ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   מי נשאר עד 4? [או מתעורר] (https://israelbody.com/showthread.php?t=20211)

r0y 29-09-07 16:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ועכשיו אחרי שנרגעתי נגיב לך:
אני מבזבז זמן?? אני שמעדיף לצאת לבלות לתפוס איזה בחורה במועדון או אתה שיושב בבית עם סטופר וחזה עוף בתוך צלחת ותמונה של ג'אי על הקיר??

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
עם שעון שמצלצל כל 3 שעות חחחחחחחחח

Moshe 29-09-07 16:00

מילא תמונה של ג'אי אבל מרוב שלא יצא מהבית הוא מנסה להתחיל עם ילדות פה מהפורום שזה עוד יותר עצוב.

arbel2 29-09-07 16:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Moshe
אני לא מתאמן כי אני לא יכול להתאמן זה לא כי אני לא רוצה אז בשביל לזיין בשכל לפני שיודעים משהו צריך לברר.
בקשר ללצאת עם חברים ושאר העניינים , תשאר בבית תאכל עוד ארוחה מעניין כשתגיע לגיל 30 כמה חברים ישארו לך בשעת צרה (או שאתה כזה "סוס" שאתה לא צריך אף אחד? ,סופרמן..).
אני לא יושב בבית אני יושב בעבודה , ואני לא קורא מאמרים כל היום אלא אני עובד ויש לי חיים מעבר , בזמני החופשי אני מתעניין ומתעדכן , לעומתך,
יום טוב גם לך.

ואז יפרק שריר בתא המעצר:flowers:

אני נורא אוהב את הפוזה הנאורה והמתנשאת הזאת שסיגלת לעצמך
אני לא יודע מאיפה אתה חושב שיש לך את הזכות להעביר עליי ביקורת לרמה של "להוריד אותי לקרקע"
אבל שיבוסם לך

ברמה המקצועית ? בפורום יותר מיש לי את היכולת יש לי גם את הסמכות לסתום לך את הפה ,אני בוחר שלא להישתמש באופציה למחוק לך את ההודעות כי אני מנסה להראות פה בגרות ,מצד שני נראה לי שזאת פריבילגיה שלא מגיע לך ...

וחביבי ,אתה יכול לקרוא את כל המאמרים בעולם ,ולהיות הבן אדם הכי משכיל בעולם ....אבל פוץ נשאר פוץ .

arbel2 29-09-07 16:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shahaflol
1. לא יכניסו פיתוח גוף לאולימפיאדה כי זה לא ספורט, האימונים לתחרות הם הספורט, לא התחרות עצמה. להכניס פיתוח גוף לאולימפיאדה= להכניס דוגמנות לשם. אין פה נימה של זלזול, פשוט אין לזה מקום שם.
2. דימי, גם מתחרים בענפי ספורט אחרים באולימפיאדה לוקחים חומרים, אתה לא יכול להגיד שבין התחרויות הם נקיים.
3. אין לי כוונה להתחרות או להגיע לרמה כזו, ואני לא נהנה מהתחרויות, ופה אני, משה ודימי מסכימים, אבל אני יכול להבין את מי שאוהב את התחום הזה ובאמת נהנה לראות תחרויות, גם אם זה לא הדבר המלהיב ביותר בעולם.
4. מערכת הפורומים הזו, פרט לפורום הזה ספציפי, אינה נועדה רק למפתחי גוף תחרותיים או למתעניינים בתחום הזה מבחינה תחרותית. אז לשאול אותנו מה אנחנו עושים פה זה טיפשי. אני אפילו אנחש, אולי בהגזמה, שרוב הלקוחות של גיל, גם אלה שבאים לייעוץ וגם אלה שמזמינים באתר, לא מעוניינים בגוף ברמה תחרותית גבוהה. אז תסלקו אותם מהפורום?
5. איך אפשר לא להעריך את ההטבעה הספונטנית של וינס קרטר באולימפיאדה כשהוא קופץ מעל שחקן בגובה 2.20?
6. כנראה שהאתר יקרוס.

שוב ,הבעיה היא לא עם העובדה שהם לא אוהבים פיתוח גוף ,אומנם זה מוזר לי (מה לעשות,אני דפוק בראש בקטע הזה ) אבל זאת זכותם ,הבעיה היא שהם באים והורסים שירשורים שקשורים לתחרויות.

Elevation 29-09-07 16:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Moshe
אני לא מתאמן כי אני לא יכול להתאמן זה לא כי אני לא רוצה אז בשביל לזיין בשכל לפני שיודעים משהו צריך לברר.
בקשר ללצאת עם חברים ושאר העניינים , תשאר בבית תאכל עוד ארוחה מעניין כשתגיע לגיל 30 כמה חברים ישארו לך בשעת צרה (או שאתה כזה "סוס" שאתה לא צריך אף אחד? ,סופרמן..).
אני לא יושב בבית אני יושב בעבודה , ואני לא קורא מאמרים כל היום אלא אני עובד ויש לי חיים מעבר , בזמני החופשי אני מתעניין ומתעדכן , לעומתך,
יום טוב גם לך.

ואז יפרק שריר בתא המעצר:flowers: , וזה ממש לא נגרר לפסים אישיים פשוט אני לא סובל שסותמים או מנסים לתסום לי את הפה.

איפה הוא בדיוק רשם משהו אישי נגדך?

Bodybuilder 29-09-07 16:04

חברה חברה:אני יושב בבית אוכל,מתאמן,יושן מסודר !

אתם:יוצאים לשתות,לא מתאמנים,שונאים את הספורט : מה אתם עושים פה ???????????

arbel2 29-09-07 16:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bodybuilder

עזוב אח שלי ,זה וויכוח עקר
יש להם זכות להיות פה כי הם עוסקים בספורט
הבעיה היא בצורה שהם מבטאים את עצמם ואיפה שהם עושים את זה .

r0y 29-09-07 16:05

ציטוט:

גמני יושב ואוכל ומתאמן וישן אבל יוצאים גם..לא רק מי שמכור לזה יכול להיות בפורום..
אז לא כולם רוצים לראות את זה...מזה מפריע לך?

Moshe 29-09-07 16:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Elevation
איפה הוא בדיוק רשם משהו אישי נגדך?

עזוב נו מה אני ילד קטן יתחיל להצביע לך עכשיו על א ב ג
תקרא קצת מאחורה תבין את העניין.

ציטוט:

זה שאתה חסר חיים לא אומר שכולנו צריכים להיות כאלה , ואמרתי לך את זה בשפה הכי נקייה שיכלתי לומר לך את זה , כי אתה בעצמך הודת בזה.

Mazoz3 29-09-07 16:06

אולי חלאס עם זה ? מה אתם בני 4 ? אתם סתם רבים כשכל צד לא ישנה לשני את הדעה לעולם.

bode 29-09-07 16:06

ציטוט:

אחי אני גם שרוט על הספורט הזה , אבל אני יוצא מהבית לעיתים קרובות ואני גודל די טוב..

Bodybuilder 29-09-07 16:07

טוב חג שמח לכולםhttp://www.israelbody.com/images/icons/icon12.gif

Mazoz3 29-09-07 16:08

ציטוט:

חג שמח אחי

Bodybuilder 29-09-07 16:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bode
אחי אני גם שרוט על הספורט הזה , אבל אני יוצא מהבית לעיתים קרובות ואני גודל די טוב..

אני רק ניסיתי להגיד שמי שבאמת אוהב את מה שהוא עושה יבתר על דברים אחרים למען הספורט הזה !

Dino Psaras 29-09-07 16:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Moshe
למה אתה חושב שאני ממורמר? , אף פעם לא אהבתי פיתוח גוף כמה שהוא מיוצג זה לא חדש , פשוט לא פתחתי את הפה .
אבל עכשיו זה ממש עובר כל גבול שילדים קמים לי ב4 בבוקר לראות תזבל הזה

יא חתיכת מסכן שיקומו לראות מה שבא להם אתה לא צריך לפתוח ת'ג'ורה שלך פה עליהם יא new basa boy של הפורום.

קח את הקללות שלי באיזי ..

P-a-n-1-c 29-09-07 16:09

אז רגע לא הבנתי, ג'אי לוקח? :basketball:

Moshe 29-09-07 16:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Recoba
יא חתיכת מסכן שיקומו לראות מה שבא להם אתה לא צריך לפתוח ת'ג'ורה שלך פה עליהם יא new basa boy של הפורום.

קח את הקללות שלי באיזי ..

אני אקח את זה כביקורת בונה :bot:

benwin21 29-09-07 16:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי 3li
בסוף התחרות יגידו :

and the winner of the two thousand and seven mister olympia is....
the next name u hear
will be the winner of the 2007 mr olympia :
mister

DDDeeeeeeeeeexxxxxxxtttttteeeeeeeeeerrrrrrr
JJJJJJJaaaaaaaaccccccccccccccckkkkkkkkssssssoooooo ooonnnnnnnn

P-a-n-1-c 29-09-07 16:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי benwin21

DDDeeeeeeeeeexxxxxxxtttttteeeeeeeeeerrrrrrr
JJJJJJJaaaaaaaaccccccccccccccckkkkkkkkssssssoooooo ooonnnnnnnn

מה אתה קשור? חחחחחחחח

Dino Psaras 29-09-07 16:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Moshe
אני אקח את זה כביקורת בונה :bot:

בא לי לירות בך :bot:

shahaflol 29-09-07 16:13

ציטוט:

אני רק ניסיתי להגיד שמי שבאמת אוהב את מה שהוא עושה יבתר על דברים אחרים למען הספורט הזה !

לא לצאת עם חברים, להפוך את כל היום שלך ולאכול כל שלוש שעות עם סטופר ארוחה זה כבר להקריב את מה שלא דרוש להקריב בשביל הספורט. זה לא יקח אותך רחוק יותר בספורט הזה.

Antonator1 29-09-07 16:15

האמת שאני גם די מסתכל על זה מנקודת המבט של דימה. התחרויות פשוט לא מעניינות אותי. אני מאד מאד אוהב להתאמן ולנהל חיים של מפתח גוף חובבן, אבל ענפי ספורט כמו כדורגל מרגשים אותי בהרבה מתחרויות פיתוח גוף. איכשהו זה פשוט יותר מותח, מעניין ובלתי צפוי. מבחינתי, אי אפשר להשוות אפילו את האולימפייה לגמר ליגת אלופות טוב.

שימו לב שלא זלזלתי אלא רק אמרתי את דעתי.

מתן18 29-09-07 16:16

חחחחחחח אשכרה ילדים קטנים אחד אחד,ארבל אלווישן משה פאניק וכל שאר החברים,אני רוחש לכם כ"כ הרבה כבוד,במיוחד למשה אגב,אבל שאני קורא את ההודעות שלכם אני מבין שעם כל הפוזה שלכם,הנשיון להיות רציינים בוגרים ומבינים,אתם חבורה של ילדים קטנים שלא התבגרו בשיט,אגב כולכם יותר גדולים ממני.

אה,וקאטלר לוקח.

ניגרי ענק 29-09-07 16:16

ציטוט:

1. לא יכניסו פיתוח גוף לאולימפיאדה כי זה לא ספורט, האימונים לתחרות הם הספורט, לא התחרות עצמה. להכניס פיתוח גוף לאולימפיאדה= להכניס דוגמנות לשם. אין פה נימה של זלזול, פשוט אין לזה מקום שם.
2. דימי, גם מתחרים בענפי ספורט אחרים באולימפיאדה לוקחים חומרים, אתה לא יכול להגיד שבין התחרויות הם נקיים.
3. אין לי כוונה להתחרות או להגיע לרמה כזו, ואני לא נהנה מהתחרויות, ופה אני, משה ודימי מסכימים, אבל אני יכול להבין את מי שאוהב את התחום הזה ובאמת נהנה לראות תחרויות, גם אם זה לא הדבר המלהיב ביותר בעולם.
4. מערכת הפורומים הזו, פרט לפורום הזה ספציפי, אינה נועדה רק למפתחי גוף תחרותיים או למתעניינים בתחום הזה מבחינה תחרותית. אז לשאול אותנו מה אנחנו עושים פה זה טיפשי. אני אפילו אנחש, אולי בהגזמה, שרוב הלקוחות של גיל, גם אלה שבאים לייעוץ וגם אלה שמזמינים באתר, לא מעוניינים בגוף ברמה תחרותית גבוהה. אז תסלקו אותם מהפורום?
5. איך אפשר לא להעריך את ההטבעה הספונטנית של וינס קרטר באולימפיאדה כשהוא קופץ מעל שחקן בגובה 2.20?
6. כנראה שהאתר יקרוס.

גבר תקרא שוב את ההודעה שלך, עם ההדגשות שלי - אני חושב שזה מסכם את הדיון המיותר הזה.
לא תראה אותי נכנס לתוך חבורה שמדברת בהתלהבות על מירוצי אופניים ואומר להם שהם מטומטמים חסרי חיים ושלאנס אמסטרונג מעניין את הזין שלי.
אני מכבד אותם, ושיקומו מצדי גם ב 3 בבוקר, יעמדו על הראש ויצרחו קוקוריקו.
מה שטוב להם שיעשו.
אותו דבר אני מצפה שאנשים לא יכנסו לפורום שמוגדר "פיתוח גוף תחרותי", ויזלזלו ברצון של חובבי הענף לחזות בזמן אמת בבאדיבלדרים הכי טובים על הגלובוס.

אגב אני חייב מילה לגבי התיזה המוטעית שמי שמתייחס ברצינות לפיתוח הגוף חייב להישאר כל היום בבית, בלי עבודה ובלי חיים.
את אשתי הכרתי כשהתחלתי להיכנס ברצינות לתחום, והייתה לנו תקופת רווקות נהדרת, מלאה בילויים והרפתקאות.
מעולם לא מנעתי מעצמי דברים - להיפך - יצאתי, ביליתי.
יש לי חברים רבים מאוד, יש לי תחביבים נוספים, אני עובד ומצליח בעבודה (טוב, לא בחודשים האחרונים - אבל בדרך כלל כן) אפילו הצלחתי ללמוד תוך כדי.
באדי בילדר תחרותי מוגבל תקופה קצרה לפני התחרות, זה הכל.
גם אז אין זה אומר שהוא חייב לשבת בבית, רק שיצטרך להתארגן ולתכנן - לא סוף העולם.
באדי בילדר חובבן, בכלל אין לו שום בעיה.
יש היום גם את החטיפים שפותרים 99 אחוז מהבעיות של תזמון ארוחות בעת שאינך בבית.
אז אפשר גם וגם, רק צריך גישה נכונה.

Dino Psaras 29-09-07 16:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
האמת שאני גם די מסתכל על זה מנקודת המבט של דימה. התחרויות פשוט לא מעניינות אותי. אני מאד מאד אוהב להתאמן ולנהל חיים של מפתח גוף חובבן, אבל ענפי ספורט כמו כדורגל מרגשים אותי בהרבה מתחרויות פיתוח גוף. איכשהו זה פשוט יותר מותח, מעניין ובלתי צפוי. לדעתי, אי אפשר להשוות אפילו את האולימפייה לגמר ליגת אלופות טוב.

אני מסכים איתך, אבל עדיין זה לא מצדיק את העניןי שהוא נכנס לפוסט של אנשים שכן מתעניינים בפיתוח גוף - ומחרבן להם אותו.

arbel2 29-09-07 16:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק
גבר תקרא שוב את ההודעה שלך, עם ההדגשות שלי - אני חושב שזה מסכם את הדיון המיותר הזה.
לא תראה אותי נכנס לתוך חבורה שמדברת בהתלהבות על מירוצי אופניים ואומר להם שהם מטומטמים חסרי חיים ושלאנס אמסטרונג מעניין את הזין שלי.
מה שטוב להם שיעשו.
אותו דבר אני מצפה שאנשים לא יכנסו לפורום שמוגדר "פיתוח גוף תחרותי", ויזלזלו ברצון של חובבי הענף לחזות בזמן אמת בבאדיבלדרים הכי טובים על הגלובוס.

אגב אני חייב מילה לגבי התיזה המוטעית שמי שמתייחס ברצינות לפיתוח הגוף חייב להישאר כל היום בבית, בלי עבודה ובלי חיים.
את אשתי הכרתי כשהתחלתי להיכנס ברצינות לתחום, והייתה לנו תקופת רווקות נהדרת, מלאה בילויים והרפתקאות.
יש לי חברים רבים מאוד, יש לי תחביבים נוספים, אני עובד ומצליח בעבודה (טוב, לא בחודשים האחרונים - אבל בדרך כלל כן) אפילו הצלחתי ללמוד תוך כדי.

לפחות מישהו הבין את המסר ...

Danzig 29-09-07 16:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מתן16
חחחחחחח אשכרה ילדים קטנים אחד אחד,ארבל אלווישן משה פאניק וכל שאר החברים,אני רוחש לכם כ"כ הרבה כבוד,במיוחד למשה אגב,אבל שאני קורא את ההודעות שלכם אני מבין שעם כל הפוזה שלכם,הנשיון להיות רציינים בוגרים ומבינים,אתם חבורה של ילדים קטנים שלא התבגרו בשיט,אגב כולכם יותר גדולים ממני.

+1, זה פשוט מעצבן, יש פאקין ספורט ויש פה פול אנשים שאוהבים וחיים אותו, ומחכים לרגעים האלה, בדיוק כומ שאחרים מחכים לכדורגל וכדורסל, ומה שנאמר על "אדרנלין בהטבעות לעומת חיתוכים ברגליים" איזה בולשיט, כל אחד אוהב וחי את מה שהוא רוצה, יש פה בפורום עוד 100 איש שלא מסכימים בכלל עם העובדה של לקום ב4 בבוקר ולראות את זה, אבל הם לא באים ואומרים 'איזה ילדים מסכנים קמים ב4 בבוקר לראות' כי הם מכבדים את האחרים שכן אוהבים וכן חיים את הספורט.
אין פה קטע של השוואה בין בודיבילדינג לבין כדורסל כדורגל, מה יותר טוב מה יותר שווה, כל אחד ומה שהוא אוהב ומה שנותן לו את הרגש, ככה זה.

Bodybuilder 29-09-07 16:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Danzig
+1, זה פשוט מעצבן, יש פאקין ספורט ויש פה פול אנשים שאוהבים וחיים אותו, ומחכים לרגעים האלה, בדיוק כומ שאחרים מחכים לכדורגל וכדורסל, ומה שנאמר על "אדרנלין בהטבעות לעומת חיתוכים ברגליים" איזה בולשיט, כל אחד אוהב וחי את מה שהוא רוצה, יש פה בפורום עוד 100 איש שלא מסכימים בכלל עם העובדה של לקום ב4 בבוקר ולראות את זה, אבל הם לא באים ואומרים 'איזה ילדים מסכנים קמים ב4 בבוקר לראות' כי הם מכבדים את האחרים שכן אוהבים וכן חיים את הספורט.
אין פה קטע של השוואה בין בודיבילדינג לבין כדורסל כדורגל, מה יותר טוב מה יותר שווה, כל אחד ומה שהוא אוהב ומה שנותן לו את הרגש, ככה זה.

מוניטין !

shahaflol 29-09-07 16:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק
מה שטוב להם שיעשו.

בפורום הזה, כמו שדימי אמר, יכולים להגיב גם אנשים שמתנגדים לספורט. מותר לאנשים להביע את הדעה שלהם כל עוד זה לא נוגד את חוקי הפורום, בלי זלזול, כמובן.
לא אמרנו שכדי לעסוק בתחום צריך להישאר כל היום בבית, זו הדרך שחלק מהאנשים פה הולכים בה, אנחנו סתרנו את זה.

ThaiB0X 29-09-07 16:27

קמתי לראות את הגמר של הnba, קמתי לראות את הגמר של K1, קמתי לעשות מסע כומתה בטירונות, ואני יקום גם בשביל אולימפיה.

r0y 29-09-07 16:28

בדיחה גרוע פאניק...:)
מספרים אותה ככה:
מה יוצא מתאונה של משאית זבל ומשאית של תנובה? חרא בלבן

arbel2 29-09-07 16:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ThaiB0X
קמתי לראות את הגמר של הnba, קמתי לראות את הגמר של K1, קמתי לעשות מסע כומתה בטירונות, ואני יקום גם בשביל אולימפיה.

MY NIGGA !

P-a-n-1-c 29-09-07 16:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי r0y
בדיחה גרוע פאניק...:)
מספרים אותה ככה:
מה יוצא מתאונה של משאית זבל ומשאית של תנובה? חרא בלבן

מה מצחיק בזה אבל?

Moshe 29-09-07 16:30

טוב חאלס הבנו נראה לי אפשר לנעול פה את העניין

Danzig 29-09-07 16:32

ציטוט:

בפורום הזה, כמו שדימי אמר, יכולים להגיב גם אנשים שמתנגדים לספורט. מותר לאנשים להביע את הדעה שלהם כל עוד זה לא נוגד את חוקי הפורום, בלי זלזול, כמובן.
לא אמרנו שכדי לעסוק בתחום צריך להישאר כל היום בבית, זו הדרך שחלק מהאנשים פה הולכים בה, אנחנו סתרנו את זה.

אפחד לא מכריח אפחד להשאר בבית כל היום לאכול להתאמן לנוח, אפחד פה גם לא אמר שבשביל לעסוק בתחום צריך להיות מקובע לכל ה"חוקים" וה"כללים" וכל החרבנא, כל אחד בוחר מה שנוח לו אחרי הכל, ובשביל להגיע למטרה מסויימת כלשהי, לא משנה אם זה גוף שאתה רוצה, עבודה, ועוד כל הישג בחיים, צריך לעבוד קשה ולהגיע לאותה מטרה, גם עם המטרה שלך זה להיות מייקל לואיס, או שגיא קלב או מרטינז ג'אי קולמן וחבריו, זה לא משנה, זה כבר אישי אצלך ואיך שאתה חושב לנכון להגיע לאותה מטרה.
בקיצור ולעניין - אתה רוצה להשקיע ולהגיע למטרה שלך מהר, תעשה מה שצריך בשביל זה, אתה רוצה לקחת באיזי ולעשות איך שנוח לך - בכיף, אפחד לא אמר כלום.

P-a-n-1-c 29-09-07 16:33

ציטוט:

אפחד לא מכריח אפחד להשאר בבית כל היום לאכול להתאמן לנוח, אפחד פה גם לא אמר שבשביל לעשות בתחום צריך להיות מקובע לכל ה"חוקים" וה"כללים" וכל החרבנא, כל אחד בוחר מה שנוח לו אחרי הכל, ובשביל להגיע למטרה מסויימת כלשהי, לא משנה אם זה גוף שאתה רוצה, עבודה, ועוד כל הישג בחיים, צריך לעבוד קשה ולהגיע לאותה מטרה, גם עם המטרה שלך זה להיות מייקל לואיס, או שגיא קלב או מרטינז ג'אי קולמן וחבריו, זה לא משנה, זה כבר אישי אצלך ואיך שאתה חושב לנכון להגיע לאותה מטרה.
בקיצור ולעניין - אתה רוצה להשקיע ולהגיע למטרה שלך מהר, תעשה מה שצריך בשביל זה, אתה רוצה לקחת באיזי ולעשות איך שנוח לך - בכיף, אפחד לא אמר כלום.

הבעיה היא שכדי להגיע למטרה מהר אתה צריך לבזבז המון כסף, זמן ובריאות.

Danzig 29-09-07 16:38

ציטוט:

הבעיה היא שכדי להגיע למטרה מהר אתה צריך לבזבז המון כסף, זמן ובריאות.

כנ"ל גם לגבי כל דבר אחר בחיים, לימודים, עבודה, קריירה, וכל דבר אחר אתה מוותר על הרבה דברים יקרים בשביל להגיע לעילית, ככה זה.

P-a-n-1-c 29-09-07 16:52

ציטוט:

כנ"ל גם לגבי כל דבר אחר בחיים, לימודים, עבודה, קריירה, וכל דבר אחר אתה מוותר על הרבה דברים יקרים בשביל להגיע לעילית, ככה זה.

בארץ אתה לא יכול להגיע לעילית, תקרא את מה שכתבתי למעלה בתגובה הארוכה. אין לי בעיה עם כאלה שבאמת רוצים להגיע לעילית, אבל שיעשו את זה בחו"ל ולא בארץ.
מה גם שבעבודה, לימודים וכו' אתה לא פוגע בבריאות בצורה כזאת כמו שאתה פוגע בה בBB.

Danzig 29-09-07 17:02

ציטוט:

בארץ אתה לא יכול להגיע לעילית, תקרא את מה שכתבתי למעלה בתגובה הארוכה. אין לי בעיה עם כאלה שבאמת רוצים להגיע לעילית, אבל שיעשו את זה בחו"ל ולא בארץ.
מה גם שבעבודה, לימודים וכו' אתה לא פוגע בבריאות בצורה כזאת כמו שאתה פוגע בה בBB.

אני אחזור על מה שאמרתי שוב, אמרתי שלכל מטרה לא משנה איזו, כמו שציינתי בתגובה למעלה, דרושים הוויתורים והמאמצים הספציפיים שדרושים על מנת להגיע אל אותה מטרה, בBB מקצועי למשל כן, יש פגיעה בבריאות, סמים הזרקות וכל זה, אבל ככה זה בספורט הזה, בלי זה אתה כבר לא שווה.
בתחומים אחרים אתה פוגע בדברים אחרים על מנת להגיע לטופ, ככה זה בכל דבר.

Mazoz3 29-09-07 17:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2
MY NIGGA !

ארבל תבדוק בבקשה מוניטין.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:52.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ