![]() |
ציטוט:
|
[quote]עדיף להיות פראייר חי מאשר שבהספד יגידו "איזה גבר הוא היה... ואיך הוא לא פחד...[quote]
עדיף למות ולא לפחד מהמוות |
[quote=d-undertaker][quote]עדיף להיות פראייר חי מאשר שבהספד יגידו "איזה גבר הוא היה... ואיך הוא לא פחד...
ציטוט:
ותיראה אותו היום, כל מי שצחק עליו מוצץ לו עכשיו את הזין! הוא חי כמו מלך בתוך בית שניראה כמו משו שהוציאו מסרט מדע בדיוני אם חלליות ורובוטים והכל אוטומטי, ואני בטוח שהוא אפילו לא חושב על אותה תקופה שהוא היה "אפס"... |
[quote=d-undertaker][quote]עדיף להיות פראייר חי מאשר שבהספד יגידו "איזה גבר הוא היה... ואיך הוא לא פחד...
ציטוט:
|
[quote=kaga][quote=d-undertaker]
ציטוט:
הכי קל למי שלהורים שלו לא אכפת ממנו, יכול לעשן סמים, לעשות שטויות בכיף לא צריך לחשוב על זה שהאמא שלו עלולה לקבל התקף לב אם יקרה לו משו... |
[quote=///Efi///][quote=kaga]
ציטוט:
|
[quote=d-undertaker]
ציטוט:
אתה יודע שאיזה ערס קטן מושתן אחד, רצח מישהו רק בגלל שבנאדם אמר לו שהוא הפיל 100 שקל והבנאדם רצה להחזיר לו והוא אמר איזה בדיחה קטנה, והערס רצח אותו |
בקיצור בואו נארגן קנייה קבוצתית של רוס"רים
|
[quote=kaga][quote=///Efi///]
ציטוט:
אבל אם זה סתם אפס 1.50 גובהה 40 קילו מישקל שמיתפלצף כי יש לו גב אני דורך עליו וכבר דרכתי על הרבה כאלה, אבל אז כשבא הגב עשיתי מה שרשמתי בהתחלה... ואני גאה בזה!!!:boxing: |
תמיד צריך לחשב את הסיכויים, אני אף פעם לא ינסה ללכת מכות אם מישו שכפול מהגודל שלי...
(בניגוד לאפסים האלה) |
ציטוט:
תראה את BUAKAW מהK1 הוא מזיין אנשים שגדולים ממנו ב30 קילו וב20 סמ גובה.. |
גם אני שונא אנשים שאומרים "אני יביא לך את זה ואת זה ואת זה..." לי היו מקרים שנתנו לי מכות איזה 5 -6 אנשים, אח"כ לקחתי את חבר שלי הבוכרי יגאל משכונה ג' באר שבע שיש לו מוניטין במכות ואת אבא שלי שהיה מתאגרף ומרים אולימפי לשעבר (שוקל 100 קילו- אז זה רציני) וכשמצאנו אותם הם חירבנו מרוב פחד, אבל כזה בגלל שזאת הייתה השכונה של כל הערסים שלהם אז לא הרבצנו להם- הלכנו על פשרה שאני אלך 1 על 1 נגד הראש שלהם. הוא מסכן חירבן במכנסיים וסירב... ככה זה.
|
ציטוט:
1. הוא מפגר כמו כל המתאגרפים למינהם. 2. זה הדבר היחיד שיש לו בחיים לתת מכות. עריכה: 3. הוא מקבל על זה כסף. |
ציטוט:
הוא מיקצועי, תיראה את ברוס לי, היה שוקל כמו הזין שלי והיה מזיין אנשים בגודל קניון מכות! אני מדבר איתך שכונה בגיל 13-17 |
ציטוט:
הדבר היחידי שיש לו בחיים זה לתת מכות? טוב עזוב אתה סתם מרגיז אותי יום נעים |
מה אתה לא יודע שלרוב המתאגרפים יש מחלות שקשורות לראש?
מוחמד עלי התאסלם והוא חולה מאלצהמר אני חושב, טייסון אנס בחורה ורצה להשתתף בסרט פורנו. תחפש אולי באינטרנט. המחלה "המקצועית" של מתאגרפים זה פיגור או חבלה בראש. כמו שלמתאבקים שברי אוזניים, לרוכבי אופניים מקצועניים בעיות בארקציה. |
ציטוט:
|
כפול
|
ציטוט:
בקטטה ממוצעת הגדול יותר תמיד יזיין את הקטן יותר... אני לא אומר להיות ילדי כאפות ליד מגודלים, אם צריך לשמור על הכבוד אז לדפוק להם כיסא בראש או משהו, אבל יש את כל השחיפים המסכנים שעושים פוזות על אנשים שהם פי 2 מהם בגודל והם יוצאים טיפשים+גוף שבור |
בדיוק מה שאני מנסה להגיד, לא להיכנס למשהו שאתם לא יודעים איך לצאת ממנו
יעני תתחילו עם עבריינים רק אם יש עליכם איזה כלי חחח |
ציטוט:
|
רק עכשיו ראיתי את השרשור
אני ממש מצטער שזה ככה אבל הבעיה פה זה המשטרה והבתי משפט המשטרה יושנת בעמידה, כל השכונה שלי נרומנים מעשנים וסוחרים בסמים כמו כלום דקירות מכות מה שאתם רוצים השכן שלי מרביץ לאמא שלו שובר לה את כל הבית בשביל כסף לסמים(אתיופים ,האמא חד הורית קשת יום) משטרה באה ועצרה אותו אבל שחררה אותו אחרי יום והמצב חוזר לקדמותו במציאות של היום הפשע כן משתלם אתה יכול להיות סוחר סמים ועבריין בכיף בלי שום חשש מהמשטרה. חבל!!! |
קבלו הירהור פילוסופי קטן:
אם המישטרה לא מצליחה לימצוא סוחרי סמים, אבל ילד בן 12 כן יכול... מה זה אומר על המישטרה? |
ציטוט:
|
ציטוט:
משפט כלכך נכון מה שאמרת |
ציטוט:
אין גיבורים בקטע הזה אחי מעטים הילדים שיראו מישהו גדול מהם ויקפצו אחד על אחד |
שטויות זה טוב שיש סכנים קצת אקשן בחיים אני דקרתי מלא פעמים אני בחיים לא יגיע לרצח בחיים לא אבל לפעמים יש מצבים קשים יש לי גם סמנים ברגל ליד הבטן שם שע היום הסמניםם האלו לא עברו יענו יש עוד סימן של חתך יותר משנההההההההה
אבל זההחיים היפים!!!!!!!!!!!!!! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אני בחיים לא הולך עם סכין הוא משהו אבל מה לעשות אני חלש זה החיים אין היום כוח יש רק קרשים
|
ציטוט:
זה לא הגדול בקרב רחוב תמיד |
ציטוט:
|
ציטוט:
ילד בן 15 1.80 מטר 80 קילו (ולא חסר כאלה) מול מישו בן 17 1.60 מטר 55 קילו במידה והבן 15 לא יפחד הוא אוכל אותו בלי מלח אין על מה לדבר ביכלל.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני עובר ליד מגרש כדורגל שילדים בכיתה ה או ו או ד משחקים, הם אומרים לי זוז זוז מפה תן לשחק, אני אומר להם שאני עובר והם צועקים ומקללים. כשאני הייתי קטן, הדור שלנו בכלל היה שונה לגמרי! אם מישהו גדול היה עובר היינו עוצרים את המשחק ומחכים עד שיעבור כי היינו פוחדים לחטוף מכות והיינו נותנים כבוד! היום כבר המילה הזאת לא קיימת. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מהאני יעשהאחי אנ חוזר בתשובה לאט לאט אחי אבל לאט לאט משתנים הגיל עושה את שלו
|
ציטוט:
אז אתה כן מאלה שפתאום ביום כיפור שמים כיפה של נחמן ! העברייני דת האלה .... שונא כמוך תאמין לי משחק לי אותה דוקר , אחי אני נושם אנשים כמוך כל הזמן אני גר באזור מוכה בזה , עדיף לך לא להתגאות יותר מידי שטויות שעשית אם עשית בכלל.... למה משיהו יפתח עליך פעם והבילוש יחפש אותך וישים אותך על שטויות .. אז שב בשקט , ועל תעשה רעש :jockey: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:21. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ