![]() |
ואני שואל את עצמי
אם 60 אחוז מכלל מקבלי ביטוח לאומי הם ערבים ו79 אחוזד מכלל הבדואים הם מקבלים ביטוח לאומי איפה היהודים איפה אנחנו ? למה אבא שלי שכבר לא שומע כימאט וניתוח ומכשיר שמיעה אמרו לנו 180 אלף שקל שאין לנו תכסף הזה לא מקבל? למה ביטוח לאומי מסרב להכיר בו ?כנכה ? אתם יודעים מה אבא שלי אומר לאמא שלי "אני חי בעולם הדממה" ואמא שלי הייתה לה תאונה בעבודה ועד עכגשיו ביטוח לאומי בקושי עוזרים לה תיסלחו לי אנחנו חיים בדיקטאטורה שמאלנית ויום יבוא וזה לא יהיה וכול אותם אנשים ישלמו! לא רחוק היום |
ציטוט:
הרצון שלהם להמשיך להתגייס כמחלקות אורגניות לא קשור לצניעות, הוא נובע מעיקרו מפינוק הם פשוט רוצים לשרת יחד עם החברים שלהם לספסל הלימודים. המצב הזה נמצא כרגע בתהליכי ביטול (בינתיים בצנחנים וגולני). והנקודה הבעייתית יותר, משך השירות הקצר שלהם. שנה ו-4 לעומת 3 שנים. |
ציטוט:
לבסוף, היידעתם שאם בדואי נעצר ע"י משטרה לקנס, אז זה נחשב לבושה אצלהם? |
תינשום אויר,אף אחד פה לא בא לקדם את המיגזר הבדואי ואין לי שום צד בעיניין,ואם יש אז רוב התקלים שהיו לי היו לרעה,אבל במיקרה אני משרת בצמוד ליחידת הגששים בבאר שבע,וכן יש שם חבר'ה שעושים! ובמושג צהלי אפילו "טוחנים" לא יודע מה עם החבר שלך אבל יש להם רצון יותר גדול,גם ביגלל ההטבות שהם מקבלים אבל הוא קיים הרצון הזה
ובמיקרה אני גם שמעתי על סיפורי הצלחה של תפיסות כאלה ואחרות אז לא הכל שחור ולבן,תיבדוק בכלא 4 כמה אזרחים יהודים יושבים על גניבות נשק וכו'...ואז תחזור,ובחייאת אל תנסה ללמד אותי את ההעסקים שלהם עם המישטרה אני יודג טוב מאוד ביגלל זה הכלאים מופצצים בכל ראשי המישפחות שלהם ומה שהיה פעם כבר לא קורה עכשיו אז אל תמהר ללכלך על המישטרה בטענה שהם פוחדים,מספיק כוח של יס"מ ותיראה איך הם משלשלים במיכנסיים ובאמת שאין טעם להכנס לאיזה דיון בנושא המשך שבוע מוצלח |
ילדים-אם ההיתם "מרססים את הבני זונות" אף אחד לא היה סופר אותכם.כמה בלוקים,מקלות,סכנים וגומרים אותכם.באמת שאתם צריכים לחוות הפס"ד כדי להבין במה מדובר..
|
צה"ל נהיה צבא הגנה לעזה..
:sad: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
העיקר שבצלם בפליקס עושים תסריטים ומצלמים כמה הפלסטינים מסכנים.
ארגון זכויות אדם עלק |
ציטוט:
|
ציטוט:
הם גם ככה מוגדרים כאזור הכי מאוכלס בעולם ביחס לשטח, 3 מיליון אנשים בשטח שהוא בגודל הכנרת, והם לא מפסיקים! משריצים ומשריצים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
הם לא עם הם המצאה משנת 67 והם גם לא מבנים כלום במלחמה וזה לא שאין להם ראש לטכנולגיה הם פשוט לא משקעים בזה כמו רוב ארצות ערב |
ציטוט:
|
ציטוט:
ויתר על כן אני חושב שהם עדיין עם תחת כיבוש ולכן הם מה שהם. |
ציטוט:
אנחנו מספיק ממנים אותם במיליארדים מדי שנה בוהצאות של מים חשמל ועזוב סיוע הומנטרי שאנחנו בעצם מטפלים ב90 אחוז מהאנשים שם בבתי חולים שלנו הם מקבלים מיליארדים מארצות ערב ומהאיחוד הארופי רק שהם קונים מכוניות פאר ומשקעים את זה בבתים מפוארים בחו"ל חשבון הוצאות כסף לכל הפעלים שלהם שבזמן הזה הם יכלו ליבנות תשתית ראויה ובכלכלה אבל הם בחרו בזה והם אשמים במצב הזה ובחמדנות ובטיפשות שלהם |
ציטוט:
|
ציטוט:
פחחח כיבוש ? השטחים האלה שלנו מימי קדם תימסור את זה לחברים הערבים שלך שעוד מעט נעיף אותם מפה אם כבר אנחנו תחת כיבוש ויום אחד נחזיר את כל השטחים ששלנו איך הם יבינו ? לא חסר להם אנשים "אינטלקטאלים" שמה שיוצאים ורואים עולם הם מקבלים מילארדים של כספים זה שהם לא עושים כלום וסתם מבזבזים זה רק מראה איזה טימטום הם |
ציטוט:
|
ציטוט:
להפך זה כן כי אנחנו צריכים להעיף אותם למקומות שמהם הם באו כמו ירדן ומצריים ובכך לספח את החלקים ששלנו בעצם |
ציטוט:
אירן זה פרסים לא ערבים אחי הם שונאים את הערבים נכון שאלה משקיעות יחסית בטכנולגיה רק בגלל העושר שלהם ואתה צודק בשאר |
ציטוט:
|
ציטוט:
הסתערנו עליהם חחחחחחחחחחחחחחחחחח אנחנו הגנו על עצמנו ולקחנו את השטחים שבלב הכי שלנו מימי קדם הם פתחו איתנו במילחמות זה זהמיליארדים שלהם ניבלעיםעל ידי הממשלה שלהם זה בעיה שלהם |
ציטוט:
|
ציטוט:
הבעיה זה המצב אבל לא נורא יבואו עלינו ימים קשים אבל עוד מעט הם יקבלו את מה שמגיע להם מאיתנו נעיף מפה את כולם גם אם זה יקח 20 שנה אבל זה יקרה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אנחנו הינו פה לפניהם פה מותק הם באו אחרי זה לפה זה זה לא אנושי גם מה שהם עשו ליהודים בארצות ערב טארנספר בכפיה ואונס כל הנשים היהודיות זה מגיע להם וזה יקרה לא מעניין אותי שזה לא אנושי גם זה לא אנושי להיתפוצץ ליד נשים בהריון זה גם לא אנושי ליתמוך באויב בזמן מלחמה בזמן שאנחנו ממנים אוותם עלק ערבי-ישראל טיפש מי שמחבר את המילים האלה ביחד אני קורא להם ערבי אויב מבית כי זה מה שהם |
ציטוט:
זה לא בא ברגל אבל זה יקרה ישפך הרבה דם אבל זה יקרה ושכל השמאלנים אז יקפצו על רגל אחת ו וחוץ מזה תהודת זהות ודרכון אפשר לבטל להם במקש של קפטור |
ציטוט:
פה אתה עושה פעולת "הכללה"שאם ערבי ישראלי אחד עשה זאת,זה לא אומר שכולם ככה. נכון זה לא אנושי להתפוצץ ליד נשים בהריון,אבל לעלות על בית בטנק זה גם לא אנושי. מה שאני רוצה להגיד שאני כבר לא יודע מה לחשוב,אם אני בעד או נגד. |
אבל להרים באוויר את הר הבית
יתרום ועוד איך יתרום יראה לכולם שאנחנו עושים מה בא לנו ושאנחנו משתינים על דעת הקהל הבינלאומית |
ציטוט:
|
Wtf מה רוני קולמן מה קרה פה ?"
|
ציטוט:
יש פה עדיין יהודים שלא כמוך ותרנים ומוכרים את אחיהם |
ציטוט:
|
ציטוט:
זה שהם משארים בכוונה נשים וילדים בבתיםהאלה כדי שיראו את זה ב Cnn זה לא אנושי מבחינתם וזה לא ערבי אחד עשה את זה כל נצרת עשתה את זה זה כבר כמה עשרות ועוד יש את רוב הכפרים המוסלמים שזה עוד 200 אלף כבר הגעתה לרבע מליון זה קצת זה? |
ציטוט:
אתה לא מבהיר את המצב אתה פשוט מתאר את המצב מהעניים שלך זה שכמה ערבים הצצליחו להיסתנן לכמה מוסדות זה לא אומר שיהיה בלתי אפשרילהעיף ואתם מהארץ אל תשכח שיש לנו את הצבא שמורכב מיהודים וקצת דרוזים שיוכל ברגע להתחיל להעיף אותם |
ציטוט:
ובאשר לגבולות 1967, הם גם התחילו איתנו במלחמה והפסידו, אז לגיטימי שאנחנו ניקח מה שבא לנו. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ליתר דיוק הם עמדו להתחיל איתנו במלחמה אנחנו פשוט הנחנו מכת תרופה לפני |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:52. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ