![]() |
ציטוט:
|
מה הקטע שלך? דיברת רגיל בלי שגיאות כתיב, ועכשיו אתה מתחיל לשחק אותה עולה חדש, די ברור שאתה מישראל.
|
ארבל תביא מסנג'ר...לראות תמונה.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בגדול זה לא משנה, עם הוא עובד על מישהו אז זה על עצמו לא עלינו, לקבל קרדיט ומחמאות שלא שלו. הכי קל, שיפתח את הפורום במחשב, יקח תמצלמה של הפלאפון, יתן איזה בייספס ליד המסך, יצלם, יעלה ויסגור עיניין. עד אז, כל קשר בינו לבין התמונות מוטל בספק, אפילו רב. |
ציטוט:
|
במדינות בריה"מ לשעבר בודיבילדינג לא מפותח בכלל?! חחח... איך לעזאזל אפשר לעסוק בתחום הזה בשביל לשרוד? דבר ראשון, טורקמניסטן זה לא אתיופיה או משהו כזה (לא צריך להגזים עם "ההישרדות") ודבר שני הדרך הכי גרועה לשרוד זה לגמור כל כך הרבה אוכל בכל כך קצת זמן.
|
|
קשה להאמין שזה שמדבר איתנו פה וזה שמופיע בתמונות זה אותו אחד נשמע לי קצת הזוי גם כל הקטע שפתאום אמרת שאתה לא מכאן ואז גם התחלת לדבר עם שגיאות כתיב.
חחח בכל מקרה זה כבר עסק שלך אין לי עניין בזה |
אם זה באמת הוא...אני חותך את ג'וני!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אדרי זה לא השלב שאתה צריך להגיד שזה הוא וראית אותו במציאות חאחא
|
חחחחח אם זה הוא אני חותך את יוחנן..
|
ציטוט:
גדל לך קצת שריר על העצם?:boxing: חחח כן עכשיו הבנתי איזה ג'וני..תדברו פחות בקודים:sbb4: |
ציטוט:
תנו לי את שלכם במוניטין,אני אוסיף |
ציטוט:
תגיד אדון דיבול זה היה צריך להצחיק? נ.ב חזרתי להתאמן יום ראשון בינתיים הולך טוב:boxing: |
רגל לו נכשבט כתנא בערצ שלחה - תאמין לי שראיתי רגליים הרבה רגליים באוקראינה ורוסיה וגודל כזה נחשב אחלה.
|
ב"טורקמניסטן" המצב שונה, שם לכל אחד יש את הרגליים של פלאטצ...
|
ציטוט:
|
אבסנט זה אלכוהול
|
ציטוט:
|
זה נכון שלא שמייבאים את הבקבוק של ה90 אחוז כי זה לא חוקי?
|
ציטוט:
|
למה מדברים פה על אלכוהול???
|
אני לא מבין מה הבעיה של הבחור לרשום על פתק : "huge man israel body"
לצלם את הפתק תלוי על הגוף שלו או על הגב שלו ולסגור את כל הספקות לגבי זה כל עוד הוא לא עושה את זה אז מה אתם בכלל ממשיכים להגיב לו פה באשכול? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:31. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ