![]() |
דן טמבל אה ?
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח,דן הולך לעוף
מי אמר שהוא שיהיה בגמר? :laughing: |
ציטוט:
גם אני ממש לא בקטע של הסדרה הזאת אבל כוס עמק זה תופס אותך ואין דרך חזרה. אם לא מעיפים אותו בסוף אז כל הסדרה דפוקה ומבויימת. |
וואלה דן יצא אהבל
|
אם נועם או דן עפים אין יותר סיבה לראות את הסידרה
|
ציטוט:
תכלס הגלידה הרבה יותר שווה מהשוקולדים אבל סתם טמבל , הרי הוא בטוח רואה את זה שיכולים ורוצים להעיף אותו |
ציטוט:
אני ממש אתפוס מדן אם הוא ישאר, זה כבר יהיה בלתי נתפס(אם זה יהיה מכור זה יהיה בולט) |
בטח שתהיה סיבה לראות את הסידרה
שחכתם את העניין הכי מרכזי בסידרה הזאת התחת האגדי של מרינה:bow::bow::bow: |
אני בטוח שדן לא יעוף..וגם נועם לא
|
ציטוט:
:laughing: |
|
ציטוט:
חחחחחחחחחחחח איזה אפסים כולה תוכנית טלויזיה |
ציטוט:
|
סעמעמק מה דן יורד מהעמודי עץ רק בשביל שוקולד אני ישים לו סטירה מה הוא חושב שהוא עולה ויורד כמו אפס...
חחח אני מת שקפון יזיין את נועם באי המתים, יום שבת נראה פרק רוצחני, למרות שידוע שנועם ינצח.. ואותי מאוד מעניין את מי ידיחו, נראה לי שחר |
את העצומה אני מכיר.
ולגבי דן לא היה לו כח יותר להשאר אפשר להבין אותו,זין שלי שהבנות שעתיים על העמוד!! כמו שאמרו במשימה ששבט הגברים התחרו אמרו עלק שמושיק ונועם נשארו שעתיים וחצי עם העצים במשקל 60 קילו ובאחת הכתבות אמרו שהם היו שעה וחצי ולא שעתיים וחצי. לדעתי דן ישאר במשחק ואם הוא יעוף,הוא יעיף את נועם מאי המתים ויקח ת'תחרות |
עוברת שניה וחצי-אלה אומרים לאחר שעה וחצי יאללה די לזלזל בתבונה של הצופים זה מעצבן לאללה אבל עדיין כיף לראות את התכנית הזאת.
|
ציטוט:
זדה שכיף לראות ת'תכונית זה משהו אחר וד''א איזה חרטא היה עם משה שבתחילת המשימה הוא היה ללא תחשבות ורק באמצע המשימה שמו לו עוד פאק של העריכה |
ציטוט:
|
חחחחח נועם השתגע עם כל השעמום
בנה כיסא תחפושת שרביט :| |
מי אמר ששחר תזכה במשימה?
למה לא מרינה? |
אולי כבר העלו את זה כאן אבל אני לא מתכוון לקרוא את כל ה10 דפים חח.
חשבתי על משהו, כל משתתף שיודח יהפוך לאחד מחבר המושבעים. אבל מה יקרה אם אותו אחד או למשל עידן ינצח את נועם? המשתתפים לא יודעים על "אי המתים" ואם עידן ינצח אז הוא לא יבוא למועצת השבט, ומשהו יהיה חסר למשתתפים. אבל ברור שההפקה לא תרשה שדבר כזה יקרה ונועם ינצח אחד אחד מהמודחים. |
ציטוט:
לנושא אחר: תכלס הם צריכים לעשות ככה "המשך יבוא.." כזה, יוצא מתח, אני כבר לא יכול לחכות פרק בשבת. |
כן גם אני חשבתי על עניין שנועם יפסיד באי המתים.
אני מאמין שאם דן יודח איכשהו והוא ילך עם נועם לדו קרב דן יקח,מפני שנועם,כבר חלש ועייף ודן יותר רענן |
ציטוט:
|
ציטוט:
מאיפה צץ נועם פתאום? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
צריך 9 מושבעים ו 3 כאלה שבוחרים בהם |
כנראה שאם עידן ינצח נועם יבוא לחבר המושבעים וגיא זוארץ יגלה למתמודדים על אי המתים ועל ההזדמנות הנוספת שיש להם אחרי שהם מודחים והוא יספר שנועם שרד שם לבד 3 שבועות
|
ציטוט:
|
נועם, הודח שביעי ולא הגיעה לאיחוד לכן גם אם יפסיד לא יהיה בחבר המושבעים.
חוץ מזה, אין מצב שהוא יפסיד לעידן כי זה כל כך בולט שכשמראים בתקציר את עידן עוקף את נועם בשחיה זה רק בשביל ליצור מתח ולגרום לצופים לצפות בפרק הבא, שבכל זאת ברור שנועם הולך לנצח. |
ציטוט:
מבולבלים? גם אנחנו |
ציטוט:
נחמד. לדעתי רק אם דן יודח הוא יכול להעיף את נועם מהאי המתים |
תיראו, עם כל הכבוד לתוכנית, היא לא מתיימרת להיות "טיבעית"
זה טלוויזיה, זה בידור, זה בשביל הכסף שלהם, וזה אומר ש -> דן לא יעוף ונועם לא יעוף, למה? כי אנשים פשוט יפסיקו לצפות בתוכניות. |
הקטע שדן פרש ממשימת החסינות היה כזה מבויים,פתאום דן נשבר לטובת איזה כוס קולה שהרי הוא חייב את החסינות הזאת אחרת זה די שקוף שיעיפו אותו.
|
ראיתם מה יעל אכלה? אוף אני עלייה! הייתי יורד מקפיצת ראש מהעמוד בשביל דבר כזה!! סטיק אנטריקוט עם בצל מטוגן ופירה ו... יאללה!! היו צריכים להביא את זה למשימה עם העמוד..
ודן לא יעוף.. וגם לא נועם... אין מצב שנועם עף... ודן גם כן... שחר תעוף אלא אם כן היא תיזכה בחסינות... שאלה: מי הפייבוריט שלכם? בכללי ומטאיינו? |
אני בעד נועם ובשבט טאיינו בעד יעל.
|
דן המועדף שלי
|
דמיינו את לוליק בהשרדות, היה טורף את הצלם
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:46. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ