![]() |
|
|
|
ציטוט:
בגללו תחשבו שכולם עם פוטושופ? תתבגרו! נ.ב יורי לוך :) Beliy |
ציטוט:
|
מזל"ט
|
ציטוט:
נעל סבתא שלך יא בן זונה חכה תגמר השביתה אתה תכתוף כזאת כאפה |
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אהבתי :boxing: |
ציטוט:
ואתה יודע שאתה לא יכול לגעת בי גם ככה אז מזה משנה תמיד בחדר כושר אתה חוטף מימני כאפות :) ואל תשכח את דודו,וג'פרי וכולם :) אז אתה סתם לוך פטיזנייש לבן D: |
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחי רצחתה אותי פה!:laughing: |
גלעד יא קופיף
|
ציטוט:
זה שהם אומרים לך שלום זה לא אומר שהם חברים שלך חכה חכה יא בן :):):):) שמוצא בנות באינטרנט השביתה נגמרת אני נותן ליורי תמצלמה שלי אני מכניס לך ואחד כאפה... פחחחחחחח חוטף ממך רק אמא שלך חוטפת ממני כשתיגמר השביתה ניראה מי יחטוף |
ציטוט:
ואם הם חברים שלי או לא זה לא קשור יורי...הם מביאים לך מכות...כמו כל שאר החדר כושר אף אחד לא שם עלייך זין ועלאק בנות מהאינטרנט לא כולם זונות כמוך אפילו הזונות בטניס לא רוצות אותך יהומו ואתה יודע שאתה לא יכול לגעת בי ואני שם עלייך בולבול אחד גדול כמו שהמוח שלך קטן :) |
ציטוט:
בכל זאת..זאת האמת :jockey: :boxing: |
ציטוט:
|
ציטוט:
וזה שיש לי חיוך יפה אני יודע זה בסדר..אבל בכל זאת אני לא בקטע שלך... לא אני זה שיש לו תמונות של גברים ערומים בפלאפון שלו :jockey: |
הרגתם אותי :d:d
|
מזלט :)
|
ציטוט:
???? |
ציטוט:
|
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח חזקקק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי עכשיו אבל לא:mellow: |
יורה ניראה לי אתה מפרק אותו מכות הוא שחיף לאללה לא?
|
ציטוט:
גם אם הייתי שחיף (ואני ממש לא :| ) יורי לא מרביץ לי או "מפרק אותי מכות" בגלל הרבה סיבות :) אבל בעיקרון אם אתה מהילדים הקטנים האלה וניראה שזה ככה אז כן הוא "יותר חזק מימני" :/ |
ציטוט:
|
וואווהוהווהוהוה!!!
יאללה מכות! אני כבר מזמן הייתי מחפש אותו אם הייתי מכיר אותו...^^' |
ציטוט:
הוא לא שחיף הוא נחמד +...רק יש לו בעיות...הוא דו מיני כזה הוא אוהב בנות ובנים... |
ציטוט:
ויאללה מספיק עם זה זה פוסט ליומולדת של איתי ! נהרס לו לגמרי =\ מזל טוב שוב איתי אפילו שעברו יומיים כבר P: ומצטער שוב שנהרס לך הפוסט |
מזל"ט.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ואני לא יכול לעשות את זה איתו :O יש לי חברה:jockey: עריכה: הבעיות שיורי התכוון אליהם זה בעיות בראש D: אני קצת ילדותי מידי :P |
ציטוט:
בחדר כושר בא עליי" יורי חמודי" וצובת אותי בלחי.... היה לנו איזה אחד בשם איוון בחדר כושר שעזב מזמן והוא עד היום מדבר עליו (8 חודש....) |
ציטוט:
וזה כי אתה חמוד יורי זה לא אשמתי שאתה ניראה ילד כיתה א' עם גוף של סוס :laughing: ואיוון זה היה הקטע שלך =] אני סתם אוהב להזיכר אותו (לכל מי שרוצה לדעת הם רבו בגלל זה איוון עזב היו להם בעיות בזוגיות :P) סתם יורי אבל אחלה גבר |
ציטוט:
|
ציטוט:
סתםם אני מכיר את אופק מגיל 0 אני לא יכול לגעת בו |
ציטוט:
הוא היה דומה לניאו ממטריקס ואני יורי רבים כמו שאחים תמיד רבים זה כלום :P |
יורה באמא שלך תן לו מכות
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תקרא תגובות לפני שאתה מגיב שטויות |
ציטוט:
|
ציטוט:
ואופק קראתי את התגובות לא קפצתי ישר למסקנה שאתה צריך לקבל מכות |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:18. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ