![]() |
חחחחחח ברור שתזיז אבל אם תשנה את השעה בשעון ל 7 בבוקר לא אומר שיהיה 7 בבוקר בחוץ..
|
ציטוט:
|
טוב אז צדקתי בעצם נראה לי חח
מה הפרס? P: |
ציטוט:
|
ציטוט:
RUNNING IS FOR GIRLS |
ציטוט:
תאורתית אפשרי מעשי עדיין לא כשיהיה מחשב הקוואנטים נוכל :) |
בואו נעשה על הבן אדם שפרסם את החידה התקפת מוניטין שלילי ..ונחזיר את צ"י + הספרטים + נבקש עזרה מהמנהלים שיעיפו לו גם באן .... אולי אז יכנע ויגלה לנו
|
מסובך מדיי
זה עדיין לא עונה על השאלה..מה קורה שהם נפגשים? |
חחחחח בקיצור אני רואה השתגעתם אני יגלה תתשובה...כמה שטויות רשמתם יאו חור השחור שמש זיבי....
תקשיבו טוב התשובה היא : לא הגיוני שיהיו שתי חפצים בעולם בו זמנית שאחד מהם בלתי ניתן להזזה ואחד בלתי ניתן לעצירה..רק אחד מהם יכול להתקיים בו זמנית..כי לדוגמא : אם יש משהו ביקום שבלתי ניתן להזזה אז באותו רגע אין שום דבר שהוא בלתי ניתן לעצירה..ולהיפך |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
יאפססס כבר אמרו את זהההה ..היתה אומר לנו וכנראה פחדת מההודעה שלי אא ?? סתכל אחד מעליך :sbb4: עכשיו כולם כפיים בשבילי ...כי הזהרתי אותכם שתהיה תשובה מפגרת |
אז לא צדקתי??
סעמק איתך חח P: |
מה אתה סטלןןןןןןןןןןןןןןןן בדוק אתה מת מצחוק עלינו.כבר אמרו את זה 645645645 פעם.
|
ציטוט:
|
חחחח סוליקו זה שאין לך מוח זה לא אומר שהתשובה מפגרת..זה אומר שאתה מפגר..אני אישית חושב שהתשובה מאוד חכמה..ועובדה שאף אחד לא התקרב כולם השתגעו עם עצמם במשך 10 עמודים
|
ציטוט:
מצטט שוב את ההודעה שלי ..אני עדיין לא וותרתי על ההצעה ..עכשיו רק בגלל בהתשובה הזאת אין צורך שיכנע פשוט נתפיץ אותו חחח סתם אחי |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אף אחד לא אמר את התשובה כל אחד סתם זרק מה הוא חושב..תצטט לי מישהו שתואם ת'תשובה שלי פחות או יותר
שאותי שאלו את זה ישר אמרתי זה לא הגיוני שדבר כזה יקרה..ואמרו לי שאני קרוב ואז הכיתי את הבנאדם שהביא ת'חידה עד זוב דם והוא גילה לי וראיתי שממש הייתי קרוב חחח |
תחזור כמה תגבובות אחרוה אין לי כוח לחפש..
|
ציטוט:
תגיד אתה אידיוט או מה ?? תבדוק בטח אחד אמר ...וגם זה היה צפוי מהתחלה רק כולם חשבו שיש משו מאחורי זה למה אתה לא הראשון מביא חידות מפגרות כאלה |
יאללה פנקו אותו בשלילי חחחחח
סתם לא צריך.. אם כבר מוניטין.. בלוח בקרה כתוב שיש לי 35 מוניטין אבל יש לי רק 7 ירוקים כאלה..איפה הכל? |
טוב אם כבר אנחנו פה ..אז תביאו עוד חידות ! זה היה די מצחיק
|
היה פה ושם חלק שהתקרבו טיפה ואז לגמריי טעו..בקיצור אף אחד לא נתן תשובה נכונה
|
אחי שאלת מה קורה במצב כזה לא אם מצב כזה יכול להתקיים... קיצור חרא תשובה
|
קיצור הינה התשובה!!!
אז המשהו הבלתי ניתן לעצירה ממשיך לנוע בכיוון ההפוך |
ציטוט:
זה מה שאמרתי, זה סוטר אחד את השני |
m4a1 אם הייתי שואל את זה ככה אז הייתי נותן ת'תשובה והייתם אומרים שלא ישר..זה כל הקטע שאתה משתגע עם עצמך מה יקרה תאורטית אם שתי דברים כאלה יפגשו..והתשובה שזה לא הגיוני גם מבחינה תיאורטית ששתיהם יהיו קיימם באותו זמן
|
ציטוט:
יופי ...צדקת !! אמרת את זה "לפחות" לפני שמגלים את התשובה האמיתי של זה ..גאון אחי |
yoshi זה לא מה שאמרת ..אתה אמרת : "אין דבר כזה בלתי ניתן לעצירה או בלתי ניתן להזזה." אחד מהם קיים...ובקשר לMAD DOG נחמד החשיבה אבל כל הקטע במשהו שבלתי ניתן לעצירה זה שכלום לא עומד בדרכו..ובטח שלא הופך את המסלול שלו חחחחח
|
ציטוט:
|
בדיוק. בקיצור yoshi היה הכי קרוב ואיכשהו גם צדק אבל בכלל לא בצורה מוחלטת
|
הוא חוזר אחורה ימסטולים!
עריכה: פייי מתי הספקתם להגיע לעמוד 12.. אני מבין סיימתם בכלל עם החידה לא? |
ציטוט:
יש בזה משו .. |
והינה עוד חידה : מה יקרה עם כל הבנים יתחילו לנגב את התחת בכיוון השני? חהחהחחהחהה
|
ציטוט:
|
הגזמתה..
|
לא יקרה כלום
אתה מנגב למעלה מטעמי נוחיות חחחחח |
ועוד 1 מצחיקה : איך עיוור יודע מתי להפסיק לנגב את התחת ?? חחחחח
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:07. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ