![]() |
בלי חלבון יהיה להם קשה לעבוד.
הגולאג הרוסי זה מודל טוב בעיקרון , חוץ מהיישום שיהיה לו. לדעתי החיים של הקורבן יותר חשובים מנקמה בנאשם , וזה גם סוג של נקמה , רק אנשים שגם להם יש נטיות ירצו להוציא להורג על פני פיצוי קשה , אלא אם כן מדובר בפשעים חמורים מאוד כמו הפרת זכויות אדם בוטה ( מספר מקרי אונס מכמות של עשרות ) רצח סדרתי , עבירה בין לאומית ( גאידמק ) אבל אני נגד הוצאות להורג , תתנו להם תנאים יותר קשים ושימו אותם ביחד והם כבר יהרגו ויאנסו אחד את השני למי אכפת אם הם חיים או מתים?? חות מזה עונש כזה הוא רתיעה יותר חזקה מההוצאה להורג כי יש כמה אנשים מתאבדים שכבר" איןלהם מה להפסיד" |
ציטוט:
|
כנ"ל........
אבל עדיף לסדר משהו פיראטי אתם יודעים לחבר משדר של מישהו בדוי לרשת p2p או משהו |
לכל חברה התרונות וחסרונות ואתם תמיד תשימו לב לחסרונות חחח... ב-yes למשל יש נמלטים, אבל כל מי שיש לו yes לא איכפת לו מנמלטים, כי אין לו 24... חחח(למרות שעונה חמישית כבר משודרת בערוץ 10).
|
ציטוט:
|
צריך את ג'וליאני
|
ציטוט:
אתה קונה תמיד דברים מעפנים שמת לב? קודם הגיפורס הזה ששום משחק לא רץ , עכשיו זה. מה יהיה איתך?:jockey: |
ציטוט:
חחחחחחחחחח ענק! ותדע לך שאין שום פרק שהיה גרוע! שום פרק! |
ציטוט:
|
:jockey: מקווה שלפחות בתוספי תזונה למיניהם אתה קונה דברים טובים
|
אני נגד הוצאה להורג... אך אני חושב שסרוס יכול להיות כאן הפתרון... (ישנם דרכים לסרס באופן הפיך)
לילה טוב |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
איך הזין השחיף הזה הבני סלע הזה מצליח לאנוס כל כך הרבה ? החתולה שלי יותר חזקה
בכל אופן מוות לאונסים.. האמת שסירוס והרבה שנים בכלא יהיו פיתרון יותר טוב. אין על משפחת באנדי ! למי שיש יס מפסיד את ערוץ ביפ "חברים", "סיינפלד" "סאות פארק", "המופע של שאפל" מ-ל-ק-ו-ל-ם ב-א-מ-צ-ע !! זאת הסדרה הכי טובה שיש . עם כל הכבוד לאחרות. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לכן פה אתה ניכנס לתמונה.:whistle: |
ציטוט:
|
ציטוט:
סתם!!!!!!!!! bring the materfuckers :boxing::boxing: |
חחחחחחחחחח GAMER אהבתי מה שהוספת בחתימה!:jockey: :jockey:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אחי עקב הכינויי החדש שהוספתה לעצמך אם אני יביא רשימה של אנשים שתוציא להורג תוכל לדאוג שהם ימותו בייסורים קשים ?:jockey: |
סעמק אני רוצה לכתוב איזה תגובה חוכמולוגית אבל אני מתעצבן למה אין לי ידיים כמו לי פירס בחתימה הזאת Wt$%^
צריך לתת רשיון להיות הורה אגב סתם לא לסטות מהנושא |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:01. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ