![]() |
ציטוט:
ד"א התמונות של הגב אני מניח שעושות לך עוול, יצאת שם עם אחוז שומן לא מבוטל בכלל וגם בכללי אני מאמין שיש עליך הרבה יותר גודל ממה שהתמונות האלה מראות |
ציטוט:
הקטע של דיטייל שלא הופיע זה פונקציה של איכות צילום לא משהו מיטל צלמה אותו בעוד שתי תמונות במצלמה הרבה יותר איכותית,ראו שם את החיטוב יותר טוב. |
תאמת אחי שתי התמונות של הגב לא משהו.. לעומת הרגליים..שהם בין הטובות שראיתי..
רק תאמת אחי.. אבל נותן מוטיבציה להגיע לרמה כזאת של רגליים.. מה אחוז השומן בערך? אתה נראה על אחוז שומן גבוה.. |
ציטוט:
התמונות של הגב יצאו לא טוב הבעיה בתמונות היא שצלם שלא מתמחה בלצלם מפתחי גוף לא יודע מתי לצלם בדיוק ,לפעמים זה נראה כאילו סיימת פריסה או שסיימת להכנס לפוזה ומצלמים מהר מדי בנוגע לאחוז שומן דווקא הוא לא גבוה ,פשוט תמונה לא משהו בכלל אני אמור היום בלילה לקבל מייל עם שתי תמונות הרבה יותר טובות. |
ציטוט:
:ohmy: יחסית לבנאדם שלא עלה עדיין לבמה והוא רק בתחילת הדרך בפיתוח גוף בארץ - אתה נראה מטורף!!! תאמין לי אני מכיר אנשים על 5 סייקלים שלא מדגדגים אותך חביבי |
אחלה של רגל!
תן איזה בייסיפ |
ציטוט:
תודה רבה רבה על כל המחמאות ,וזה הולך לא רק אליך ,אלא לכולם באמת תודה רבה :) |
ציטוט:
|
מה רשום לך על הקעקוע (בגב)
אני לא בטוח אולי אני לא רואה טוב.. רשום "hardcore" ? |
אחלה תמונות באמת הגב ניראה על הפנים. ותפסיק עם השחור לבן הזה זה מעפן ברמות.
קח מצלמה איכותית של 5-7 מגה פיקסל דפוק צילום ותיראה לבד את ההבדל |
נראה מצויין אחלה גב,כתפיים וידיים.הארבע ראשי מדהים.
כל הכבוד תמשיך ככה! |
ציטוט:
אני אוהב שחור לבן. |
יש לך מאסה גדולה מדיי ברגליים וזה לא הדבר הכי יפה בעולם, רגליים צריכות להיות חטובות לא מנופחות.
|
ציטוט:
אני באדיבילדר ולא דוגמן לבגדים שמיודעות לתינוקות מסה זאת המטרה שלי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ואוו ,כמה זמן לא שמעתי את המשפט הזה במידה וזה באמת אתה ,בוא ננסה להסביר לך משהו ,אנשים עוסקים בספורט הזה מתוך אהבה נטו ,לספורט הזה ולהישגים שבו ,אין בזה כסף ,ועל הזין שלי אם בנות אוהבות את זה או לא ,כי הספורט הזה יותר חשוב מזה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ראיתי עוד אשכול עם התמונות שלך שמישהו אחר פירסם, אני מאוד אוהב תגב, בייספס והכתפיים שלך אתה מאסיבי ביותר.. יש לך מאסה מצויינת ורגליים לא מהעולם הזה.. אהבתי
|
חחחחח ארבל איזה סטלן אתה, מה עשית קעקוע של מוט אולמפי על הגב?
והגב בתמונה באווטר ניראה יותר מרשים |
ציטוט:
מסכים איתך, בתמונה באווטר עשיתי פריסה כמו שצריך ,פה צילמו קצת לפני שסיימתי את הפוזה ,פשוט התעצלתי לצלם עוד תמונה :laughing: |
יש מצב אתה מלווה לי קצת קוואדס? מחר אחרי הים אני מחזיר לך =)
הרגליים המרשימות ביותר שראיתי למאתמן טבעי ( בהנחה שאתה כן) זוכר שפתחתי אשכול על גוף מטרה של מתאמן טבעי? מצאתי =) נ.ב - מת לראות אותך על 8 אחוז שומן. נ.בב- למה אתה חושב שתגיע רק ל-10%? שורררררררררררררררררררררררררררררררררר |
ציטוט:
זאת סביר להניח המחמאה הכי גדולה שקיבלתי בחיים שלי ,תודה רבה רבה רבה רבה :) ובנוגע ללמה רק 10 ? כי אין לי כוונה לרדת מה10,לא נותן לי כלום,אחרי חודש נטרלי בסוף החיטוב אני מתחיל עליה במסה שתגמר רק 6 חודשים לפני המר ישראל 2010 ,אני שואף להתחרות מעל 90 קילו. |
ארבל מתי עולה על במה?
|
ציטוט:
2010 |
חחחח.. מי זה הטמבל שפתח משתמש על שם מייקל?
יתלו אותי ואני לא יפתח משתמש על שמו.. D: |
מה זה הרגליים האלה :ohmy:
הופתעתי מאוד!! |
ציטוט:
אוהב אותך עלוש :) |
אין על מה P:
|
כבוד זה חתיכת בול עץ לא רגל
|
רק עכשיו ראיתי את הפוסט - ארבל אתה חתיכת שור אחי,בעיקר הרגליים,ומה שהכי הפתיע זה התאומים :sbb4:
|
וואללה ארבל התמונת גב באמת עושה לך עוול, אני בטוח שהוא נראה הרבה יתר גדול ממה שהוא בתמונה, ואני חייב להגיד - הכתפיים והיידים ממש ממש דומות לשלי, יד שמאל שונה בצורה מיד ימין, כנ"ל גם הכתפיים, כתף שמאל כאילו יותר גדולה "בולטת", גושית כזאת.
תעלה כמה תמונות פרונט וגב חדשות, אני בטוח שאתה הרבה יותר גדול מפה. |
בווואננההה איזה רגללייייםםם מטווררפפותת אחייי..
מחכה לראות אותך על הבמה!! |
אחד השורים.. חח נראה לי עם כל המחמאות שקיבלת,קיבלת מוטיבציה רצת ישר חזרה למכון.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:41. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ