![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
לא מפריע לי שגברים מתחילים איתי כל עוד גם בנות מתחילות איתי :P כלכך קשה לכם לומר "אני לא בקטע" ? לפי דעתי זה שווה את זה בשביל שבנות יתחילו אתכם... אבל צדיק באמונתו יחיה\איש איש באמונתו יחיה\ כל אחד מהמשפטים האלה שאומרים את אותו דבר :) |
סתם תמונה עם חברים ממסיבת סיום של שנה שעברה...
http://img113.imageshack.us/my.php?image=img0571fp6.jpg אני באמצע.... |
ציטוט:
|
ציטוט:
אגב גם אני חצי אשכנזי חצי מזרחי .. .אני לא מעדיף אפ חלק אני אוהב את היתרונות של שניהם. |
ציטוט:
בקיצור נשמעת מאוד ימני ורציתי לבדוק אם אני צודק ואתה באמת ימני :) צדקתי :) גם אני, אחי. |
ציטוט:
|
אני אוהב להסתובב עם חולצות של כל מיני להקות מטאל, אבל יש לי רק אחת.:sad: צריך להשיג עוד!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
גולדבר הוא לא עיוור צבעים את זה העיוור צבעים.... |
ציטוט:
(אבל עדיין אני אוהב לשמוע מטאל לפעמים). (אה, וגם אני אשכנזי (פולני-ארגנטינאי)) |
אני לא מטאליסט בתדמית, ממש אבל ממש לא (בהעדפות מוזיקליות כן, אבל ממש לא בתדמית), גם אני לבשתי פעם אחת בחיים שלי חולצת מטאל. סתם בא לי להשיג עוד כמה. כי אני בעיקרון גם מסתובב עם חולצות קטנות ודי צמודות.
|
ציטוט:
לא שמנו לב עם החתימה שלך + כיתוב "פושעי אוסלו לדין" + avatar של ארגון טרור יהודי שהוצא מחוץ לחוק. חשבנו שאתה משלום עכשיו ! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אכן, אל תשכח להצביע לי, אני יטפל כבר בכל הבעיות.
אני דרום אמריקאי מלא (אורוגואיי) , יאלה לטינים :p |
ציטוט:
גם אני לא מאלה שהולכים להופעות וכל זה. |
ציטוט:
|
חה! אני דרום אמריקאי מלא משני הצדדים, בעל אזרחות אורוגואית, דובר ספרדית
שותה מאטה, אוכל פרות שלמות, סוחר בסמים, בנשים, ובילדים קטנים, אם זה לא לטיני אני לא יודע מה כן. |
ציטוט:
ואנטון אולי אתה רוסי גאה אני סתם רוסי אבל :P |
ציטוט:
אתה פולני או רוסי או משהו כזה. |
3 דורות כבר לא.
|
ציטוט:
|
אני סקסי וזהו.
|
ציטוט:
הפוסט התגלגל לנושאים לא קשורים. אנשים צריכים לפרסם פה תמונות, לא להביא הוכחות שהם לטינים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אמא הצביעה לליברמן כי יש לו את המצע הכי טוב :) אבא הצביע לאיחוד לאומי - מפדל כי הוא רצה לחזק את המפונים ואת אלו שאולי יתפנו בעתיד ולחזק את האוכלוסיה הזאת. אחות אחת לברוך מרזל. ואחות שנייה שמאלנית אז לא נתתי לה ללכת לקלפי :) בכל מקרה, אני ימני גאה משני הצדדים! לצערי אין לי זכות בחירה אבל בשיעורי אזרחות אני צורח על המורית הקיבוצנקיים :) |
ערוך שניה
|
|
תעלו תעלו עוד ד"א ראיתם תתמונה שהעלתי אנשים?!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
הסמל של התנועה של כהנא, בהפגנות הם היו מנופפים בדגלים עם התמונה הזאת.
באמת עומרי עכשיו אתה הולך באוניברסיטה לחרוש על הדברים האלו :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
שמאלנים נמאסתם.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:26. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ