ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   יש אלוהים? (https://israelbody.com/showthread.php?t=27121)

!Demon! 10-01-08 17:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ///Efi///
תגיד מה שתגיד, ברגע שיפול עליך אסון אתה תיסתכל לשמיים כמו ילד טוב ותגיד ה' תעזור לי

נכון כי אף אחד לא סגור ב 100 אחוז אבל בגדול למה שאני נגיד יאמין במשהו שאומרים שקיים שאין לי סיבה אמיתית להאמין?

///Efi/// 10-01-08 17:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי !Demon!
נכון כי אף אחד לא סגור ב 100 אחוז אבל בגדול למה שאני נגיד יאמין במשהו שאומרים שקיים שאין לי סיבה אמיתית להאמין?

למה שאני יאמין לתואריית הקוונטום של החלקיק האטומי שאומר שחלקיקי האטום יכולים להיות בשתי מקומות בו זמנית. אף אחד לא ראה את זה! זה השארה של מדענים שבחיים לא ראו את זה! למה להם להאמין בזה?
1400 שנים עברו מאז שעלה הרעיון שכל דבר מורכב מאטומים עד שבאמת ראו את זה! אז גם המדענים לא יכולים להסביר את כל התאוריות שלהם

Ido 10-01-08 17:52

איזה אשכול חפירההההההההההההההההה

!Demon! 10-01-08 17:58

ציטוט:

למה שאני יאמין לתואריית הקוונטום של החלקיק האטומי שאומר שחלקיקי האטום יכולים להיות בשתי מקומות בו זמנית. אף אחד לא ראה את זה! זה השארה של מדענים שבחיים לא ראו את זה! למה להם להאמין בזה?
1400 שנים עברו מאז שעלה הרעיון שכל דבר מורכב מאטומים עד שבאמת ראו את זה! אז גם המדענים לא יכולים להסביר את כל התאוריות שלהם

נו אבל לא אמרתי לך להאמין לפני 1400 שנה אלה עכשיו כשזה הוכח

Natanz 10-01-08 18:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי psps
גדלתי בבית מסורתי עם רקע דתי ומגיל קטן הייתה לי אמונה מסויימת אך תמיד הטלתי ספק בקיומו של הבורא
בחודש האחרון בגלל הבגרות בתנ"ך אני לומד יחסית הרבה וככל שאני לומד ככה מתגלים יותר פקשושים בתנ"ך- אולי אלה אנשים שרשמו את התורה ולא אלוהים
מעצבן אותי שהדתיים כולל קרובי משפחה שלי מסויימים יחשיבו אותי לכופר ויסתכלו עלי בצורה מאוד שלילית אם אני יטיל צל של ספק בקיום האל- אולי הם פוחדים מהאמת שנמצאת עמוק בליבם שאין אלוהים
עוד דבר שמעצבן שתמיד הדתיים נותנים איזה שיעור תורה ומנסים בכוח להוכיח את קיומו של האל- אם אני השופט לגבי הימצאות האל ואותו רב הוא הסנגור של הדת .. חסר נראה לי קטגור - מישהו שכלל לא מאמין באל ובעל ידע מסויים שאולי יתנגד לדברי הרב וכך יחזק או יחליש את דבריו

אולי בעצם אנחנו המצאנו את אלוהים ולא הוא אותנו - אולי אלוהים זה רק המצאה של בני אדם לגבי הפחד מן המוות

לך לישון על האף

Ido 10-01-08 18:36

אין אלוהים אין

toxicity 10-01-08 18:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Ido
אין אלוהים אין

בטח שיש
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1127384

Ido 10-01-08 18:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי toxicity

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Arsan 10-01-08 18:44

מעניין כמה דדליפט אלוהים יכול לעשות :)

*DAVID* 10-01-08 18:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי asaf900
אני באופן אישי מאמין שיש אלוהים אבל בוא נודה באמת שבאמת יש הרבה דברים שהוכנסו לתורה שלא אלוהים אמר אותם אלא הרבנים

בדיוק אני אישית חושב שיש אלוהים אבל התנך זה בילבולי מוח והדתיים מטומטמים כי למה ניראה לכם שאיכפת לה' מה אנשים לובשים?.. כי הדתיים האלה מיתלבשים 3 שכבות שחורות ארוכות בקיץ 40 מעלות הם חבורה של מפגרים מה מפריעה לה' שאנחנו אוכלים חזיר?.. זאת חיה כמו כל החיות הקיצר ה' קיים תנך זה שטויות

*DAVID* 10-01-08 18:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Arsan
מעניין כמה דדליפט אלוהים יכול לעשות :)

חחחחח הרגתה אותי

ThaiB0X 10-01-08 18:50

קיצר עזבו שטויות ולכו לעשות סקוואט.

Homie 10-01-08 18:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי פינגווין
אין גם הוכחה שאין ה', כל עוד אין הוכחה שאין אז...?
אני גם מאמין לא דתי לא הולך לבית כנסת כל בוקר ,ואני מצטער על זה שאני לא מצליח ללכת לבית כנסת
בכל מקרה אם הוא ידבר עם רב ישוחח איתו קצת ישאל שאלות שמעניינות אותו אני חושב שהוא יוכל לעשות תבחירה
להאמין או לא

אני יוכיח לך , אני ה' , תוכיח שלא, תוכיח שאני לא מתחלף מדי פעם בין גופות של אנשים,
הפעם החלטתי להיכנס לתוך הבחור הסקסי מאדר פאקר הזה, עוד כמה חודשים
אני יעבור לגוף אחר, אולי אליך, אולי אל מישו אחר, אולי בכלל מחר אני אעבור למישו אחר,
לא ידוע, אני אחליט כבר מה לעשות, ואשתדל לעדכן את סופר הסתם כדי שיתעד את זה
לדורות הבאים בספר שיקרא "מהלכי תומר בארץ הסקסיות" מאת רבי שמשון יוחנן 2008 בע"מ.

תשאל רב שאלות, חצי מהדברים הוא לא יענה לך,
חצי השני הוא יצטט לך מהתורה ויגיד לך, הנה זה כתוב אז זה נכון.

מה גם, ש99% מהדתיים הם לא באמת דתיים יהודיים, היום לכל אחד יש אלוהים משלו,
כי עובדה שאף אחד לא עושה מה שרשום בתורה, אני אתן לך את הדוגמה הכי בסיסית,
לא רשום שום דבר על בשר וחלב ומעניין לי את ה_____ (נניח שאת הכף יד)
איך מפרשים את זה, רשום שחור על גבי לבן "אל תאכל גדי בחלב אמו " לא רשום שום דבר
על לערבב בצלחת, או בביס, או שום דבר בנוגע לסוגי בשר אחרים(!)
וזהו, בקשר לבשר וחלב אין לכם מה להגיב, זה בולשיט, תביאו תנך ותגידו שרשום
"אל תאכל עגל / בקר / עוף / כבש / בחלב בקר / כבש / עז / חתול ואני יוריד בפניכם את הכובע,
למרות שאלוהים לא חובש כובע, אבל לכו תדעו יש לי מצב רוח משתנה, תראו אפילו שאני
אלוהים, מחר אולי ירד גשם ואולי לא, עוד לא החלטתי. ואני יכול להוכיח לכם אפילו עוד יותר,
עכשיו אין שמש בשמים, מחר בבוקר, במיוחד בשבילכם אני יעלה אותה בחזרה!

אל תבין אותי לא נכון, הדת התיאורתית כמו שביקשתי שיכתבו אותה בתנ"ך עצמו היא דבר יפה כשלעצמו,
לתקופה ההיא, אומנם 99% מהדברים לא נכונים כי היה לי משעמם, אבל בתור ספר "חוקים" הוא נחמד מאוד,
הבעיה היא כשמפרשים כמו שרוצים ועושים כסף מזה, יש פירושים שהם שחור ולבן ככה
99% מהחוקים והדברות שכתובות בתנ"ך העניין הוא כל הפירושים המטומטמים שרבים מפרשים
בשביל להכניס כסף לכיס וגם סתם בשביל לעשות לעצמם חיים קלים, דברות שהם בעצמם
עוברים עליהן, מה גם שיש איסורים רבים בתנ"ך שבתקופה שכביכול הספר כתוב הם נכונים
מבחינה בריאותית, כגון החזיר בתקופה אז בזמנו בני מינכם היו מגדלים אותם במקומות מלוכלכים יחסית ,
היום אתם מגדלים אותם כמו כל בקר / עופות והם נקיים ממחלות ככה שאין בעיה, כנ"ל
לגבי פירות ים (מה אין תקציב אז אסור לאכול? ואם יש תקציב?) ובכלל דברים בלי פרסות
ובלי קשקשים, אם זה טעים , וזה זז, אז זה בריא, אז תאכלו את זה, לא מפריע לי כבר.
כנ"ל איסורי חשמל וכל שאר הדברים שלא קשורים בכלל, "תנוח בשבת"
מנוחה זה דבר שונה לכל אחד, אני לא חייבתי אנשים לא לעשות כלום,
לאחד מנוחה זה לבשל לכל המשפחה ולראות טלוויזיה, איפה זה בדיוק לעבוד?
או לסוע לטיול עם המשפחה, מה אסור לנהוג? אני לא מדליק את האש, המכונה עושה את זה
בשבילכם בני אנוש העיקר שתהנו כפרות עליכם.

:ph34r:

שלכם, ה' הכל יכול.

Powerlifter 10-01-08 18:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Homie
אני יוכיח לך , אני ה' , תוכיח שלא, תוכיח שאני לא מתחלף מדי פעם בין גופות של אנשים,
הפעם החלטתי להיכנס לתוך הבחור הסקסי מאדר פאקר הזה, עוד כמה חודשים
אני יעבור לגוף אחר, אולי אליך, אולי אל מישו אחר, אולי בכלל מחר אני אעבור למישו אחר,
לא ידוע, אני אחליט כבר מה לעשות, ואשתדל לעדכן את סופר הסתם כדי שיתעד את זה
לדורות הבאים בספר שיקרא "מהלכי תומר בארץ הסקסיות" מאת רבי שמשון יוחנן 2008 בע"מ.

תשאל רב שאלות, חצי מהדברים הוא לא יענה לך,
חצי השני הוא יצטט לך מהתורה ויגיד לך, הנה זה כתוב אז זה נכון.

מה גם, ש99% מהדתיים הם לא באמת דתיים יהודיים, היום לכל אחד יש אלוהים משלו,
כי עובדה שאף אחד לא עושה מה שרשום בתורה, אני אתן לך את הדוגמה הכי בסיסית,
לא רשום שום דבר על בשר וחלב ומעניין לי את ה_____ (נניח שאת הכף יד)
איך מפרשים את זה, רשום שחור על גבי לבן "אל תאכל גדי בחלב אמו " לא רשום שום דבר
על לערבב בצלחת, או בביס, או שום דבר בנוגע לסוגי בשר אחרים(!)
וזהו, בקשר לבשר וחלב אין לכם מה להגיב, זה בולשיט, תביאו תנך ותגידו שרשום
"אל תאכל עגל / בקר / עוף / כבש / בחלב בקר / כבש / עז / חתול ואני יוריד בפניכם את הכובע,
למרות שאלוהים לא חובש כובע, אבל לכו תדעו יש לי מצב רוח משתנה, תראו אפילו שאני
אלוהים, מחר אולי ירד גשם ואולי לא, עוד לא החלטתי. ואני יכול להוכיח לכם אפילו עוד יותר,
עכשיו אין שמש בשמים, מחר בבוקר, במיוחד בשבילכם אני יעלה אותה בחזרה!

אל תבין אותי לא נכון, הדת התיאורתית כמו שביקשתי שיכתבו אותה בתנ"ך עצמו היא דבר יפה כשלעצמו,
לתקופה ההיא, אומנם 99% מהדברים לא נכונים כי היה לי משעמם, אבל בתור ספר "חוקים" הוא נחמד מאוד,
הבעיה היא כשמפרשים כמו שרוצים ועושים כסף מזה, יש פירושים שהם שחור ולבן ככה
99% מהחוקים והדברות שכתובות בתנ"ך העניין הוא כל הפירושים המטומטמים שרבים מפרשים
בשביל להכניס כסף לכיס וגם סתם בשביל לעשות לעצמם חיים קלים, דברות שהם בעצמם
עוברים עליהן, מה גם שיש איסורים רבים בתנ"ך שבתקופה שכביכול הספר כתוב הם נכונים
מבחינה בריאותית, כגון החזיר בתקופה אז בזמנו בני מינכם היו מגדלים אותם במקומות מלוכלכים יחסית ,
היום אתם מגדלים אותם כמו כל בקר / עופות והם נקיים ממחלות ככה שאין בעיה, כנ"ל
לגבי פירות ים (מה אין תקציב אז אסור לאכול? ואם יש תקציב?) ובכלל דברים בלי פרסות
ובלי קשקשים, אם זה טעים , וזה זז, אז זה בריא, אז תאכלו את זה, לא מפריע לי כבר.
כנ"ל איסורי חשמל וכל שאר הדברים שלא קשורים בכלל, "תנוח בשבת"
מנוחה זה דבר שונה לכל אחד, אני לא חייבתי אנשים לא לעשות כלום,
לאחד מנוחה זה לבשל לכל המשפחה ולראות טלוויזיה, איפה זה בדיוק לעבוד?
או לסוע לטיול עם המשפחה, מה אסור לנהוג? אני לא מדליק את האש, המכונה עושה את זה
בשבילכם בני אנוש העיקר שתהנו כפרות עליכם.

:ph34r:

שלכם, ה' הכל יכול.

אם יש לך כוח להחליף גופות אני רוצה לראות אותך בעיניים שלי עושה נס ואז אני יאמין סבבה? חח

rrkk 10-01-08 18:59

מענינים אותי שני דברים בקשר לפוסט הזה
1. האם מישהו קרא את הכל (אם ישנם אנשים כאלו אז קבלו חח)
2. האם משהו השתכנע ...(מה שנראה לי שלא)
זה מסביר את הכל. אלוהים זה ענין של אמונה. כל אחד מאמין או לא מאמין
לכל אחד כמעט יש את האלוהים שלו.(יש כאלה שרוני קולמן זה האלוהים שלהם....)
כל אדם ממציא את האלוהים שלו.
יש עמים שממציאים להם אלוהים. גם בקרב היהודים המאמינים יש ויכוח על מיהו אלוהים ומהן יכולותיו ומה הוא עשה עושה וכו...
כל זה טוב ויפה . אי אפשר לחיות בלי סוג כל שהוא של אמונה
אז שכל אחד יאמין באיזה אלוהים שהוא רוצה. ושכל אחד ייתן לאלוהים שלו את התכונות שהוא רוצה להעניק לו. וכמובן שהלאוהים שלי הוא תמיד הכי חזק
רק תעשו טובה... אל תריבו בגלל זה

jonathan 10-01-08 19:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Powerlifter
אם יש לך כוח להחליף גופות אני רוצה לראות אותך בעיניים שלי עושה נס ואז אני יאמין סבבה? חח

לא שמעת את הרבנים?
אלוהים עושה נס מתי שהוא רוצה,ולא כבקשת העם..

m0she 10-01-08 19:03

אפשר לחיות בלי שום אמונה.

tRONic 10-01-08 19:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי rrkk
מענינים אותי שני דברים בקשר לפוסט הזה
1. האם מישהו קרא את הכל (אם ישנם אנשים כאלו אז קבלו חח)
2. האם משהו השתכנע ...(מה שנראה לי שלא)
זה מסביר את הכל. אלוהים זה ענין של אמונה. כל אחד מאמין או לא מאמין
לכל אחד כמעט יש את האלוהים שלו.(יש כאלה שרוני קולמן זה האלוהים שלהם....)
כל אדם ממציא את האלוהים שלו.
יש עמים שממציאים להם אלוהים. גם בקרב היהודים המאמינים יש ויכוח על מיהו אלוהים ומהן יכולותיו ומה הוא עשה עושה וכו...
כל זה טוב ויפה . אי אפשר לחיות בלי סוג כל שהוא של אמונה
אז שכל אחד יאמין באיזה אלוהים שהוא רוצה. ושכל אחד ייתן לאלוהים שלו את התכונות שהוא רוצה להעניק לו. וכמובן שהלאוהים שלי הוא תמיד הכי חזק
רק תעשו טובה... אל תריבו בגלל זה

לא לכל אחד יש אלוהים.
לדוגמא, לי אין אלוהים. אני לא מאמין באלוהים.
אבל מצד שני אני לא צוחק\יורד על אנשים שמאמינים בו.

///Efi/// 10-01-08 19:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי m0she
אפשר לחיות בלי שום אמונה.

אין דבר כזה, זה נגד טבע האדם... אמרתי את זה כבר ואני יגיד את שוב, כל בן אדם בכל כדור הארץ ברגע שיקרה לו אסון הוא יסתכל לשמיים ויגיד ה' תעזור לי

rrkk 10-01-08 19:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tRONic
לא לכל אחד יש אלוהים.
לדוגמא, לי אין אלוהים. אני לא מאמין באלוהים.
אבל מצד שני אני לא צוחק\יורד על אנשים שמאמינים בו.

לא כל אחד מגדיר את האמונה שלו בזה שהוא אומר "יש לי אלוהים"
כל אחד מאמין במשהו. זה יכל להיות אמונה דתית או אמונה בדרך חיים מסויימת. אמונה יכולה להיות למשל בתפיסת עולם חילונית . אפילו האתאיסטים מאמינים במשהו.
עוד פעם.... אמונה זה לווא דווקא אמונה בדת

Powerlifter 10-01-08 19:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי taus
לא שמעת את הרבנים?
אלוהים עושה נס מתי שהוא רוצה,ולא כבקשת העם..

זה לא מדוייק.. אני יכול להעיד שמלא פעמים קרה לי שביקשתי משהו ממש חזק והוא קרה וזה יותר מידי פעמים להיות צירוף מקרים..., אני מאמין שה' מתגלה לאדם הפשוט בצורה טבעית לא ניראלי אנחנו בכזאת רמה שהוא יתגלה אלינו בניסים.. אבל הומי אמר שלכאורה זה הוא אז אם כבר הוא התגלה אליי וזכיתי למעמד הזה שיעשה נס ויוכיח חח

AmitMa 10-01-08 19:08

באמת שאני לא יודע הרבה אבל אני ינסה לענות ממה שאני כן יודע.
אתה לא יכול להתווכח עם פיתגורס (לדוגמא) על מתמטיקה כל עוד אני לא יגיע לרמה שלו, כי כל עוד הוא מבין יותר ממני במתמטיקה, אין לכם על מה להתווכח. הוא מבין יותר ממך. אתה יכול להגיד עד מחר שמתמטיקה זה שטויות אבל אם תשאל אותו הוא בטח יענה לך על השאלות שמן הסתם הוא גם התמודד איתם בעבר. אותו דבר עם הדת. אני לא אתווכח עם רב כל עוד לא חקרתי לעומק את התורה. כשיש לי שאלה (ואני מדבר עליי אישית) אני לא ישר קופץ ואמור שהתורה לא נכונה והנה איזה דפוק, בטח הדתיים המציאו את זה... אני פשוט הולך למישהו שמבין (לרב שלי לדוגמא) והוא יענה לי על השאלה ואם תהייה לי עוד שאלה הוא יענה לי גם עליה.

jonathan 10-01-08 19:11

ציטוט:

אין דבר כזה, זה נגד טבע האדם... אמרתי את זה כבר ואני יגיד את שוב, כל בן אדם בכל כדור הארץ ברגע שיקרה לו אסון הוא יסתכל לשמיים ויגיד ה' תעזור לי

למה אתה כל כך בטוח?בגלל שזה מה שאתה עושה כשקשה לך?

Powerlifter 10-01-08 19:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי AmitMa
באמת שאני לא יודע הרבה אבל אני ינסה לענות ממה שאני כן יודע.
אתה לא יכול להתווכח עם פיתגורס (לדוגמא) על מתמטיקה כל עוד אני לא יגיע לרמה שלו, כי כל עוד הוא מבין יותר ממני במתמטיקה, אין לכם על מה להתווכח. הוא מבין יותר ממך. אתה יכול להגיד עד מחר שמתמטיקה זה שטויות אבל אם תשאל אותו הוא בטח יענה לך על השאלות שמן הסתם הוא גם התמודד איתם בעבר. אותו דבר עם הדת. אני לא אתווכח עם רב כל עוד לא חקרתי לעומק את התורה. כשיש לי שאלה (ואני מדבר עליי אישית) אני לא ישר קופץ ואמור שהתורה לא נכונה והנה איזה דפוק, בטח הדתיים המציאו את זה... אני פשוט הולך למישהו שמבין (לרב שלי לדוגמא) והוא יענה לי על השאלה ואם תהייה לי עוד שאלה הוא יענה לי גם עליה.

פשששש יפהה.. אהבתי =]

jonathan 10-01-08 19:12

ציטוט:

זה לא מדוייק.. אני יכול להעיד שמלא פעמים קרה לי שביקשתי משהו ממש חזק והוא קרה וזה יותר מידי פעמים להיות צירוף מקרים..., אני מאמין שה' מתגלה לאדם הפשוט בצורה טבעית לא ניראלי אנחנו בכזאת רמה שהוא יתגלה אלינו בניסים.. אבל הומי אמר שלכאורה זה הוא אז אם כבר הוא התגלה אליי וזכיתי למעמד הזה שיעשה נס ויוכיח חח

לדוגמא?

Powerlifter 10-01-08 19:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי taus
לדוגמא?

בוא ניראה חבר עיצבן אותי שהוא ננעל על דעה לנסוע למקום שאני לא הייתי יכול לבוא, אז מהעצבים ביקשתי שיקרה משהו שגם הוא לא יבוא (לא משהו נורא כאילו שידרס או משהו חח משהו קטן) והרי חבר שלי משתמש בכסף שהוא עובד ולא היה לו הרבה אז יום למחרת שביקשתי את זה על הבוקר הוא בא אליי ועשה לי "איזה חרא נאבד לי 100 שקל" וזה רק מקרה אחד ממלא חח

jonathan 10-01-08 19:17

ציטוט:

בוא ניראה חבר עיצבן אותי שהוא ננעל על דעה לנסוע למקום שאני לא הייתי יכול לבוא, אז מהעצבים ביקשתי שיקרה משהו שגם הוא לא יבוא (לא משהו נורא כאילו שידרס או משהו חח משהו קטן) והרי חבר שלי משתמש בכסף שהוא עובד ולא היה לו הרבה אז יום למחרת שביקשתי את זה על הבוקר הוא בא אליי ועשה לי "איזה חרא נאבד לי 100 שקל" וזה רק מקרה אחד ממלא חח

השאלה שאתה צריך לשאול היא האם אף פעם לא נאבד לו כסף?
עוד משהו
5 מיליון אנשים ממלאים לוטו,כל אחד מתפלל לאלוהים שהוא יזכה.
אחד מה5 מיליון זכה,יש לו סיבה להאמין באלוהים?

Powerlifter 10-01-08 19:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי taus
עוד משהו

מה הסיכויים שזה קרה ישר אחרי הלילה שביקשתי בבוקר בדיוק?
ולא רק זה קרו לי מלא מקרים שביקשתי דברים לא הגיוניים שסביר שיקרו והם קרו אחרי שעה איך אתה מסביר את זה?

AmitMa 10-01-08 19:19

אגב.. תשאלו כל מדען אמיתי והוא יענה לך שיש אלוקים, לא בגלל שזה מוכח, אלא בגלל שזה חייב.
אני אתן לכם דוגמא. שמעתי שיעור על איך ארץ ישראל חיכתה לעם ישראל כל כך הרבה זמן? אם תשימו לב בהיסטוריה כל אומה שעזבה את הארץ ישר התיישבו שם אנשים והקימו מדינה. איך זה שאף מדינה לא קמה פה? זה לא שהמדינה לא משהו במחינה גיאוגרפית... בגלל שה' הבטיח לנו שזאת תהיה הארץ שלנו. בגלל זה היא חיכתה לנו. זאת הוכחה לכח עליון (אלוקים, בורא עולם, הקב"ה... איך שתרצו). וזה תימצות של שיעור של שעה וחצי עם שאלות של תלמידים עם ראש על הכתפיים, אז אני מצטער אם פיקששתי.
ואם למישהו יש שאלה (שהוא באמת רוצה תשובה עליה, לא בשביל לכסח, כי בנאדם שלא מחפש תשובה, לא משנה כמה הוכחות ותשובות תביא לו, הוא לא יאמין) שירשום אותה פה. אני לא חושב שיש לי תשובה אבל יש לי את מי לשאול. אולי התשובות יגיעו באיחור כי אני לא הרבה בבית (או ליד מקום עם מחשב) אבל אם זה חשוב אתם תחכו...

TheGift 10-01-08 19:20

אני שונא שאנשים שואלים שאלה שאין עליה תשובה. אחד ינסה להוכיח לך שיש, אחד ינסה להוכיח שאין... אבל המכנה המשותף של שניהם זה שלאף אחד אין הוכחה מוצקה. אני אישית מאמין (למרות שקראתי ושמעתי מספיק נימוקים שסותרים זאת) ולא מתעמק בשאלה הזאת יתר על המידה, כי וואלה זה נותן לי הרגשה טובה להאמין בבורא - שיש ישות עליונה שקשורה לכול היקום שלנו.

AmitMa 10-01-08 19:22

ציטוט:

ולא רק זה קרו לי מלא מקרים שביקשתי דברים לא הגיוניים שסביר שיקרו והם קרו אחרי שעה איך אתה מסביר את זה?

אחי, אני לא חושב שזה מדד לאלוקות כי אתה יכול לבקש וה' יכול לענות, ויכול גם לא. אני אישית התפללתי לא מזמן על משהו הרבה מאוד זמן וזה לא קרה. אבל אני לא מפסיק להאמין לשניה.

jonathan 10-01-08 19:23

ציטוט:

כנראה שזה לא מספיק סביר:)
ברגע שאתה נמצא בתוך סיטואציה מסויימת מן הסתם שדברים שקשורים אליה יתרחשו
חוץ מזה שברוב המקרים אנשים לא באמת מקבלים את מה שהם ביקשו..הם מבקשים וקורה משהו והם משכנעים את עצמם שזה מה שהם רצו

Dino Psaras 10-01-08 19:23

ציטוט:

שאני יאמר "ה' תעזור לי" אני אתכוון לאליקופטרים דמויי הטיגריסים שלי.

///Efi/// 10-01-08 19:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי taus
עוד משהו

אתה בתור אטאיסט, תסביר לי בבקשה איך קרה שדווקא אתה נולדת, מכל ה1000000000000 זרעים ומכל הביציות, ניקשרו ה-2 שיצרו אותך, אתה לא מאמין שיש פה איזה היתערבות?
אם אבא שלך היה טיפה יותר עצבני כשהוא שכב אם אמא שלך אתה לא היית נולד, איך זה קרה שמכל התנאים דווקא אתה נוצרת? זה סיכוי אפסיי שדווקת אתה ואני פה ולא שניים אחרים.
המוח מסרב להאמין שאם אבא שלי היה מעדיף לעשות ביד שעה ליפני ששכב עם אמא שלי, או שהיה גומר שניה ליפני ואני לא הייתי, מסרב להאמין בזה...
כך או כך הייתי נולד כי ככה ניקבע ולא יעזור כלוםם

AmitMa 10-01-08 19:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי lee123
אני שונא שאנשים שואלים שאלה שאין עליה תשובה. אחד ינסה להוכיח לך שיש, אחד ינסה להוכיח שאין... אבל המכנה המשותף של שניהם זה שלאף אחד אין הוכחה מוצקה. אני אישית מאמין (למרות שקראתי ושמעתי מספיק נימוקים שסותרים זאת) ולא מתעמק בשאלה הזאת יתר על המידה, כי וואלה זה נותן לי הרגשה טובה להאמין בבורא - שיש ישות עליונה שקשורה לכול היקום שלנו.

צריך להבין שהנימוקים שסותרים זאת, יש עליהם גם נימוקים ותתפלאו אבל יש לזה סוף.

AmitMa 10-01-08 19:27

אההה, עוד משהו. זה שכתב פה על סבא שלו. אני לא מזלזל חס וחלילה באף יהודי, אבל סבא שלך לא היחיד שניצל מהשואה. אני יכול להביא ניצול שואה שמבין טוב מאוד למה יש אלוקים... מה תגיד לו?

Powerlifter 10-01-08 19:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי AmitMa
אחי, אני לא חושב שזה מדד לאלוקות כי אתה יכול לבקש וה' יכול לענות, ויכול גם לא. אני אישית התפללתי לא מזמן על משהו הרבה מאוד זמן וזה לא קרה. אבל אני לא מפסיק להאמין לשניה.

ציטוט:

כנראה שזה לא מספיק סביר
ברגע שאתה נמצא בתוך סיטואציה מסויימת מן הסתם שדברים שקשורים אליה יתרחשו
חוץ מזה שברוב המקרים אנשים לא באמת מקבלים את מה שהם ביקשו..הם מבקשים וקורה משהו והם משכנעים את עצמם שזה מה שהם רצו
אם לא קיבלתי את מה שרצית אני מאמין שגם לזה יש סיבה.. אם כל מה שהייתי מבקש היה מתקיים אז הייתי בן אדם מיוחד שלא צריך לעשות כלום לא?

tRONic 10-01-08 19:30

ציטוט:

אתה בתור אטאיסט, תסביר לי בבקשה איך קרה שדווקא אתה נולדת, מכל ה1000000000000 זרעים ומכל הביציות, ניקשרו ה-2 שיצרו אותך, אתה לא מאמין שיש פה איזה היתערבות?
אם אבא שלך היה טיפה יותר עצבני כשהוא שכב אם אמא שלך אתה לא היית נולד, איך זה קרה שמכל התנאים דווקא אתה נוצרת? זה סיכוי אפסיי שדווקת אתה ואני פה ולא שניים אחרים.
המוח מסרב להאמין שאם אבא שלי היה מעדיף לעשות ביד שעה ליפני ששכב עם אמא שלי, או שהיה גומר שניה ליפני ואני לא הייתי, מסרב להאמין בזה...
כך או כך הייתי נולד כי ככה ניקבע ולא יעזור כלוםם

מה הקשר?
אז הזרעון של אבא שלו הצליח להגיע לביצית של אמא שלו ראשון, מה הקשר בין זה לאלוהים?

Powerlifter 10-01-08 19:33

אומרים שהאטום זה היסוד להכל ניסיתם לחשוב איי פעם ממה מורכב האטום?

tomerA 10-01-08 19:35

נא ללמוד הסתברות.
יש דברים שלמרות שהם נראים שכוח עליון עשה אותם, כמו שהחבר שלך איבד 100 שקל.
יש הסתברות מסוימת שזה יקרה.
ועכשיו תגיד לי כמה פעמים ביקשת שיקרו לו משהו ולא קרה לו?
אז בפעם הx שקרה לו משהו זה ההסתברות שיקרה לו משהו רע :)

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:59.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ