ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   בר רפאלי פותחת את הפה (https://israelbody.com/showthread.php?t=20546)

dror 03-10-07 15:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Mad_dog
אל אל אריאל חחחח "עיר חכמה " חחחחחחחח

לא אבל שמע היא הרי נחשבת עיר חדשה 30 שנה תגיד מקום אחד מגעיל נגיד כמו פתח תיקווה שיש באריאל גם אל תשכח איזה אוויר ואיזה לחות נמוכה הכי מעצבן שאם לא היה את כל הערבים מסביב בגודל היא יכלה כמעט להיות כמו תל אביב

Mad_dog 03-10-07 15:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dror
לא אבל שמע היא הרי נחשבת עיר חדשה 30 שנה תגיד מקום אחד מגעיל נגיד כמו פתח תיקווה שיש באריאל גם אל תשכח איזה אוויר ואיזה לחות נמוכה הכי מעצבן שאם לא היה את כל הערבים מסביב בגודל היא יכלה כמעט להיות כמו תל אביב

לא עם לא היה שמאלנים הייתה עיר ענקית עכשיו מת על העיר :) חחח

dror 03-10-07 15:10

ציטוט:

לא עם לא היה שמאלנים הייתה עיר ענקית עכשיו מת על העיר :) חחח

חחח כה אבל דוגרי הכפרים מסביב הם קטנטים יש להם נגיד 10 משפחות 4 בתים וזה נחשב כפר

Mad_dog 03-10-07 15:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dror
חחח כה אבל דוגרי הכפרים מסביב הם קטנטים יש להם נגיד 10 משפחות 4 בתים וזה נחשב כפר

יש לך את מגדה שזה איזה 300 איש ומסחאה שזה עוד 20 אלף

Bullet 03-10-07 15:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי MagneZium
אחי היא עשתה בשכל וכולכם יכולים לקפוץ עד מחר
במקום להתגייס לצהל היא ולקבל כול חודש 300 שקל היא בזמן הזה ה-ת-ע-ש-ר-ה והיא שמה על כולם זין
ברגע שאני יכול אני עף מפה ולא כי אני שונא תמדינה פשוט אי אפשר להפתח פה בצורה נורמלית בניו יורק ממכירת ציורי שמן בקניון אתה מרוויח 500 שקל בשעה -שעה וחצי עבודה ותחשוב זה נחשב עבודה זוטרית
אנשים מתעשרים שם חיים בוילות של 4 קומות נוהגים במכוניות שאני ואתה יכולים לחלום
צהל זה אחד הגופים הממשלתיים הכי מגעילים וחסרי התחשבות שיש בארץ מילא היה שם סדר הכול שם גועל נפש

אז? אז אתה תהיה עני 3 שנים מהחיים שלך... so what?
ב3 שנים האלה אתה תעבור כ"כ הרבה חוויות ותעשה דברים (במיוחד אם אתה קרבי) שבחיים לא תעשה באף מקום אחר בכל החיים שלך. צא מהבועה שלך, ותבין שבגלל שאתה יהודי יש לך חובה מוסרית ואתנית לשרת בצבא, בשביל שיהודים אחרים בעולם לא יסבלו ולא ימותו רק בגלל שהם יהודים. הייתי חופר עוד אבל אני מתארגן לאימון :boxing:

dror 03-10-07 15:26

[quote=Mad_dog]יש לך את מגדה שזה איזה 300 איש ומסחאה שזה עוד 20 אלף[/quote

את האמת תגיד משעמם לך בחיים איך אתה יודע הכל חחח כל דבר גם במטמתיקה גם באלקטרוניקה חח איך פיקצ'ו נולד?

Mad_dog 03-10-07 15:27

[quote=dror]
ציטוט:

יש לך את מגדה שזה איזה 300 איש ומסחאה שזה עוד 20 אלף[/quote

את האמת תגיד משעמם לך בחיים איך אתה יודע הכל חחח כל דבר גם במטמתיקה גם באלקטרוניקה חח איך פיקצ'ו נולד?

חחחחחח באמת משעמם לי

dror 03-10-07 15:43

[quote=Mad_dog]
ציטוט:

פורסם במקור על ידי dror

חחחחחח באמת משעמם לי

אני עדיין מחכה לתשובה

boris19 03-10-07 15:46

:):):):):):), זה רק יעשה לה רע עכשיו לקריירה, וטוב שכח.

בושה.

Antonator1 03-10-07 17:11

הרבה אנשים שאני מכיר שגרו מארצות הברית טוענים פה אחד שזה לא הגן עדן שחושבים שזה.

Leo 03-10-07 18:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Joe
חחח כל מי שמגיב פה ואומר שהיא :):):):) והוא שונא אותה (כמוני) אם היא תבוא אליו על 4 או ישב ויגיד לה - קחי אותי אישה!

מה שנכון נכון..

zuko 03-10-07 18:36

תכלס צודקת

Danzig 03-10-07 18:39

מישהו ראה תכתבה המלאה בעיתון?

"אם הייתי יכולה לעשות קסם, שלא תהיה מדינת ישראל ושכל האנשים יתפזרו בעולם והיה להם בית וכסף, ברור שכן"

ומה עם לשמור על ייחוד ואחדות? דוגמנית נעל.

Antonator1 03-10-07 18:51

מגיע לה לשבת בכלוב בחצר האחורית שלי על זה. גלעד, אני משאיל לך אותה תמורת סכום סמלי.

goldBEN 03-10-07 18:53

אפשר לחשוב..~_~
זה לא שהיא מסיתה מישהו...

Gootche 03-10-07 19:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי goldBEN
אפשר לחשוב..~_~
זה לא שהיא מסיתה מישהו...

היא מסיתה נערות מטומטמות בנות 12 שחולמות להיות דוגמניות תחת כמוה, זה משפיע עליהן.

BlueNinja 03-10-07 21:45

אף פעם לא החזקתי מימנה...

היא גם לא כזאת יפה..

יש הרבה בנות פי 10 יותר יפות מינה

Leo 03-10-07 21:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Danzig
מישהו ראה תכתבה המלאה בעיתון?

"אם הייתי יכולה לעשות קסם, שלא תהיה מדינת ישראל ושכל האנשים יתפזרו בעולם והיה להם בית וכסף, ברור שכן"

ומה עם לשמור על ייחוד ואחדות? דוגמנית נעל.

טוב עכשיו אני משוכנע שהדיקפריו הזה זיין לה בשכל.

שמעתי הוא אנטישמי בליגה של מל גיבסון.

שתעשה קסם ושכל הסוג שלה יתפזר בעולם ולא יהיה פה.

idan1523 04-10-07 00:34

יאללה כול אחד פה ניהיה לי צדיק למה אתם חושבים שהיא הלכה עם לאונרדו? רק בשביל להתפרסם! אחרי המיליונים שהיא עושה עכשיו היא לא תצתרך לעבוד בחיים שלה וחוץ מזה אחרי שכול אחד במדינה ניהיה לי מינימום לוחם בגולני שחכתם ש1 מ4 לא עושים צבא! ואם תבדקו טוב טוב תראו שעוד הרבה יותר מתגייסים ויוצאים אחרי זה על 21 (ולא דיברנו על אלה שמוציאים 64 45 נפשי).
אבל מה דפוק בכול הסיפור? שבגלל שאיזה דוגמנית פתחה את הפה שלה פתאום זה צריך להיות בעמוד הראשון בידיעות! אפשר לחשוב מי היא בכלל? היא חושבת שהיא ראש ממשלה מה שהיא אומרת לא צריך לעניין אף אחד

היא לא רוצה לעשות צבא? שלא תעשה הפסד שלה, בעיה שלה אבל אני לא מבין מה זה שונה מספורטאי מצטיין שבה פעם בשבוע לשבת שעה ולגרד תביצים במקרה הרע במקרה הטוב לבוא פעם בשבועיים!
תאחלס זה בדיוק כמו לא לעשות צבא אז אם ספורטאי יכול לעשות כסף בגיל הזה למה שהיא לא תעשה?

VoRteX 04-10-07 00:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי idan1523
יאללה כול אחד פה ניהיה לי צדיק למה אתם חושבים שהיא הלכה עם לאונרדו? רק בשביל להתפרסם! אחרי המיליונים שהיא עושה עכשיו היא לא תצתרך לעבוד בחיים שלה וחוץ מזה אחרי שכול אחד במדינה ניהיה לי מינימום לוחם בגולני שחכתם ש1 מ4 לא עושים צבא! ואם תבדקו טוב טוב תראו שעוד הרבה יותר מתגייסים ויוצאים אחרי זה על 21 (ולא דיברנו על אלה שמוציאים 64 45 נפשי).
אבל מה דפוק בכול הסיפור? שבגלל שאיזה דוגמנית פתחה את הפה שלה פתאום זה צריך להיות בעמוד הראשון בידיעות! אפשר לחשוב מי היא בכלל? היא חושבת שהיא ראש ממשלה מה שהיא אומרת לא צריך לעניין אף אחד

היא לא רוצה לעשות צבא? שלא תעשה הפסד שלה, בעיה שלה אבל אני לא מבין מה זה שונה מספורטאי מצטיין שבה פעם בשבוע לשבת שעה ולגרד תביצים במקרה הרע במקרה הטוב לבוא פעם בשבועיים!
תאחלס זה בדיוק כמו לא לעשות צבא אז אם ספורטאי יכול לעשות כסף בגיל הזה למה שהיא לא תעשה?

כי הדוגמנית שער ראשון הזו תשפיע עכשיו על ילדות סוכניות הדוגמנות שיש כיום ואף אחת לא תרצה להתגייס כדי לקיים את הקריירה שלהם.
ומה? גם אני רוצה להתחיל בגיל 18 קריירה בהייטק, מה היא עשתה שמגיע לה פטור משירות צבאי יותר ממני? סעמק ערס...

Night_Wolf 04-10-07 00:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
מגיע לה לשבת בכלוב בחצר האחורית שלי על זה. גלעד, אני משאיל לך אותה תמורת סכום סמלי.

אני דואג לך לאימון משותף אם לוליק :)
מספיק סמלי בישבילך?:sbb4:

goldBEN 04-10-07 01:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Gootche
היא מסיתה נערות מטומטמות בנות 12 שחולמות להיות דוגמניות תחת כמוה, זה משפיע עליהן.

אוי נו באמת...
בנות 12...
עוד חודש זה יעבור להן...

Azarzel 04-10-07 01:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
אני דואג לך לאימון משותף אם לוליק :)
מספיק סמלי בישבילך?:sbb4:

אנטון..קח וברח!

idan1523 04-10-07 10:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי VoRteX
כי הדוגמנית שער ראשון הזו תשפיע עכשיו על ילדות סוכניות הדוגמנות שיש כיום ואף אחת לא תרצה להתגייס כדי לקיים את הקריירה שלהם.
ומה? גם אני רוצה להתחיל בגיל 18 קריירה בהייטק, מה היא עשתה שמגיע לה פטור משירות צבאי יותר ממני? סעמק ערס...

תאמין לי שגם ככה רובם לא יתגיסו הם יגידו שהם דתיות וזהו יגמרו סיפור..

בקשר להייטק יש לך מסלולים במודיעין שאחרי שתצא מהם אתה תקבל משכורת של מנכל ואוטו של מנהל בחברות הפרטיות ככה שאתהמסודר מהבחינה הזאת ולא מגיע לה פטור אלה הקלות! כי היא צריכה ללכת לצילומים כמו ששחקן כדורגל צריך ללכת לאימונים כי שניהם מה לעשות מייצגים את המדינה , אני לא אומר שזה בסדר אבל יש הרבה אנשים שמבחינתם בסדר שבן סער יבוא פעם בחודש וישב שעה בשגרירות וזה יחשב כצבא(בושה!) ואם מישהי אחרת משתמטת זה בסדר מה זה משנה אם היא היתה עושה את השעה הזאת בחודש?

Antonator1 04-10-07 10:47

ספורטאי מצטיין, 45, טבח וכל זה עדיפים שנות אור על מישהו שלא התגייס בכלל ועוד גאה בזה ומעיף את השטויות האלו לאוויר.

Bullet 04-10-07 11:16

ציטוט:

ספורטאי מצטיין, 45, טבח וכל זה עדיפים שנות אור על מישהו שלא התגייס בכלל ועוד גאה בזה ומעיף את השטויות האלו לאוויר.

45?

ומה הבעיה בטבחים? אחד התפקידים הכי חשובים בצבא.

idan1523 04-10-07 12:21

ציטוט:

עזוב את הזיוני מוח שהיא הוציאה מהפה מה ההבדל בין ספורטאי מצטיין ולמישהו שלא עשה צבא? הבדל מאוד קטן , תאמין לי שאם לא היה תקנים כאלה הצבא לא היה מתמוטט חס וחלילה וחוץ מזה אם יש תקנים לספורטאי מצטיין שיהיה תקן גם לדוגמנים מצטיינים או לכול אחד שמייצג את המדינה שלו והוא מצטיין אם המצב לא יהיה כך זה אפליה!

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:13.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ