![]() |
כולם פה אומרים זה לא יפה להיות כמו ג'י ורוני ואנחנו לא רוצים להגיע אליו חחח אפילו אם הייתם רוצים לא הייתם מגיעים אפילו היו מביאים לך חומרים לא הייתם מגיעים:mushy:
|
נכון,אבל אומרים שגם אם תיהיה את האפשרות-פשוט לא רוצים
|
איך התגובות האלה מאצבנות אותי שמישהו בא ואומר
אני לא רוצה גוף כמו של רוני,איכסססססס זה מגעיל ! אני לא רוצהההההההה בליאט כאילו הוא יכול להגיע לדבר כזה.... |
ציטוט:
ואני 168 ושוקלת 58. האמ.. לפני הפרופורציות שביננו אני שוקלת, אבל אצלה כמובן זה המסת שריר. טוב יש לי לאן לשאוף:) הרבבהה |
ציטוט:
איזה מגניב אם אהיה אפשר לקנות גופות חחחח לא צריך את תקופת החיטוב ולא מסה ולא להתאמן ולא לאכול חחחח |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אשכרה כמו ילדים בגן |
תכלס אני עכשיו 82.5 על 183...הייתי רוצה להגיע ל איזה 95-100 קילו על כ 9-10 אחוז שומן
|
ציטוט:
ציטוט:
קשה לך להאמין שלא לכולם הגוף האידיאלי זה של רוני קולמן? אני מנסה להבין מאיפה המחשבה הזאת באה ולא מצליח .. או שזאת איזו מין הרגשה של נחיתות,שאתה כאילו מתייחס לגוף כזה כמטרה וזאת השאיפת חיים שלך ואתה מתעצבן שאתה רואה שרוב האנשים לא אוהבים את זה? |
למה לא יכול להגיע ? אני בדעה שאפשר להגיע למימדים כמו של רוני או גאי
עם החומרים הנכונים האימונים הקשים ההתמדה למה מה מאיפה הם התחילו ? היו שחיפים שהיו קטנים בקיצר מה שבן אנוש יכול גם אתה יכול |
יש להם גנטיקה תותחית כנראה
|
ציטוט:
אז למה הם אומרים? אותו דבר.. זה הרעיון של הפוסט... להגיד מה הגוף האידיאלי לך. ואני לא מבין עוד דבר, מה לא בסדר בזה שיש אנשים שלא רוצים גוף כמ של רוני וג'אי וכו..? תתפלא יש כאלה, ולא מעט. ליתר דיוק, אלה שכן רוצים להיות כמוהם הם המיעוט. |
ציטוט:
אפילו יותר |
זה אנשים שממש משועבדים לשרירים שלהם.
לי אישית זה נראה חולני |
תשמע משהו המתאגרף רוקי מרציאנו רצה להיות הטוב ביותר
מה הוא עשה? ראה תתוכנית אימונים של אלוף העולם בזמנו לואיס ועשה חשבון פשוט..אם אני יתאמן יותר ממנו אני יהיה חזק ממנו וינצח אותו נגיד הוא רץ 20 קילומטר אז רוקי רץ 40 הכל כפול אם תתאמן כפול מהם..סביר להניח שתהיה טוב מהם |
דולף לונדגרן בתקופת רוקי 4. משהו בסגנון. אם לא ואנקה, לא הייתי רואה את הסרט ההזוי הזה בכלל.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
המלך |
ציטוט:
1)בגלל שאין בנהריה במרכז העיר טיב טעם 2)אני לא אוכל חזיר לכן לא משנה לי ובקשר למטרה:אז פה אני מסכים איתך ורוב הסיכויים אחרי שאני יתבגר כצת,כניראה שגם אני יוריד את הפיתוח גוף מהמקום הראשון אצלי ! יהיה עבודה,אישה,ילדים וכו' וכו' ! אבל כרגע אני חושב בצורה כזאת... |
ציטוט:
חחחחח |
ציטוט:
ואי ואי גדול :1eye: אתה יודע על מה אני מדבר ????????? |
ציטוט:
בקשר לפיתוח גוף לא התכוונתי שאתה לא צריך להשקיע בזה, פשוט שתבין שלא כל אחד באמת רוצה גוף כמו של קולמן, לא משנה אם הוא יכול או לא יכול להגיע לזה זה פשוט לא מושך את רוב האנשים. הרי אם זה כן היה מושך את רוב האנשים אז זה לא היה ספורט מחתרת. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
המטרה הסופית שלי.
100 קילו על 8%. |
ציטוט:
|
ציטוט:
מה עם היקפים ? נגיד יד 50 רגל 70 כתפיים 70 |
ציטוט:
אתה מקיר את התוכנית (KAROL RINGA) ????? NA PERVAM KANALE 181 ב YES :clap: קיצר הביוא את דולף לשם חחחחחחחחח |
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל תגיד את האמת.. יש לך מפרצים או התקרחות טבעית נכון? |
איך שהזמן עובר מהר - ברוקי דולף היה "נער" צעיר, חזק ורענן, הוא כביכול סימל את הצעירות בסרט - עכשיו הוא אוטוטו בן 50...
|
|
חבר'ה חבר'ה צאו מהאשכול שריף בא לעשות שמח :}
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:15. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ