![]() |
מחלות מין עוברות במין אוראלי?לא ידעתי את זה.
זה כולל גם איידס וכדומה? ודניאלו, לא משחקים עם בריאות. אל תפחד. |
חחח זה מזכיר לי סיפור דיי טרי..
זיינתי מישהי בתחת ללא קונדום (אני בן 15 נראה משו משתווה לזה) זיינתי אותה בכוס אבל כמה ימים עם קונדום. בקיצור הייתה נו הרצאה בביצפר על איידס, והמרצה (חולת איידס דרך אגב) הסבירה לנו שזיון אנאלי הוא הכי מסוכן כיוון שיש נימי דם בפי הטבעת שמתפוצצים במהלך החדירה.. התחלתי להיכנס ללחצים וזה... כי ההיא הייתה :):):):):):) ולא ידעתי עם כמה בנים היא הייתה והיינו ללא קונדום ועוד גמרתי לה בתוך התחת יענו אם היה לה איזה מחלה (לאו דווקא איידס) היא הייתה מעבירה לי אותה בקופסה של מתנה עם סרט אדום. הקיצור הלכתי למרצה כולי לחוץ שאלתי אותה מה הסיכויים וזה... קיצר בסוף מתברר שהסיכויים של החודר להידבק במחלות כלשהן נמוכים מאוד לא זוכר למה, והסכנה הגבוהה היא לנחדרת :) הייתי בעננים:) :jockey: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אני מציעה לך ללכת לרופא כמה שיותר מהר ומה יש לך להיתבייש... טחח לא מבין אותך פה.. ודבר שני אחי.. פעם הבאה תידאג לקונדום ח
|
ציטוט:
|
זאת הסיבה שעושים עם קונדום... מניעת מחלות
|
ציטוט:
ויש לה איידס או לך ואם לאחד מכם יש פצעים פתוחים שיהיה מגע קטן עם דן אז יש סיכוי.. |
ציטוט:
|
אחי הפחדת אותי עם מחלות המין האלה,תשתדל שיהיה לך תמיד קונדום בכיס..אפילו שלפעמים הוא מזיק אבל אין מה לעשות..אני מאחל לך בריאות ותרגיש טוב..יהיה בסדר..
|
בקיצור ....[אל] תלכו להזדיין!
|
Yeah Right............^^
|
ציטוט:
|
דניאלו אחי תרגיש טוב ופעם הבאה רק עם קונדום אחי לא יודע מה עבר לך בראש לעשות סקס בלי קונדום!!
|
ואללה לא יודעע אחים שלי, אבל המצב השתפר פלאים כבר לא שורף הפיפי לא יודע איזה תסביך הזין שלי אכל ברוך ה' הוא בריא כנמו שור, ודיברתי איתה על הנושא היא אמרה ונשבעההה באחיות שלה הקטנות, שאני השני שלה... ושאין מצב שיש לה מחלה, והיא אמרה שהיא תלך לגניקולוג לבדוק, ככה שנראה כבר מה קורה...
|
דניאלו שמח שהסתדר לך!
מקווה שאתה הולך לתת לה בראש AGAIN אבל עם קונדום. :king: |
ציטוט:
מתחייבים לתמיכה הפסיכולוגית הטובה בשוק בכל התחומים שרק אפשר!!! קדימה למה אתם מחכים??בוא לקדוח לנו בשכל%$^&*$##%$% |
עוז, תצחק או לא, הפורום הזה הוא מקום לפורקן המתחים לכל אחד שצריך וזה עוזר מאוד, בנוסף יש תמיכה בפיתוח הגוף.
יש אווירה של בית בפורום הזה ויש לאמר זאת לזכותו. דניאלו שמח בשבילך. |
דניאלו יא זייןןןןןןןןןןןןןןןן
|
ציטוט:
שכחת גם לגביי טיפים להורדת שיער העלמת נק' חן וכו' :P |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
זה מזכיר לי שאכלתי השנה פלפל חריף פעם אחת וכעבור איזה שעה התחיל לשרוף לי הזין ברמות שכמעט בכיתי,לא יכלתי לזוז פשוט.
רק שתבינו עד כמה זה שרף,זה גרם לי לרוץ למקלחת ולמלות אמבטיה מלאה במים קפואים ולשבת שם חצי שעה. מאז לא אכלתי יותר פלפל חריף ואני גם בחיים לא יוכל פלפל חריף. |
חחחחחחחחחחחחח
|
וואלה נשמה מטייל
|
ציטוט:
|
לא קראתי את כל האשכול אבל יש לי שאלה למה מציצה בלי קונדום יכולה לגרום?:unsure:
|
מחלות מין ותלישה של הכיפה.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אחי זיינת אותי מצחוק ! !#!#! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח |
ציטוט:
|
^^^^
אני רואה האשכול השפיע עלייך |
ציטוט:
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחח
|
או הרפס, או דלקת בשלפוחית, או סתם היא לא הייתה רטובה מספיק וזה קרע לך את העור
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
|
לרדת לבת זה עוד יותר מסוכן........... חוץ מיזה שלדעתי זה בעע לרדת לבחורה
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:36. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ