![]() |
לא הבנתי
ציטוט:
|
ציטוט:
בקיצור התנאים של העבודה שדרשו |
ציטוט:
אסור לאכול בזמן המשמרת, אלה עם אין מתאמנים בחד"כ המדרך אחרי על ניקיון החד"כ וצריך לנקות ולסדר אותו בסוף כל משמרת וכן את חדרי החוגים המדריך צריך להכין את חדרי החוגים לפני כל חוג מספיק רע לא :unsure: ? |
ציטוט:
יש כאלו של 25 לשעה ויש כאלו של 23 אממ ברור שאימונים אישיים צריך ליידע את ההנהלה כי זה מתחלק באחוזים חלק לך וחלק להנהלה ככה זה עדיין אתה עושה אימון אישי בחדר כושר שלהם נקיון גם באיזשהו אופק אפשר להבין אותם לא אמרו לך לעשות שטיפה עם מגב וכאלו אבל ניירות מהרצפה וכאלו חוץ מהקטע של האוכל זה לפי דעתי צריך לתת למאמן לאכול מתי שהוא רוצה חוץ מזה יחסית סבבה אני חושב |
אממ אני בא מה התאריך של זה ואיפה זה יתקיים??
|
נראה לי שאני אבוא...
רק צריך לבדוק את השעות של האוטובוסים ולבדוק מתי נגמרת התחרות כדי שאני לא אתקע כל הלילה בנתניה עד 6 בבוקר. |
ציטוט:
אני מלבד העבודה העיקרית שלי עושה אימונים אישיים וממש מרוצה |
ציטוט:
|
ציטוט:
משמרת אחת צריכה להיות משהו כמו 6-8 שעות וזה ביום ככה 6 פעמים בשבוע זאת לפי דעתי אבל עם יש לך גוב אחר ואתה מרוצה אז בשביל מה הדיבורים :boxing: תגיד עם לא איכפת לך מה הגוב שלך כרגע? |
תוך כמה זמן לדעתכם יגמר כל האירוע ?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אצלינו האימונים האישיים עוברים דרך הקבלה אבל זה רק לצורך הקבלות....כל הכסף נכנס למשכורת של המדריך...והולך אצלינו לא רע בכלל!
אני מבסוט מהעבודה שלי.... =] |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
http://www.nabba.co.il/eli.html |
סורי אם אני מקפיצה,
אני חייבת לדעת את התאריך ואיפה זה, אם זה עוד לא היה. אמארו לי ב30??? קצת יותר פרטים |
ציטוט:
בהיכל התרבות העירוני, רחוב רזיאל 4 (צמוד לתחנת המשטרה) - רצ"ב הטופס של פירסום התחרות : http://www.nabba.co.il/eli.html |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אללה לבוא!!!!:sbb4: :boxing:
|
קיצר אני רב הסיכויים באה עם אמא שלי.
באיזה שעה זה מתחיל וכמה עולה כניסה? |
ציטוט:
|
איך אני אזהה אתכם? שימו לי תמונות של הפרצוף שלכם Xd
|
|
ציטוט:
|
|
ציטוט:
חכה ותיראה:jockey: :flowers: :sbb4: :boxing: |
משה חלאס עם תגובות כאלו.
|
חחחחחח יאללה,אנחנו באים משלחת מבאר שבע,אה דני מה אתה אומר?
|
אני יהיה נוכח לפי רוב הסיכויים
|
ציטוט:
|
לא משנה התבלבלתי
|
ציטוט:
יש איזה הסעות מב"ש או משהו? |
לא שאני יודע,אנחנו הולכים כולם ביחד,משלחת קאנטרי.
|
ציטוט:
|
מן הסתם אני יהיה אחד המתמודדים
|
ציטוט:
שפוך פרטים אחי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אחרת אני ועומר ניזום פרויקט ואנחנו נימצא את הכתובת של המפקד שלך ונכניס לו קלשון לבטן אם הוא ימנע מימך להגיע אחינו הענק :sbb4: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:03. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ