![]() |
ציטוט:
אלה אם אתה לוקח איזה חומרים בזה אני לא יכול לעזור לא יודע על זה כלום.. |
למה אתה לא משתמש באבקת חלבון?(לא שאתה צריך... :jockey: )
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חחח...גם אני..אני שחיף ואני יכול לאכול המון ולא להשמין אבל אני מפחד לאכול יותר מדי...יש לי בעיה פסיכולוגית...ובגלל זה אני לא עולה במסת שריר בצורה טובה ומהירה...אני חייב להתחיל לאכול ולהפסיק לפחד מלהשמין...
|
ציטוט:
הכי טוב חזה עוף הבשר הכי טעים! |
ציטוט:
הבשר הכי טעים ללא ספק זה סטייק(שיוצא לי לאכול רק פעם ב....) |
ציטוט:
בשר זה הכי טוב לשרירים |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
פעם ראיתי איזה סוס, מזה סוס, סוס יאור שועט, שחור כזה, קראו לו רוני משהו. שאלו אותו איך הוא כ"כ גדול והוא אמר שזה הכול הסלמאס. חוץ מזה, הוא אוכל רק חזה עוף ואורז, בייבי. |
ציטוט:
|
נראה שיש לך גב רחב מאוד ם_o
|
ציטוט:
|
גוף פצצה ל9 חודש, כל הכבוד !
גנטיקה מעולה. עריכה: בן כמה אתה ? |
ציטוט:
תודה רבה :) אני עוד מעט בן 18 למה? |
נראה מעולה, מאוד אסתטי
|
ציטוט:
גבר , אני לא מבין אותך. הבן אדם רק רצה לדעת בן כמה אתה , תרגע... |
ציטוט:
|
Demon רק שתדע שאני מחזיק ממך...יש לך אחלה גנטיקה ונראה לי שאם רק תרצה תוכל להגיע רחוק מאוד בתחום...
|
אחלה גוף ל9חודשים של עבודה.
|
ציטוט:
תודה :))) אין לך מושג כמה נעים לשמוע את זה.. מה איתך?איך מתקדמים האימונים שלך ? |
ציטוט:
אתה יודע,תרגילים כאלה שהתפתחת איתם הכי מהר...חזה,כתפיים,גב וכו'.... |
כמה יד קדמית אתה מרים?
50 קילו? |
ציטוט:
3 סטים של מתח חופשי עד הסוף כמה שאתה יכול 2 רגיל 1 רחב 3X10 חטירה +1 כמה שאתה יכול חזרות 3X10 פולי עליון+1 כמה שאתה יכול חזרות 3X10 פולי תחתון+1 כמה שאתה יכול חזרות 3X14 משיכת מוט למעטה עם ידיים ישרות גב תחתון יש לנו משענת עם הרגליים משקל מאחורי הגב גם 4 סטים של עד 10 קטפיים: דחיקת קטפיים , ידיים לצדדים , דלטא אחורית , משיכת מוט למעלה עם ידיים ישרות -הכל 3X10+1 כמה שאתה יכול חזרות חזה: דחיקת חזה חזה בשיפוע חיובי פרפר ומשיכת כבלים לחזה(זה שאתה עומד תופס למעלה תשני כאלה לידיים שמו ישו חח) 3X10 +1 כמה שאתה יכול חזרות הכל יד אחורית : SKULL CRUSHER בישיבה 3X10+1 כמה שיותר חזרות מקבילים עם משקל על הגב עד 15 חזרות 4 סטים מכישת מוט בפולי עליון תוך קיפול מרפקים 3X10 +1 כמה שאתה יכול חזרות דחיקת מוט עם ידיים שחודות לגוף(דחיקה צרפתית ניראה לי ) 3X10++1 כמה שאתה יכול חזרות אפשר גם משקל שתעשה 8 חזרות לפעמים זה גם בסדר |
ציטוט:
את הרביעי אף פעם לא מגיע ל10 , אם אני מגיע אני מעלה משקל פעם הבאה יש קדמית לא הכי חזק אצלי תאמת |
עוד דבר אם אני רואה שאני מסיים ת3 של 10 וברביעי איזה 8 אני מעלה משקל כדי שאני יעשה 8-9 בסט השלישי כבר עד שזה מגיע ל10 בלי מאמץ יתר אז מעלה שוב משקל
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תגיד...כמה זמן אמור לקחת לי כל אימון?(אני מתאמן כרגע AB) |
אחי יש לך גוף ממש פצצה באמת אהבתי..
אבל המשקלים שלך בכלל לא אמינים יש לך מלא סתירות בין דברים |
ציטוט:
|
ציטוט:
אם תתאמן בלי דיבורים ולא תנוח 2 דקות כל סט בסביבות השעתיים קצת יותר אפילו. אם אתה מרגיש שאתה עייף וקשה לך לקראת סוף אימון על תעשה אותו..לא יודע איך זה יהיה אצלך פשוט אני התאמנתי קרב מגע אני בקושר לב ריאה טוב..חבר שלי שלא התאמן היה לו קשה קצת אל תפסיק עם הAB |
ציטוט:
ותודה על המילים הטובות :) |
ציטוט:
|
שמעתי על זה אבל אני יכול לדבר בשם עצמי..אצלי תוכנית שעוזרת לי מאוד והרבה אצלי מתאמנים יותר משעתיים ומתפתחים מעולה..אי אפשר לעשות Ab כמו שצריך בשעה...
למשל גם מתאבקים מתאמנים יותר משעתיים והם קרנפים |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:04. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ