![]() |
בליגה הישראלית עושים דברים שאני בזמנו עשיתי אחרי שנים בלי לשחק כדורגל. שלא לדבר על זה שפיזית היא בכלל קטסטרופה. יש פה הרבה שחקנים שלא תואמים את המושג "ספורטאי" בכלל...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני רוצה לראות שחקן בליגה הישראלית עובר אימון באינטר או צ'לסי. והכי מצחיק אותי התקשורת סביב הליגה פה. כאילו פאק זה כל כך משעמם על מה ולמה כל הרעש והעצבים סביב הליגה המסריחה הזאת? שילמדו קודם לשחק כדורגל אחרי זה שיקראו לבדיחה פה ליגה. |
ציטוט:
|
הכדורגל בארץ מגעיל ומבאס לראות :\
|
זה כי לא משקיעים בנוער .
ברוסיה אתה יכול ללכת לכל החוגים האלה של ספורט בחינם!!! עם רואים בנדם עם פוטנציאל אז משקיעים בו ולא כמו בארץ בשיביל ללכת למכון כושר מסריח אני משלם 2500 שקל בשנה מחוסר ברירה ובשביל ללכת לקבוצת כדורגל גם צריך לשלם סכומים גדולים הקיצר חרא מדינה יש לנו שלא משקיעה ורוצה רק כסף!!!! |
ציטוט:
|
מעניין מה הrm1 סקוואט של בניון....
|
אני יכול להיגד לכם בבירור שאם רוצים להתקדם בארץ בכדורגל אפשר פשוט לשחק עם חברים ואנשים מזדמנים ולשפר את הכושר הגופני בצורה עצמאית ולהתקדם יותר טוב מאשר בכביכול "קבוצה" המקומית. מנסיון. במיוחד כשעליתי לארץ גרתי בתלפיות בירושלים ליד מגרשי כדורגל גדולים ומרכזים קהילתיים. אני וחברים (הרבה פעמים עם חונכים מאיזה ארגון "ידידים") היינו קורעים ת'תחת בכדורגל כמה שעות. בין לבין הייתה באה הקבוצה המקומית להתאמן, היו מתאמנים כמו כוסיות איזה 40 דקות ומתקפלים הביתה. חלקם היו נשארים כדי שנביס אותם. עוד מאז אני מזלזל בכדורגל כאן.
|
ציטוט:
|
האמת שזה הכל ביחד רן :)
זה השם משפחה שלי ( שמש ) :} חח וכן הביטלס מליברפול .. אחח איזה יום שחור היה אתמול :< |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
יפה אנטון לא ידעתי שאתה עוקב אחרי הויארג'יו. :flowers:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:19. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ