![]() |
ציטוט:
|
אתם רוצים להגיד לי שכל הרעש בגלל הדבר הזה?
http://img34.picoodle.com/img/img34/...7m_85155d9.jpg :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :boxing: :boxing: :boxing: :boxing: :boxing: :boxing: :ohmy: |
^ גם .. אבל בעיקר ש"הדבר הזה" אמר שטויות כמו שמכון כושר גורם לשבץ בדסקיות (?!@)
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה הולך פה:lol:
מסכן הילד...http://www.fxp.co.il/images/smilies2/tovtov.gif |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יו!
אני נשרף פה........ איזה דיון פתחתם עליו שם אחד הדיונים החזקים בזמן האחרון תאמינו לי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איפה המשמו שאיים להעיף אותי מהאתר בגלל שאמרתי לו למצוץ לי ? :d |
חחחח הוא נעלם ... במילא אין לו שום דרך להעיף אותך מהאתר Xd
|
ציטוט:
חזקקקק אחייי |
הבייספס שלו בעובי נקניקיה...
|
ציטוט:
מו אבל זאתהצורה המושלמת..היקף יד 25 :-D |
ציטוט:
כמה שטיות הוא אמר יבאבא..מי שלא מבין בזה עד יכול להאמין לו...(מה שרשמתי למעלה...המצאות חדשות שלו..) |
יא ואראדי אתם אשכרה נכנסים לפורום בני 13 ומנסים לתקוף :):):):),איפה אנשי הצי שהקימו אותה?
|
ידיים כמו ספגטי אהבתייי חחחחחחחחח
|
חחח
איך אתם לוקחים ללב כל דבר שילד כאפות קטן כותב מה אכפת לכם שיחיה בסרטים שהוא איזה גוף אידיאל כל אחד שם מוכן להרוג אותו על זה שהוא מתפלצף יאללה עזבו אותו בשקט ... גם ככה אין לו עתיד תראו תבייסיפס שלו כמו גליל נייר טואלט |
גליל נייר טואלט חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני חולה על השטויות האלה יא אאללה
בונה הקוקסינל הזה בכיתה י''א הוא ניראה כמו ילד בכיתה ז' |
ציטוט:
|
ציטוט:
הלוואי עלי גוף כזה, אולי הוא לא בודיבילדר אבל בתרגילי סיבולת (מציצה בסיגנון חופשי) הוא לוקח את כולנו! |
נראה לי אני יתחבר לפורום הזה שמה ואני יעלה תמונות שלי ואני יביא לו תגובה בפוסט שאני יפתח
|
ציטוט:
וסוליקו - באמת תשים שם תמונות שלך .. אף אחד שם לא יכול עליך בכלל יא ענק :) |
חחחחחחח התגובה שכתבתי..כתבתי שם שהוא נראה כמו יוצא אושוויץ..חח קיבלתי הודעה פרטית ממנהלת שם..היא התחילה להטיף לי,נתנה לי אזהרה..על שימוש בשפה לא נאותה :)
חחחח בטח היא איזה חננה עם חצקונים ומשקפים..יש לה בטח כורי עכביש בין הרגליים |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
"פשוט עכשיו הוא בשלב שהוא לא יכול להשמין (משו חדש חבל לך על הזמן)" חחחחחחחחח הרגת אותי אחי מוניטין דימיוני :flowers: מה שעצוב זה שהוא בשכבה שלי חחחחחחחחחח עריכה: סתם חפרן הוא כותב שם שהוא בן 15 סתכלו בפרופיל שלו 14.3.92 זה התאריך שלו זאת אומרת שהוא בן 15 ו10 חדשים משו כזה אז שלא יעשה פוזות של קטין.. חוץ מזה מה הוא עושה בשכבת יא' אני גם לא מבין אה ופינגויין אם הוא שואל מי אמר שהוא שמוק מהבצפר שלו תגיד לו יוני ביטון מיא'1 אחי ניראה מה הוא יגיד סבבה ? :) |
נראה לי הוא טבע באימון שחייה אולימפית עם המאמן הכי טוב בארץ (לפי מה שהוא אומר)...
|
ססססססס
|
ציטוט:
איך כולם כותבים לו " איזה יידים יש לך!!" אני אגיד לכם איזה יידים! יידים כמו הופלקע שאכלתי היום אצל סבתא שלי....חולה על אנשים כאלה ...שיגידו ת'אמת..שיש לו יידי מקרוני...:jockey: |
ציטוט:
|
ציטוט:
עריכה : הנה פינגויין הוא שאל ממי מהבצפר שלו אמר שהוא שמוק חח תגיד לו יוני ביטון מיא'1 אחי =) |
חחחחחחחחחח אתם יודעים מה מעניין....
פעם כשהיתי כזה +- העלתי תמונות ולא היה לי ידע בכלל... וכולם היו אומרים לי "אחלה אחי תמשיך ככה" "אחלה גופה" "תמשיך ככה ותיגדל" ופה כולם יורדים עליו |
ציטוט:
"חחחחחחח עם אבקות הייתי גודל כפולל........ הכל טבעי אצליי" :mellow: בלאט....אמן יתקע לו קבב בגרון.... יורה: זה כי תראה איךך הוא מדבר...הגישה..וגם....הוא מדבר כל כך הרבה שטיות במיץ ומטעה אחרים...ואומר את זה בביטחון כאילו הוא המציא את זההה..(אה..שכחתי..זה באמת הוא המציא את זה..) אחרים מאמינים לא...ותומכים בו....על זה שהוא בשלב/עונה...שהוא לא יכול להשמין....בכלל..ושהוא 0% שומן..ואז בימקום לנסות ללמוד..הוא תוקף כמו זין במיצוקה.... עזוב....לצערי לא חסרים ילדים כאלה |
ציטוט:
|
תגובה אחרונה היא שלי
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני לא מצליח להרשם שיבין כמה שהוא בדיחה |
שמישהו יתן למתרומם קישור
|
יאללה חברה השפלתם אותו מספיק די אתם בסוף תהרסו לו כל שביב של ביטחון עצמי
|
ראיתם מה הוא הדבר היחיד שהוא מרשה לעצמו להשוויץ בו די תאימנו לי אין דבר גרוע יותר מהשפלה והשפלתם אותו אפילו יותר מדי
|
איזה השפלתם אותו הוא חושב שהוא גבר כי 20יש ומשהו אלף צפיות בנושא שלו הוא קורא לעצמו גם מלך חחחחח איזה נפיל
|
מה יוני הוא לומד בבצפר שלנו?
|
ציטוט:
נ.ב שמתם לב שהוא הוריד את התמונה מהחתימה? הוא בטח גם היה מוחק את האשכול אם היה יכול |
פיגווין תגיד לו עוד הפעם את השם הוא לא מתייחס לזה
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:19. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ