![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
וואלה אני עכשיו ב185 פאונד 84 קילו אחי וזה עדיין לא מספיק לי...אני ניראה לי ימשיך מאסה עד שאני יגיע ל220 ככה ואז אני ירד לאחוזי שומן שהייתי קודם...עכשיו אבל תאמת אין לי בעיה עם הגוף שלי..פשוט אני כל הזמן רוצה יותר...(84 קילו 7-8 אחוז שומן על מטר 72 אני חושב...:huh:) בע"ה אבל עד קיץ הבא אני כבר יהיה במצב להיתחרות במה תחרויות מקומיות...:sbb4: |
ציטוט:
אין מצב שהוא יגיע לדבר כזה באימון...הכי הרבה שראיתי זה 2 ס"מ בפאמפ...וזה היה רק שעבדתי על היד קידמית ואחורית ביחד בתוכנית 5X5 שדרך אגב הולכת לי עכשיו כמו חלום...אבל פשוט לא הגיוני איזה קריעת תחת זה... |
ציטוט:
|
אני אצלם לכם וזהו..
|
ציטוט:
הקוביות יושב עליך פצצה! :) |
חח תודה, זה תמונה מאתמול , היד והחזה יצאו חרא בתמונה אבל בקטנה
אני אעלה כנראה שבוע הבא תמונות. |
ציטוט:
|
וואלה אחי
ציטוט:
תישמע איךא ני שולחלך הודעה פרטית אני רוצה לישאול אותך כמה שאלות ואני לא יודע איך ולארוצה בפורום :):):):) |
ציטוט:
אבל אין מה לעשות , לא לכולם יש גנטיקה מושלמת...אני (ורוב האחרים פה) נאלצים לוותר על החיטובים בשביל מסה... וכן , אני מעדיף לאבד את החיטוב ולזכות במסה:1eye: |
ציטוט:
גניטקה כמו שלך באמת עדיף לאבד חיטוב כי מה שאתה מרוויח ישתלם מאוד מאוד בחיטוב:jockey: |
!you look graet
|
אתה גר בתל-מונד? איפה אתה לומד? איפה אתה מתאמן?
|
לומד ברבין תל מונד.
מתאמן ב'סטודיו של דליה'... שם בדרך בין משמרת לכפר הס... וואלה אחי אני רואה אתה מחרות :jockey: איפה אתה לומד\מתאמן? |
ציטוט:
אז כנס לי לאיי סי348467531 |
ציטוט:
ד"א אני יודע מי אתה |
חחח רציני אחי?
איך אתה יודע מי אני? והייתי בדילמה אם להירשם לסוויפט אבל בסוף דליה. יש לך אייסי? |
אני רואה אותך הרבה בתלמונד כשאני עובר שם ויש מצב אולי אפילו לקחתי אותך טרמפ פעם בריינג'ר..
347828293 |
אין לי אי סי אחי
ציטוט:
|
ציטוט:
איזה תוכנית זאת |
אולי 5 סטים 5 חזרות?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לפי דעתי כל מי שטבעי ומעל גיל 17 ורוצה להיות באדי בילדר צריך לעבוד בצורה של 5x5, זה כלכך יעיל. (גם gal.t אמר שהוא עובד ככה). |
זה 5X5
http://www.geocities.com/elitemadcow...odized_5x5.htm אבל זה למיתקדמים...יש גם למתחילים לפי התמונה שלך אבל ראיתי שאתה לא כל כך מתחיל אז שמתי את זה |
ציטוט:
אני לא מישתמש בזה יש לי רק איי סי ואיי אי אמ(AIM) |
ציטוט:
אם יש לך המס" שלי345751363 |
סבבה אחי הוספתי
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:01. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ