![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
בדד ליפט קלאסי יש לך יותר עבודה על ירך קדמית מפני שיש יותר כפיפה בברך. |
אם כבר בדדליפט עסקנו, למישהו יש עצה מה לעשות עם המוט ששורט את השוקיים בדדליפט קלאסי? אני לא יכול ככה... זה כואב ומפריע להתרכז בתרגיל עצמו.
|
I hate the term Romanian Deadlift. A great strength coach once said, "I was doing those before I knew where Romania was."
|
ציטוט:
עריכה: הפתרון הכי טוב זה טרנינג ארוך. עכשיו גם ככה נכנס החורף. |
אז בגלל שאני עושה סקווט כדאי רומני שעובד פחות על הירך הקדמית שעובדת כבר בסקווט?או שבכל זאת כדאי לעשות קלאסי שעובד על שתיהם בגלל שזה Fbw
|
ציטוט:
אפשר סירטון של קלאסי? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אהה אוקיי סבבה...ואיזה סוג דד ליפט לעשות..?בתור אחד שאמור להשלים את הסקווט בעצימות הנמוכה?
|
ציטוט:
בסקוואט מקביל או יותר גרוע מזה העבודה שלו זניחה |
ציטוט:
|
ציטוט:
האמת שרציתי להדפיס, אבל זה 251 עמודים :ohmy: |
חחחחחחחח
כדאי לקרוא אותו..זה דיי קשה קראתי איזה 7 דפים והתחלתי להתייאש..דיי חופרים שמה על מה שלא צריך טאיבוקס הסומו דד ליפט עובד לך טוב על הרגליים? |
כל דדליפט יעבוד לך טוב על כל הגוף, עצם הפעולה של הרמת משקל מת מהקרקע ופריקתו.
אני מרגיש חזק את ההאמס בסומו. |
רוצה לתת לי כמה עצות בקשר לעשייה שלו?
|
מה יהיה איתכם אנשים :wiggle:
|
ציטוט:
|
חשבתי נגמר העניין עם הדד ליפט
|
לא הבנתי את הקטע בדדליפט רומני, הרי אם זה בסדר לא להרים מהקרקע בכל חזרה אז למה זה בכל זאת dead lift ?
|
ציטוט:
|
לא חייב אבל ככה עושים,לא?
הרעיון שתיהיה תנועה מלאה אז אם זה רומני אז מורידים הכי הרבה שאפשר ואם זה רגיל או סומו אז מורידים הכי הרבה שאפשר ועד שזה מגיע לרצפה מקפלים תרגליים... ההרמה אמורה להיות נגיד כמו בסקווט?עם הרגליים וכל זה? |
ציטוט:
|
נכון בדד ליפט רומני אז ההרמה היא מהגב..
אז בסומו וקלאסי אני אמור להרים דרך הרגליים כמו בסקווט?שצריך לדחוף את הקרסול לריצפה |
ההרמה ברומני היא לא מהגב היא מההאמסטרינג, בסומו וקלאסי בגלל שיש יותר כיפוף של הברך אז הקוואדס והגלוטס נכנסים לפעולה, ההרמה מתבצעים גם מהעקבים עם שמירה על גב זקוף כל התנועה.
|
אז זה אומר שהרגליים עובדות יותר בסומו וקלאסי וזה פחות מסוכן לגב?
|
ממש לא
|
ממש לא על שתיהם?
|
זוקפי הגב עובדים בכל הדדליפטים, זה אולי נראה לך כאילו ברומני הוא עובד הרבה יותר, ממש לא ככה, בקלאסי הוא עובד נראה לי אפילו יותר.
|
בקלאסי הוא עובד הרבה יותר
|
טוב אני הולך על קלאסי...בתוספת לסקווט ב Fbw תודה על כל העזרה
|
נערך
|
דדליפט זה להרים מהרצפה ולפרוק לרצפה , חד וחלק !
אני יצטט את ביל סטאר: "Deads - each rep is deweighted fully on the floor. No touch and go. This is called the 'dead'lift because the weight is 'dead' on the ground. You can touch and go warm ups but that's it" |
ציטוט:
|
מה הקשר, רומני אתה גם מרים מהאדמה ופורק, זה שחלק מהאנשים לא עושים את זה במכון זה משהו אחר. אבל סתכל על המרימים האולימפיים.
|
רומני אתה לא מרים מהאדמה!
|
לא לכל אחד יש את טווח התנועה המלא לפרוק עד הרצפה, בלי קשר, לרוב זה ככה בכל מקרה
|
רוב האנשים לא מצליחיחם להגיע עד הריצפה אני חושב..בעיה של גמישות פשוט
בקשר לרומני...אני אמור לדחוף את האגן קדימה ואז המשקל יעלה או פשוט להרים את הגב?? זה אותה פעולה רק שהשריר שעובד שונה..ואני לא יודע מה הדרך הנכונה |
ציטוט:
|
מזה אומר לפרוק?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:09. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ