![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
איפה מצאת את זה? |
ציטוט:
לפי הדברים שלך , השחורים מצליחים מאוד באמריקה,ויש להם עמדות כוח , בדיוק מה שאני אמרתי , וזה מצדיק את הטיעון שלי שבאמריקה הם יכולים להיות מה שבאפריקה לא. תודה רבה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אבל מי זה בדיוק הביא אותם? ארצות הברית לא מדינת לאום כמו ישראל זה מדינת מהגרים כול אחד שם כמעט הוא בנים של מהגרים, אפילו בוש אימו אם אני לא טועה ממוצא אירי, כך שאיןם באמת דבר כזה אמריקאי אם דמות של אזרח אמריקני, וסה"כ עוד מיעוט, הם בכלל הובאו אם אני לא טועה ב1600 או משהו כזה ולקראת סוף המאה ה19 או משהו כזה כבר העבדות בוטלה כלומר הם היו אזרחים מהשורה(מבחינה פוליטית לא חבריתית) ולהזכיר לך שבתקופה הזאת אימו ואביו של בוש בכלל לא הגיעו לארצות הברית.
ולגיימר, כןף חייתי שנתיים בסנט לואיס, מיזורי |
ציטוט:
|
ציטוט:
הוא לוקח את הקבוצות העיקריות כגזע ראשי, המוצא של האדם הלבן לא משנה התת גזעים הוא אותו אחד, זה נקרא הינדו-אירופאי. בקשר ליהודים יש יחס ספציפי רק במבחני IQ שפה אתה רואה שהתוצאה הכי גבוהה היא שלנו. |
ציטוט:
|
הנה הטבלה מהמחקר!
כושים הכי דפוקים יש להם יצר מיני הכי גדול,אסייתים הכי חכמים והכי פחות מפותחים מבחינת גוף ומערכות מין, יהודים אשכנזים עם IQ הכי גבוהה מכולם! http://img117.imageshack.us/img117/7497/racetr6.jpg |
ציטוט:
בוא תגיד עם מה אתה לא מסכים. |
אמריקה וישראל הם מדינות מהגרים
גם פה אין דבר כזה ישראלי טהור אולי ממש בודדים. |
ציטוט:
|
מישהו יודע למה לכושים יש זין גדול? חחח סתם
|
ציטוט:
|
איזו מכונית יש לו!!!! הלוואי עליי כזאת אצלי בחניה
|
אולי תציגי את עצמך יותר טוב??
|
נועה, מיקנעם אם מישהו מכיר, בת 15
|
ציטוט:
יש שם משהו על נתונים מיניים. כתוב שלכושים יש הכי גדולים, לאירופאים פחות, ולאסייתיים.... טוב נו... לא כאלה גדולים.:whistle: |
ציטוט:
מדינת ישראל היא סוג של מדינת לאום, לעם היהודי. בניגוד לשאר המדינות היום כולל ארה"ב שנותנות מעמד שווה ויכולת לכל אדם שרוצה להיות אזרח שם לא משנה מה הוא ומאיפה הוא. המדינה שלנו שונה היא מדינת לקבוצה אחת של אוכלוסיה בלבד יהודים,כמו שרשום בחוקי המדינה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
יש לזה הסבר מדעי?
|
ציטוט:
הפירצה היא שמי שסבא וסבתא שלו יהודים יכול לעלות, אבל זה עדיין מסננת טובה.. יחסית לשאר העולם, אנחנו המדינה היחידה עם חוקים כאלה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
נ.ב עומרי תבדוק ת'אימייל שלך |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אין לי כלום במייל Bullet שלח שוב
|
חחחח עכשיו הבנתי למה הסרטי פורנו של היפנים מוזרים...
|
ציטוט:
ומה המטרה שלך מלהיות פה בפורום? + תעלי תמונה, עירום יתקבל בברכה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
פאף דדי עוד מימי B.I.G, אר קלי גם כן הרבה זמן בעסק. ואפילו B.I.G, שגם 9 שנים לאחר מותו הוא פופולרי ברמות מטורפות. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:08. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ