אהבה את המראה הזה של השרירה והיא הייתה קוראת לי "גורילה מסריחה" חחחח אבל היום היא תומכת בי ועוזרת לי בכל דבר שקשור לספורט הזה ונותנת לי מקסימום מוטיבציה להמשיך ולהתקדם ואין כמוה בעולם:) |
ציטוט:
|
ציטוט:
כמו שכבר אמרו פה, צריך לתת כבוד לכל ספורטאי באשר הוא, ואין קשר עכשיו אם זה גבר או אישה, עצם זה שבנאדם קורע ת'תחת בחדר כושר (טוב לפחות הרוב) צריך להעריך אותו על זה. |
השלישית והאחרונה שוות , אפילו את הזאת בבגד ים השחור הייתי עושה P:
|
ציטוט:
ומה הקשר אתם הבנות יותר טובות ממנו כל אחד טוב בתחום שלו כמו שבנות טובות במה שקשור ליופי ויצרתיות וגברים יותר טובים במובן הפיזי והמנהגותי זה עובדה גם אם את לא מקבלת את זה |
שמע פאוור עם הזמן התקופה והאבולוציה...נשים מקבלות קצת מהגברים הגברים מהנשים...
ואז!!! זה מה שקורה: http://natalistudio.com/l%20j/IMG_5490w.jpg וזה: http://www.hantelparty.de/xt/female-bodybuilder.gif הפרדוקס הוא: מי יותר אישה ומי יותר גבר? ונימוק! |
אני שם שבחתימה שלך (התמונה השלישית) זאת הכי נשית מכולן!
|
ציטוט:
|
איזה פוסט של אוטיסטים פשוט להעיף את כולם
|
בעעעעעעעעעעעעעעעעע
הקאתי את כל האבקת חלבון שאין לי |
ציטוט:
|
את זו שהתחרה במר ישראל האחרון Ifbb , נכון?
מה המטרה שלך להמשך הדרך? פיטנס או פיתוח גוף? ד"א הרבה הערכה על האהבה לספורט וההשקעה(נדיר לראות נשים שיודעות אפילו מה זה), אבל באופן אישי אף פעם לא הייתי בעד פיתוח גוף אצל נשים, זה פשוט לא ספורט שמתאים לנשים ולראייה התמונות בתחילת הדיון הזה. אבל פיטנס זה סבבה לגמרי. |
ציטוט:
הכל עניין של פרופורציות ,אם תסתכל על רייצ'ל מקלי'ש ,לינדה מורי וקורי אייברסון ,אלא היו שלוש מפתחות גוף ,עם מסת שריר גבוהה ,אבל עדיין היו נשיות וסקסיות ...הכל עניין של פרופורציות.אני מאמין שההפתחות של ענף הכימיה דפקה את ספורט פיתוח הגוף של נשים באותה מידה שהיא העלתה את הרמה של פיתוח הגוף לגברים. |
ארבל! הרבה זמן לא דיברנו אחי..
אני חייב להודות שהתרשמתי מאד מהתמונות ובתור אחד שראה אותך במציאות בתקופה הכי פחות טובה שלך (לפני שנה וחצי בערך), אני חייב להגיד שהתקדמת בצורה מרשימה ביותר. נהיית קרנף רציני. חחח ד"א שוב תקף וירוס ונמחק לי המסנג'ר, אין לי מסנג'ר עכשיו. שלח לי במוניטין את האיסיקיו אם בא לך אחי(אני צריך לדבר איתך על משהו) :sbb4: |
גוף כזה לא הולם נשים.
|
שמעי אם כל הכבוד לך..
אני מאוד אוהב נשים אבל לדעתי נשים וגברים לא שווים יש דברים שנשים יותר טובות בהם ויש דברים שגברים יותר טובים בהם.כוח זה אחד הדברים שגברים יותר טובים בהם גבר חזק בבמוצע מהאישה ב 30 אחוז שזה הרבה וזה עובדה.אני חושב שמפתחות גוף לא ה Figure הזה הם מגעילות תראי מה הם עשו לעצמן?? הן ימותו בגיל 45 ואני לא צוחק לא יהיה להן ילדים אף פעם ולא גבר נורמלי רק איזה קוקסינל.אבל ה Figure דווקא אני אוהב הבנות נראות טוב שם.אני מאוד אוהב את הנחישות שלך להוכיח משו אבל מצד שני שימי לי שאת לא הולכת רחוק מידי תיזרמי אם זה פשוט.אני מבין שבעולם יש בנות שלוקחות את זה רציני אבל זה בגלל שיש להם מוטיבציה כמו כסף!!! בארצות הברית יש הרבה כסף בתחום ובגלל זה בנות הולכות לשם. אבל בארץ אין אז כל מה שאני אומר לזרום אם זה ולא להפסיק להתאמן ולא להראות כמו הבנות בתמונות הראשונות הן לא בנות מזמן זה איזה מוטציות |
ציטוט:
אישה שלוקחת חומרים - בודיבילדרית - פווארליפטרית, זאת אישה שהיתה צריכה לצאת גבר מה*** של אמא ! זה בעצם אותו דבר כמו קקוסינל שקורט לעצמו את עיבר המין שלו, שם איפור וחושב שהוא אישה ! מצטער אם פגעתי בך, או בעוד מישהו/הי שלא מסכים/ה עם הדעה שלי. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:40. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ