ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   אני שונא ערסים... (https://israelbody.com/showthread.php?t=10725)

Dino Psaras 25-05-07 18:44

כל אחד נהיה לי פה אל קאפונה קטן..:8: :nono:

HammEr-StriKe 25-05-07 19:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי zidan
הנה תלמדו..

http://youtube.com/watch?v=-2DtCUfCyfk

זה על סכין,יש בצד גם נגד נשק וכל זה.

זה רק לאנשים ממש ממש מיומנים, אתה צריך ללמוד את זה שנים רבות כדי לבצע את זה טוב רק באימון אני מדבר, לנטרל דקירה מסכין אתה צריך להיות ממש ממש מיומן זה באמת מסובך..
ממש ממש לא יעזור לך לשבת ולראות את זה, אם אתה חושב שצפיה בדבר תעזור לך לנטרל סכין אתה מצחיק! תצפה בזה אלף פעם זה ממש לא יעזור לך.. לא יעזור לך ולא לאף אחד.. בכל אופן נחמד לראות את זה.. זה מאוד יפה וזה הכל! :character63: :sleep:

Mr.Bazooka 25-05-07 19:29

ציטוט:

trhetrhe
אני בחיים לא יברח מערסים.....אפילו אם הם יתחילו לריב אני לא יברח, אני אפילו ישאר ויקבל קצת מכות...אבל אני ישמור על הכבוד שלי!

מה קרה מרחת הרבה משחת זיעתר נהיית הרקולס לך לך...:XDemoticon:

כולכם מדברים באוויר כי עד שלא תיתקלו בקטעים כאלה לא תדע אני יביא מקלוישבור לו תראש וזה וזה וזה וזה וזה וזה ובלה בלה.
כמה ילדים אני מכיר שמדברים ככה ובמציאות לא עושים כלום או הו.
ובמהלך הזמן שלא הייתי בפורום נתקלתי בהרבה מצבים כאלה וידעתי להתרחק מזה וטוב שעשיתי ככה כי על האנשים שאני נפלתי היו בייצים והרבה והם לא ילדים בני 14 הם גדולים יותר והם ערבים ואצל ערבים אין רחמנות ולא מעניין אותם כמה שרירי אתה ברגע שאתה לא בא להם בטוב אתה צריך לברוח מזה לברוח...להסתלק.

חבר שלי כמעט אכל דקירה במועדון בגלל אחד כזה ואשפוז בבית חולים בגלל חבורה כזאת.

קיצר תימנעו ואל תשחקו אותה ואן דם.

Mazoz3 25-05-07 19:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Mr.Bazooka
מה קרה מרחת הרבה משחת זיעתר נהיית הרקולס לך לך...:XDemoticon:

כולכם מדברים באוויר כי עד שלא תיתקלו בקטעים כאלה לא תדע אני יביא מקלוישבור לו תראש וזה וזה וזה וזה וזה וזה ובלה בלה.
כמה ילדים אני מכיר שמדברים ככה ובמציאות לא עושים כלום או הו.
ובמהלך הזמן שלא הייתי בפורום נתקלתי בהרבה מצבים כאלה וידעתי להתרחק מזה וטוב שעשיתי ככה כי על האנשים שאני נפלתי היו בייצים והרבה והם לא ילדים בני 14 הם גדולים יותר והם ערבים ואצל ערבים אין רחמנות ולא מעניין אותם כמה שרירי אתה ברגע שאתה לא בא להם בטוב אתה צריך לברוח מזה לברוח...להסתלק.

חבר שלי כמעט אכל דקירה במועדון בגלל אחד כזה ואשפוז בבית חולים בגלל חבורה כזאת.

קיצר תימנעו ואל תשחקו אותה ואן דם.

:clap:

OMRI-TURBO 25-05-07 19:58

בביוב יש הרבה חרא(ת"א-מועדונים-ערסים-מסוממים-שיכורים) שאתה שוחה בביוב אל תתפלא שאתה מתלכלך בחרא.

PoweRule 25-05-07 20:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי שריר בתחת
ואלה לא שמעתי אחי
אבל אני מאמין שעלה שרבו אם אנשי ביטחון לא סתם ערסים !
אולי הם עולם תחתון אחי
יש לא אמרתי שכולם בסדר אבל לא כולם חרות אחחי

דרך אגב עברתי את זה שמחפש אקשן מה שאני מחפש זה רק להנות ולא אקשן עברתי תגיל הזה אחי

הומי צודק אלה שסתם הולכים אם סכין ברחוב סתם הומויים

תאמין לי שבנתניה יש כאלה שמחזיקים לא כדי לפגוע סתם באנשים אלא כדי להגן על עצמם.

Troya 25-05-07 20:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי PoweRule
תאמין לי שבנתניה יש כאלה שמחזיקים לא כדי לפגוע סתם באנשים אלא כדי להגן על עצמם.

כן......:nono:

Coleman 25-05-07 20:28

חבל שניסית להגן על הבחורה הזאתתת :x

Jones 25-05-07 21:55

אני יש לי חברים ערסים כולי וכולי,אני גר בת"א,חברים ערבים גם,אז אין קשר לא כולם זבלות,יש אנשים נשמות,ואז מה אם יש לי שרשרת,יענו אני ערס...ותאמינו לי כל אלה שחשים אותה ברוס לי,ברגע אמת,ישתינו על עצמם,ולפותח הפוסט היית פשוט יכול להרגיע אותו בדיבורים יפים,וככה תשמור על כבודך,במקום שאתה בורח מול אלף 100 איש כמו קוקס..

Jones 25-05-07 21:57

ואם היא הייתה חברה שלך,היה בסדר,אבל סתם בחורה חחח אחי עזוב..!

סוליקו 25-05-07 22:00

לא יודע מה איתך אבל ערסים מחפשים מישהו שמוכן להגיב לזה תמיד אני רב איתם ! לא שאני רוצה הפ פשוט באים אלי

אבל הם תמציד שוכחים עם מי הם מתעסקים ! כי תמיד יש לי חברים בכל מקום שאני הולך אליו

וכמה פעמים אחרי המכות בכמה ימים בקרתי אצלהם בבית !

יוסייי 25-05-07 22:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי סוליקו
לא יודע מה איתך אבל ערסים מחפשים מישהו שמוכן להגיב לזה תמיד אני רב איתם ! לא שאני רוצה הפ פשוט באים אלי

אבל הם תמיד שוכחים עם מי הם מתעסקים ! כי תמיד יש לי חברים בכל מקום שאני הולך אליו

וכמה פעמים אחרי המכות בכמה ימים בקרתי אצלהם בבית !

איזה סוליקו אתה טועה
הערסים מחפשים את ה"פראיירים" אלה שהם יראו שהם מפחדים מהם ויודעים מראש שלא יגיבו
אני בטוח שבמקרה של פאוור אם פאוור היה נראה כמו אליאב קרייסלר (שור לא קטן) לדוגמא אז הערס היה בודק אותו ועושה לו בטח "יש לך בעיות" ולראות תתגובה אם הוא היה רואה שהוא עונה לו כמו אחד שמפחד היה אם ביטחון ומתחיל לצאת אליו כמו שערסים יודעים אבל אם עונה לו כמו גבר היה מסובב תראש והולך ויצא לי לראות כמה "חברים" שהם כמו ערסים איך הם מגיבים תלוי על מי הם נטפלים

הגודל כן קובע..

Logout 26-05-07 21:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי יוסייי
איזה סוליקו אתה טועה
הערסים מחפשים את ה"פראיירים" אלה שהם יראו שהם מפחדים מהם ויודעים מראש שלא יגיבו
אני בטוח שבמקרה של פאוור אם פאוור היה נראה כמו אליאב קרייסלר (שור לא קטן) לדוגמא אז הערס היה בודק אותו ועושה לו בטח "יש לך בעיות" ולראות תתגובה אם הוא היה רואה שהוא עונה לו כמו אחד שמפחד היה אם ביטחון ומתחיל לצאת אליו כמו שערסים יודעים אבל אם עונה לו כמו גבר היה מסובב תראש והולך ויצא לי לראות כמה "חברים" שהם כמו ערסים איך הם מגיבים תלוי על מי הם נטפלים

הגודל כן קובע..

ברסמי אתה צודק...
הכל תלויי בגישה ...גם אם הם רואים לפי הדיבור שלך שאתה לא מפחדש וזה ואתה גדול בגוף הם לא יתעסקו איתך אם הם רואים אבל שיש לך פה גדול אבל בוא נגיד שהם יכולים עליך במכות זה סתם ירגיז אותם והם ילכו איתך מכות.(מניסיון...xd חח למזלי יש לי חברים...) גם כן אלה סתם טמבלים וגם (לפחות אצלי ככה..) הם שחיפים ברמות קשותתתתתתתתת!!!!!!!!

עוז20 26-05-07 21:48

איך אתם אוהבים לרשום ערס ושחיף חח

Antonator1 26-05-07 21:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי עוז16
איך אתם אוהבים לרשום ערס ושחיף חח

כשבדוגרי חצי מהפורום מורכב מהם נראה לי...

eumail20000 26-05-07 22:22

אל תתעסק עם ערסים וזהו.

Dino Psaras 26-05-07 22:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eumail20000
אל תתעסק עם ערסים וזהו.

העניין שהם באים לחפש מכות..
היום הרוב זה סתם ערסוואטים צעצוע ששמים כיפה של נחמן, שומעים דיכאון ומדברים כמו עילגים ומנסים לעשות קול קשוח..

הרוב בכאפה לפנים אחת ואתה לא שומע מהם יותר, אבל יש גם יותר קשוחים ואם לא מסתדרים לבד אז יש חברים.

שוב פעם העניין שהם באים ומחפשים להסתבך!

Jones 26-05-07 22:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Recoba
העניין שהם באים לחפש מכות..
היום הרוב זה סתם ערסוואטים צעצוע ששמים כיפה של נחמן, שומעים דיכאון ומדברים כמו עילגים ומנסים לעשות קול קשוח..

הרוב בכאפה לפנים אחת ואתה לא שומע מהם יותר, אבל יש גם יותר קשוחים ואם לא מסתדרים לבד אז יש חברים.

שוב פעם העניין שהם באים ומחפשים להסתבך!

בדיוק,לא כול הערסים הם אותו דבר,ישנם כאילו שחיפים תצעק עיליהם ,הם יברחו,אבל אחי אתה תמיד תהייה שוחר שלום .

DMX 26-05-07 23:07

ואללה רק שתדעו שלרוב הערסים יש לב טוב, תבואו לערסים בגישה טובה והם יבואו אליכם בגישה טובה,בדוק

Jones 26-05-07 23:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dmx
ואללה רק שתדעו שלרוב הערסים יש לב טוב, תבואו לערסים בגישה טובה והם יבואו אליכם בגישה טובה,בדוק

כן צודק אחי,ולפעמים הם נותנים תשרים טובים,לפחות בעבודה שלי,תן להם נשמה אחת,יתנו לך 5 שקל טיפ.

Fatty 26-05-07 23:10

אני ממש מסכים עם מה שdmx אמר מעלי.

אגב, נראה לי שאני היחיד בפורום שאף פעם לא הלך מכות. :p

trhetrhe 27-05-07 01:49

אנחנו מדברים פה על סכינים וזה........היום בשכונה שלי היתה דקירה, ואני ראיתי אותה
http://news.walla.co.il/?w=//1112292
לא תפסו את הדוקר, הוא ברח עכשיו מחפשים אותו שוטרים בכל השכונה....הוא ברח ברגל!

והיה גם פיגוע ירי בשכונה שלנו
http://news.walla.co.il/?w=//1112318
ואני לא מאמין למה שקרה לי, שעתיים לפני הפיגוע ירי הזה בכפר, אני הייתי בתוך הכפר (הלכנו לקנות כל מיני דברים לעל האש ולנרגילה...שם ממש זול)

יiסי 27-05-07 02:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי DMX

לא נכון אחי... יש ערסים בני עוולה ... כמה ערסים-אתיופי (זן מאוד מסוכן של הערס הארצישראלי) ראו את חבר שלי ( 1.85 על 100 קילו) ברחוב שאלו אותו : "יש לך סיגריה אחי?" הוא ענה להם: "לא אין לי.." ובאמת אין לו הוא לא מעשן לא החביא מהם הוא משהו .. פתאום הוא קיבל כאפה לתוך הפנים קפצו עליו איזה 4 אתיופים דפק ריצה ברח תפס אותו אחד הביא לו אגרוף הוא דחף אותו משהו וממש ברח משם כמו משוגע בספרינט שבוע אחרי כאבו לו השיניים מהבני ז האלה..

גם אני לא פעם ולא פעמיים קרה לי / ראיתי מקרים ומכות עם ערסים..
פעם חבר שלי רב עם אחד ה-ערסים של העיר.. הערס התחיל איתו חבר שלי בא הוריד לו את ה-אגרוף הכי חזק שהוא נתן אי פעם לראש ממש עילף אותו לריצפה ובעט לו בראש.. מאז הוא עבר כמה וכמה פעמים לבד בשכונה של אותו ערס בזמן שאותו ערס היה מוקף עם חברים שלו והם פשוט לא אמרו לו כלום.. ופעם אחת שהם כן אמרו קפצו עליו 2 והוא פשוט הפיל את שניהם לאיזה שיח ומהבושה הם פשוט לא הגיבו :P.... ואני מדבר פה באמת על ערסים חולים בראש..

פאוור 27-05-07 03:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי יiסי
לא נכון אחי... יש ערסים בני עוולה ... כמה ערסים-אתיופי (זן מאוד מסוכן של הערס הארצישראלי) ראו את חבר שלי ( 1.85 על 100 קילו) ברחוב שאלו אותו : "יש לך סיגריה אחי?" הוא ענה להם: "לא אין לי.." ובאמת אין לו הוא לא מעשן לא החביא מהם הוא משהו .. פתאום הוא קיבל כאפה לתוך הפנים קפצו עליו איזה 4 אתיופים דפק ריצה ברח תפס אותו אחד הביא לו אגרוף הוא דחף אותו משהו וממש ברח משם כמו משוגע בספרינט שבוע אחרי כאבו לו השיניים מהבני ז האלה..

גם אני לא פעם ולא פעמיים קרה לי / ראיתי מקרים ומכות עם ערסים..
פעם חבר שלי רב עם אחד ה-ערסים של העיר.. הערס התחיל איתו חבר שלי בא הוריד לו את ה-אגרוף הכי חזק שהוא נתן אי פעם לראש ממש עילף אותו לריצפה ובעט לו בראש.. מאז הוא עבר כמה וכמה פעמים לבד בשכונה של אותו ערס בזמן שאותו ערס היה מוקף עם חברים שלו והם פשוט לא אמרו לו כלום.. ופעם אחת שהם כן אמרו קפצו עליו 2 והוא פשוט הפיל את שניהם לאיזה שיח ומהבושה הם פשוט לא הגיבו :P.... ואני מדבר פה באמת על ערסים חולים בראש..

איך 100 קילו והוא לא ניכנס באתיופים מה הוא גנוב??

יiסי 27-05-07 03:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי פאוור
איך 100 קילו והוא לא ניכנס באתיופים מה הוא גנוב??

14-15-16 אלוהים יודע כמה אתיופים... מה אתה כבר יכול לעשות??
הרביצו לו אולי 4 בנפרק פעם אחת שניים קפצו עליו..
הם חיות רעות אין להם רחמים..

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:14.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ