![]() |
ציטוט:
|
אתה מדבר שכל בחורה בת 16 זה היצור הכי טיפש שקיים,
אתה פשוט עושה הכללה גדולה מדי. אני מסכימה שהבנות של ארץ ישראל זה לא מקור לגאווה, או בכלל הארץ הזו. אבל אתה מגזים עם היחס שלך לנשים. כי נאי רואה איך הבנים מדברים פה על בנות "תקע אותה" "תעשה לה טובה" וכו'... זה פשוט מגעיל לקרוא את היחס של הבנים לנשים... וזה עוד לא המקרה הגרוע ביותר |
ציטוט:
מוניטין.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אין לי מושג איפה אתה גר, אבל אני מכיר את ידידות שלי, והם ממש ממש לא פקאצות(כולם מתקרבות ל17, או טיפה אחרי 17) וגם בשנה שעברה כשהם היו בגילאים 15-16 הם ממש לא היו פקאצות. אין לי מושג איך אתם יכולים לעשות הכללה כזאתי לגבי כולם. לכל היהודים יש שיניים עקומות.!!!(מתבסס על זה שראיתי אתמול 10 יהודים עם שיניים עקומות, ככה שלכולם יש!) |
דווקא אני אוהב את אלה שלא עשו כלום... שאתה הראשון בהכל...להתחיל מאפס... הכי כיף..
|
ציטוט:
|
אני אישית לא פגשתי יצור יותר מטומטם מנערות מתבגרות..
אחרי זה משהו במוח מתחיל להסתדר, אבל תמיד ישאר הפאק הנשי שלהן שלא נבין אותו בחיים!! :confused: |
ציטוט:
אני לא שובניסט, והיחס שאתם מציגים פה כלפי בנות הוא באמת לא יפה, מילא אם לא היו בנות בפורום זה משהו אחר. תפסיק להיות ראש מרובע. |
ציטוט:
|
ציטוט:
קצת הגזמת לא? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לבחורה בת 15 אין מה לחפש עם גבר בן 20 בת 15 פונה בשביל 2 דברים לגבר בן 20: 1. זין 2. פוזה |
לאהבה יש גיל.
|
ציטוט:
סליחה אחי:emb1: |
ציטוט:
סבבה אחי אני לא אומר שאתה לא צודק ושנינו מבינים מה יהיה הטעם בקשר כזה ומה הרצונות של כל אחד מהצדדים אבל יש דברים שלא אומרים בקול (או לצורך העניין רושמים בפורום)....חלק מהמחשבות שומרים לעצמנו:bye1: |
ציטוט:
אני אמרתי 90% ותאמני לי וגם למין השני את יכול לישאול חברות שלך בנות 17+ תישאלי אותם אם הן היו סתמות/פאקצות שהן היו קטנות יותר סבבה?:| |
ציטוט:
חחח.. |
ציטוט:
ממממ:mushy: שמעתי דברים אני מת לקטע עם מישהי מבוגרת בכמה שנים |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
סבבה אפשר רמיזות פה ושם במיוחד כשזה בצחוק ובאווירה טובה אבל אתה לא רואה פה אפחד בא למישהי ופתאום אומר שהיא :):):):):):) נכון? |
ציטוט:
|
ציטוט:
יש מחשבות ששומרים בינינו לבין עצמנו פאניק..:mushy: (או בינינו לבינינו). למשל לי ולקצ'וק יש שיחות נפלאות שאם בחורה רואה אותן זה סופנו עם בחורות. :bye1: |
ציטוט:
|
ציטוט:
שיחות של 2 בלילה על קוטג' :clap: |
ופאניק תמחק את ההודעה שלך לא יפה אחי..:)
|
פאניק
מאוד מאוד מאוד לא לעניין היציאה הזאת יש מחשבות שעדיף להשאיר בראש. |
ציטוט:
|
ציטוט:
שהבני זוג בהפרש כזה גדול ועוד בתקופה הזאת של החיים אין להם בכלל על מה לדבר.. |
טוב מה נפלתם על הבחורה יש מקרים יוצאי דופן לא כולם שרמוטות
|
גם אף פעם לא הבנתי את ה"פוזה " של הבנות האלו... מה את מתלהבת שאת עם גבר שכל מה שהוא רוצה ממך זה את החלק שבין החגים...
אלה אם כן היא באמת כמו שאמר פאניק מחפשת את זה... => מה שפאניק הזכיר.. |
:):):):) תכלס עזבו אותו חחח כאילו מה הוא אמר:| חח
מה החלטתם שאתם לא מוצאים בנות בreal life אז כולם רצים אחרי סנדרה? חחח סנדרה עצה תעשי מהם כלבלבים.. או סוסים כי חלק BB... |
ציטוט:
|
ציטוט:
כשהם מזילים ריר על כל תמונה של בחורה בלבוש מינימלי באתר אינטרנט, וצועקים לכל אחת ברחוב: כוסיתת!! |
ציטוט:
ובחור בן 20 גם לא יהיה עם ילדה בת 15 אם הוא לא מקבל סקס!! |
ציטוט:
לא יודע מה נסגר עם השכל שלך אחי, אבל תנסה לעשות FORMAT אולי זה יעזור. מה הקשר בכלל בין זה שמישהו מגן עליה ממה שפאניק אמר(שאגב היה ממש לא במקום), אם היא רוצה לצאת עם מישהו בן 20 - זכותה, לא משנה מה הסיבה תהיה - ואין לאף אחד זכות להגיד לה משהו על זה. ולמה אתה חושב שמישהו באמת ירדוף אחרי מישהי מהפורום, קשה לי להאמין שיש אנשים עד כדי כך משועממים. |
כל פעם הבחורה יוצאת שרמוטה הא???
די זה כל כך נמעס. גם אם הבחורה שוכבת עם הבחור, למה אסור?! אני לא מבינה! לכם לכם הכל מותר ומוציא לכם שם טוב, ולנו כל מעשה מוציא שם רע?!!!!!!!!!!! לא רק לכם מותר להנות!!! הבעיה שכשבחורה מקבלת קצת הנאה, ישר היא צריכה לקבל ייסורי מצפון אחרי זה, שייצא לה שם "רע", והבחור ההפך! הנושא הזה כבר חרוש...אבל זה תמיד ישאר ככה, תמיד הגבר יוצא בעל יותר זכויות, בעל יותר כח, בעל יותר כסף, בעל שם יותר טוב. תמיד! אויל כבר הייתה מהפכה, ונשים קיבלו יותר זכויות, אבל מה שבטוח, עדיין אין שוויון, ובקצב הזה, בחיים לא יהיה |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:46. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ