![]() |
ציטוט:
עם שעון שמצלצל כל 3 שעות חחחחחחחחח |
מילא תמונה של ג'אי אבל מרוב שלא יצא מהבית הוא מנסה להתחיל עם ילדות פה מהפורום שזה עוד יותר עצוב.
|
ציטוט:
אני נורא אוהב את הפוזה הנאורה והמתנשאת הזאת שסיגלת לעצמך אני לא יודע מאיפה אתה חושב שיש לך את הזכות להעביר עליי ביקורת לרמה של "להוריד אותי לקרקע" אבל שיבוסם לך ברמה המקצועית ? בפורום יותר מיש לי את היכולת יש לי גם את הסמכות לסתום לך את הפה ,אני בוחר שלא להישתמש באופציה למחוק לך את ההודעות כי אני מנסה להראות פה בגרות ,מצד שני נראה לי שזאת פריבילגיה שלא מגיע לך ... וחביבי ,אתה יכול לקרוא את כל המאמרים בעולם ,ולהיות הבן אדם הכי משכיל בעולם ....אבל פוץ נשאר פוץ . |
ציטוט:
שוב ,הבעיה היא לא עם העובדה שהם לא אוהבים פיתוח גוף ,אומנם זה מוזר לי (מה לעשות,אני דפוק בראש בקטע הזה ) אבל זאת זכותם ,הבעיה היא שהם באים והורסים שירשורים שקשורים לתחרויות. |
ציטוט:
איפה הוא בדיוק רשם משהו אישי נגדך? |
חברה חברה:אני יושב בבית אוכל,מתאמן,יושן מסודר !
אתם:יוצאים לשתות,לא מתאמנים,שונאים את הספורט : מה אתם עושים פה ??????????? |
ציטוט:
עזוב אח שלי ,זה וויכוח עקר יש להם זכות להיות פה כי הם עוסקים בספורט הבעיה היא בצורה שהם מבטאים את עצמם ואיפה שהם עושים את זה . |
ציטוט:
אז לא כולם רוצים לראות את זה...מזה מפריע לך? |
ציטוט:
תקרא קצת מאחורה תבין את העניין. ציטוט:
|
אולי חלאס עם זה ? מה אתם בני 4 ? אתם סתם רבים כשכל צד לא ישנה לשני את הדעה לעולם.
|
ציטוט:
|
טוב חג שמח לכולםhttp://www.israelbody.com/images/icons/icon12.gif
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
קח את הקללות שלי באיזי .. |
אז רגע לא הבנתי, ג'אי לוקח? :basketball:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
DDDeeeeeeeeeexxxxxxxtttttteeeeeeeeeerrrrrrr JJJJJJJaaaaaaaaccccccccccccccckkkkkkkkssssssoooooo ooonnnnnnnn |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
האמת שאני גם די מסתכל על זה מנקודת המבט של דימה. התחרויות פשוט לא מעניינות אותי. אני מאד מאד אוהב להתאמן ולנהל חיים של מפתח גוף חובבן, אבל ענפי ספורט כמו כדורגל מרגשים אותי בהרבה מתחרויות פיתוח גוף. איכשהו זה פשוט יותר מותח, מעניין ובלתי צפוי. מבחינתי, אי אפשר להשוות אפילו את האולימפייה לגמר ליגת אלופות טוב.
שימו לב שלא זלזלתי אלא רק אמרתי את דעתי. |
חחחחחחח אשכרה ילדים קטנים אחד אחד,ארבל אלווישן משה פאניק וכל שאר החברים,אני רוחש לכם כ"כ הרבה כבוד,במיוחד למשה אגב,אבל שאני קורא את ההודעות שלכם אני מבין שעם כל הפוזה שלכם,הנשיון להיות רציינים בוגרים ומבינים,אתם חבורה של ילדים קטנים שלא התבגרו בשיט,אגב כולכם יותר גדולים ממני.
אה,וקאטלר לוקח. |
ציטוט:
לא תראה אותי נכנס לתוך חבורה שמדברת בהתלהבות על מירוצי אופניים ואומר להם שהם מטומטמים חסרי חיים ושלאנס אמסטרונג מעניין את הזין שלי. אני מכבד אותם, ושיקומו מצדי גם ב 3 בבוקר, יעמדו על הראש ויצרחו קוקוריקו. מה שטוב להם שיעשו. אותו דבר אני מצפה שאנשים לא יכנסו לפורום שמוגדר "פיתוח גוף תחרותי", ויזלזלו ברצון של חובבי הענף לחזות בזמן אמת בבאדיבלדרים הכי טובים על הגלובוס. אגב אני חייב מילה לגבי התיזה המוטעית שמי שמתייחס ברצינות לפיתוח הגוף חייב להישאר כל היום בבית, בלי עבודה ובלי חיים. את אשתי הכרתי כשהתחלתי להיכנס ברצינות לתחום, והייתה לנו תקופת רווקות נהדרת, מלאה בילויים והרפתקאות. מעולם לא מנעתי מעצמי דברים - להיפך - יצאתי, ביליתי. יש לי חברים רבים מאוד, יש לי תחביבים נוספים, אני עובד ומצליח בעבודה (טוב, לא בחודשים האחרונים - אבל בדרך כלל כן) אפילו הצלחתי ללמוד תוך כדי. באדי בילדר תחרותי מוגבל תקופה קצרה לפני התחרות, זה הכל. גם אז אין זה אומר שהוא חייב לשבת בבית, רק שיצטרך להתארגן ולתכנן - לא סוף העולם. באדי בילדר חובבן, בכלל אין לו שום בעיה. יש היום גם את החטיפים שפותרים 99 אחוז מהבעיות של תזמון ארוחות בעת שאינך בבית. אז אפשר גם וגם, רק צריך גישה נכונה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
לפחות מישהו הבין את המסר ... |
ציטוט:
אין פה קטע של השוואה בין בודיבילדינג לבין כדורסל כדורגל, מה יותר טוב מה יותר שווה, כל אחד ומה שהוא אוהב ומה שנותן לו את הרגש, ככה זה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
לא אמרנו שכדי לעסוק בתחום צריך להישאר כל היום בבית, זו הדרך שחלק מהאנשים פה הולכים בה, אנחנו סתרנו את זה. |
קמתי לראות את הגמר של הnba, קמתי לראות את הגמר של K1, קמתי לעשות מסע כומתה בטירונות, ואני יקום גם בשביל אולימפיה.
|
בדיחה גרוע פאניק...:)
מספרים אותה ככה: מה יוצא מתאונה של משאית זבל ומשאית של תנובה? חרא בלבן |
ציטוט:
MY NIGGA ! |
ציטוט:
|
טוב חאלס הבנו נראה לי אפשר לנעול פה את העניין
|
ציטוט:
בקיצור ולעניין - אתה רוצה להשקיע ולהגיע למטרה שלך מהר, תעשה מה שצריך בשביל זה, אתה רוצה לקחת באיזי ולעשות איך שנוח לך - בכיף, אפחד לא אמר כלום. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מה גם שבעבודה, לימודים וכו' אתה לא פוגע בבריאות בצורה כזאת כמו שאתה פוגע בה בBB. |
ציטוט:
בתחומים אחרים אתה פוגע בדברים אחרים על מנת להגיע לטופ, ככה זה בכל דבר. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:52. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ