ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   תנו כבוד לברוס לי (https://israelbody.com/showthread.php?t=10024)

פאוור 15-05-07 22:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
טוב תקשיבו לי טוב שני גאונים, אתם יכולים לצחוק כמה שבא לכם, אבל מדריך סמבו בינוני ומעלה בספצנז עושה מהברוס לי שלכם שיפודי פרגיות.

כן כן כן...שמענו עליך
חחחחחחחחחחח
מה ניהיית אומן לחימה מה אתה משחק אותה מבין
ודרך אגב ברוס לי נילחם עם המון אומני לחימה מכל הסגנונות
ואת כולם הוא ניצח..
בדברים שאתה לא מבין אל תתעסק

Antonator1 15-05-07 22:54

אני לא אומן לחימה ואני לא יכול לנצח אף אחד, בסדר, אבל אחד שאומר שסמבו זה ריקוד שאף אחד לא שמע עליו, אתה לא בדיוק יכול להתלהב מידע בתחום בעצמך...

elad 15-05-07 22:54

הדור של היום לא מכיר את ברוס לי חושבים שזה עוד איזה אחד שעושה אי או אה ברוס לי זה לא צחוק

Antonator1 15-05-07 22:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי elad
בן כמה אתה 16-17 ? אם היית גדול יותר היית מבין

האמת שדווקא בגילאים האלה סגדתי לו. אחר כך הבנתי שהוא לא כזה ביג שוט כמו שכולם חושבים.

Leo 15-05-07 22:55

אהם , ברוס לי שחקן

ויש את כל הנתונים שלו על פיו!

והם לא ביג דיל!

פתאום הטובי הזה יעשו ממנו ספיידרמן גם במציאות כי הוא שיחק בספיידרמן

פאוור 15-05-07 22:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo
אהם , ברוס לי שחקן

ויש את כל הנתונים שלו על פיו!

והם לא ביג דיל!

פתאום הטובי הזה יעשו ממנו ספיידרמן גם במציאות כי הוא שיחק בספיידרמן

צודק מאה אחוז סתם ריקוד של קווקזים ...

Antonator1 15-05-07 22:58

איתי, אולי אתה תוכל להסביר לי מה הליצנים האלה רוצים?

פאוור 15-05-07 22:58

ציטוט:

אני לא אומן לחימה ואני לא יכול לנצח אף אחד, בסדר, אבל אחד שאומר שסמבו זה ריקוד שאף אחד לא שמע עליו, אתה לא בדיוק יכול להתלהב מידע בתחום בעצמך...

חמוד אני כן יכול להתלהב מעצמי בתחום כי חוץ ממשקולות אני עשיתי עוד דברים בחיים שלי
כמו קרב מגע ואיגרוף תאילנדי
אז יש לי נסיון באומנויות לחימה...

פאוור 15-05-07 22:59

ציטוט:

למה ליצנים כי אתה ותיק פה אז אתה תופס תחת ....

elad 15-05-07 23:00

ציטוט:

ליצנים ? זה לא אני שרוקד סמבו..

פאוור 15-05-07 23:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי elad
ליצנים ? זה לא אני שרוקד סמבו..

חחחחחחחחח

Meir787 15-05-07 23:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Gamerrrrr
תגיד לי אתה עושה צחוק.? נגזרת זה אומר שרוב התנועות באות מהג'ודו פלוס שבאייקדו יש יותר נעילות, יש בעיטות ושימוש בידיים פלוס שימוש בחרב

איך שבא לך, אני נשאר באותה דעה.

Antonator1 15-05-07 23:13

אוקיי, נקודה למחשבה - איך ג'ין לבל ניצח את ברוס באמצעות טכניקות היאבקות פשוטות בעוד שהיה ב - 8 שנים מבוגר יותר?

elad 15-05-07 23:15

ציטוט:

אוקיי, נקודה למחשבה - איך ג'ין לבל ניצח את ברוס באמצעות טכניקות היאבקות פשוטות בעוד שהיה ב - 8 שנים מבוגר יותר?

יש לך הוכחות?

Dino Psaras 15-05-07 23:55

סמבו בהחלט אחת האומניות הקטלניות.

גיימר, יש לך מושג על עוד מקומות בארץ שיש בהם שיעורי סמבו?

Gamerrrrr 16-05-07 01:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Recoba
סמבו בהחלט אחת האומניות הקטלניות.

גיימר, יש לך מושג על עוד מקומות בארץ שיש בהם שיעורי סמבו?

אממ בעיקרון לפי מה שאני יודע אין אגודה ישראלית לסמבו אז אתה צריך למצוא איזה רוסי שהיה בכוחות המיוחדים ברוסיה שמלמד את זה בארץ, יש הרבה מורים לג'ודו רוסים שמלמדים גם סמבו, אתה מב"ש לא? אני אשאל בימים הקרובים בקשר למורים משם.

פוואר ואלעד (?) סמבה זה ריקוד לטיני מאוד נחמד
סמבו זה אומנות לחימה שוורציה הקרבית שלה מלמדים אותך איך לנעול מפרקים בשתי שניות או איך לפרוק ממישהו סכין תוך כדי שבירת המפרק, אומנות לחימה רוסית שהתפתחה מתוך הג'ודו האוקינוואי

Dino Psaras 16-05-07 01:07

תשאל אחי! תנסה באמת לברר משהו על באר שבע אולי יש פה איזה רוסי..

Gamerrrrr 16-05-07 01:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Recoba
תשאל אחי! תנסה באמת לברר משהו על באר שבע אולי יש פה איזה רוסי..

רוסי בטוח יש ;) השאלה היא אם הוא יוצא ספאצנז (אלו בדר"כ המורים, המורה שלי דווקא היה צנחן לשעבר)

Dino Psaras 16-05-07 01:11

חח כן התכוונתי לרוסי שעסק/עוסק בזה..
והאמת נראה לי שכן אבל אין מושג איפה לברר.

ZoonD 16-05-07 01:19

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A1%D7%9E%D7%91%D7%95

StaSus 16-05-07 15:03

לכל מי שחשב שאני לא יודע מי זה בוריס לי הזה..אז היתי ציני..חח..

פאוור 16-05-07 15:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי StaSus
לכל מי שחשב שאני לא יודע מי זה בוריס לי הזה..אז היתי ציני..חח..

תגיד מה ההקפים שלך בידיים

StaSus 16-05-07 15:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי פאוור
תגיד מה ההקפים שלך בידיים

אני בחיטוב.. אז קשה לגדול בזמן חיטוב...43ס"מ..

rozvik 16-05-07 17:41

הפירוש של סמבו הוא "הגנה עצמית ללא נשק", וזה פרי פיתוח של הכוחות המיוחדים ברוסיה לפני כמה עשרות שנים. יש בארץ מקומות שמלמדים סמבו, אבל צריך ליצור קשר עם הרוסים. במיוחד עם אלה שהיו במלחמת אפגניסטן.

zed 16-05-07 18:08

תגידו מה שתגידו, ברוס לי היה מלך

לדעתי ברוס לי הוא ביחס לאומנויות לחימה מה שארנולד ביחס לפיתוח הגוף.

Antonator1 16-05-07 18:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי zed

נו, ובזאת הוכחת שהוא לא הכי טוב. GREATEST לא BEST.

zed 16-05-07 18:20

ציטוט:

נו, ובזאת הוכחת שהוא לא הכי טוב. GREATEST לא BEST.

:)
לא אמרתי שהוא הכי טוב
אבל כשאתה חושב על סמל של אומניות לחימה, בדר"כ חושבים על ברוס לי

וכשאתה חושב על מישהו שהוא סמל לפיתוח הגוף, בדר"כ ארנולד הראשון שיעלה לך לראש...

לפחות אצלי זה ככה.

Desperado 16-05-07 18:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי zed
:)
לא אמרתי שהוא הכי טוב
אבל כשאתה חושב על סמל של אומניות לחימה, בדר"כ חושבים על ברוס לי

וכשאתה חושב על מישהו שהוא סמל לפיתוח הגוף, בדר"כ ארנולד הראשון שיעלה לך לראש...

לפחות אצלי זה ככה.

תכלס אצל כולם זה ככה בנאדם ממוצע שיודע מה זה פיתוח גוף לא יגיד לך רוני יגיד לך ארנולד

///Efi/// 16-05-07 20:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי zed

מייקל ג'ורדן, דייגו מרדונה, מיקל שומכאר, ברוס לי, ארנולד שוורצנגר, מוחמד עלי.

כל אחד בתחומו ימישך להיזכר כל עוד הענף ימישך להיתקיים....:clap:

YNZ 16-05-07 20:27

דייגו מרדונה ?
\\:

Desperado 16-05-07 20:29

גבי עמרני שכחת

ran7 16-05-07 20:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי YNZ
דייגו מרדונה ?
\\:

תתפלא אבל כן......
זה שהוא היה מסומם לא אומר, שהוא לא השחקן הגדול בהיסטוריה....

rozvik 16-05-07 22:56

השמות הגדולים

תגידו מה שתגידו, גם אלביס היה מסומם, גם מרלין מונרו, ופרדי מרקיורי היה הומו חולה איידס. אבל אלה זכרונות עצובים ולא סותרים את העובדה שהם היו אנשים זוהרים, גדולים וישארו איתנו לנצח-נצחים. אותו דבר ברוס לי - לא משנה כמה מקצועי הוא היה או לא היה, הוא זה שפתח למיליוני אנשים עיניים על אומנויות לחימה, ייסד תחום שלם בתעשיית הקולנוע והיה נאמן לעקרונות ולמטרה. לגבי מרדונה - שחקן דגול ששמו חרוט בהיסטוריה של כדורגל, בדיוק כמו של פלה, גוליט או ביקנבאואר (אפילו יותר מהם). ולכל מי שצוחק - אני מאחל לכם להגיע בתחום שלכם למאית ממה שהאנשים האלה הגיעו.

keen12 17-05-07 09:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי rozvik
תגידו מה שתגידו, גם אלביס היה מסומם, גם מרלין מונרו, ופרדי מרקיורי היה הומו חולה איידס. אבל אלה זכרונות עצובים ולא סותרים את העובדה שהם היו אנשים זוהרים, גדולים וישארו איתנו לנצח-נצחים. אותו דבר ברוס לי - לא משנה כמה מקצועי הוא היה או לא היה, הוא זה שפתח למיליוני אנשים עיניים על אומנויות לחימה, ייסד תחום שלם בתעשיית הקולנוע והיה נאמן לעקרונות ולמטרה. לגבי מרדונה - שחקן דגול ששמו חרוט בהיסטוריה של כדורגל, בדיוק כמו של פלה, גוליט או ביקנבאואר (אפילו יותר מהם). ולכל מי שצוחק - אני מאחל לכם להגיע בתחום שלכם למאית ממה שהאנשים האלה הגיעו.

+1
קבל במוניטין!
ולגיימר, אם אתה כבר מברר, תוכל לברר אם יש את זה באיזור נתניה?

HammEr-StriKe 17-05-07 21:48

מה זה כמה שטויות הולכים פה?
אחד אומר שיש לו יכולות כמו של ברוס לי, יש כמה פה שמזלזלים בכוח שהיה לברוס לי, עוד מעט תגידו שאתם לא מאמינים שהוא היה חי.. מה זה השטויות האלה..?
היו לו יכולות שאין לאף אדם בכל כדור הארץ.. די להתווכח כמו ילדים קטנים תהיו מציאותיים..
ברוס היה מאמן של קארים עבדול ג'באר, צ'אק נוריס שהיה אלוף ארה"ב בקראטה ובלחימה בכלל..
כל המזרח הרחוק כבר דבוקים בדעה שהוא היה הכי חזק והכי מהיר.. ואפילו בארה"ב מאמינים למרות שלאותם זמנים שברוס רק היגר לארה"ב כולם בכלל לא התעניינו בזה, ובעינייהם הוא היה נראה זר לחלוטין עד שהוא עשה את הבלתי יאומן פשוט שינה את דעתם על המזרח הרחוק, ואפשר להגיד שהוא בעצם זה שהכניס את הקונג פו לארה"ב והוא גרם לאמריקאים להתלהבות מכל הסרטים שלו ולכן גם קיבל את האפשרות לעשות סרט בהוליווד וזהו הסרט "הדרקון" הסרט המלא האחרון שלו..
תגידו מה שתגידו, אלופים בלחימה בארה"ב ובסין כל הלוחמים הטובים ביותר היו בטוחים שהוא הלוחם הכי חזק והכי מהיר, אין וויכוח.. יש הוכחות וזה פשוט עובדה בשטח..
שיטת לחימה שהוא פיתח, רבים מארה"ב לומדים אותה כעת.. ושואפים להגיע לרמה של ברוס לי אבל זה פשוט בלתי אפשרי..
ולסיום, רק שתדעו שבעיטה שלו תוך כדי ריצה כמו שמודגם בסרטו הדרקון שהוא בועט באוהרה.. הבעיטה הזו יכולה להשתוות לפגיעה של רכב שנוסע במהירות כלשהי ופגיעה באדם..
אגרוף שלו מפחות 2 ס"מ מרחק כמו שמודגם בסרטון מסויים שלו.. שכיבות שמיכה על שני אצבעות בלבד, והוא עושה את זה בצורה הכי רגילה שיש בלי כל בעיה.
אם הייתם מתעמקים יותר לנושא הזה והייתם באמת מנסים לגלות עוד לא הייתם מדברים בזלזול.

elad 18-05-07 19:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Elna08
מה זה כמה שטויות הולכים פה?
אחד אומר שיש לו יכולות כמו של ברוס לי, יש כמה פה שמזלזלים בכוח שהיה לברוס לי, עוד מעט תגידו שאתם לא מאמינים שהוא היה חי.. מה זה השטויות האלה..?
היו לו יכולות שאין לאף אדם בכל כדור הארץ.. די להתווכח כמו ילדים קטנים תהיו מציאותיים..
ברוס היה מאמן של קארים עבדול ג'באר, צ'אק נוריס שהיה אלוף ארה"ב בקראטה ובלחימה בכלל..
כל המזרח הרחוק כבר דבוקים בדעה שהוא היה הכי חזק והכי מהיר.. ואפילו בארה"ב מאמינים למרות שלאותם זמנים שברוס רק היגר לארה"ב כולם בכלל לא התעניינו בזה, ובעינייהם הוא היה נראה זר לחלוטין עד שהוא עשה את הבלתי יאומן פשוט שינה את דעתם על המזרח הרחוק, ואפשר להגיד שהוא בעצם זה שהכניס את הקונג פו לארה"ב והוא גרם לאמריקאים להתלהבות מכל הסרטים שלו ולכן גם קיבל את האפשרות לעשות סרט בהוליווד וזהו הסרט "הדרקון" הסרט המלא האחרון שלו..
תגידו מה שתגידו, אלופים בלחימה בארה"ב ובסין כל הלוחמים הטובים ביותר היו בטוחים שהוא הלוחם הכי חזק והכי מהיר, אין וויכוח.. יש הוכחות וזה פשוט עובדה בשטח..
שיטת לחימה שהוא פיתח, רבים מארה"ב לומדים אותה כעת.. ושואפים להגיע לרמה של ברוס לי אבל זה פשוט בלתי אפשרי..
ולסיום, רק שתדעו שבעיטה שלו תוך כדי ריצה כמו שמודגם בסרטו הדרקון שהוא בועט באוהרה.. הבעיטה הזו יכולה להשתוות לפגיעה של רכב שנוסע במהירות כלשהי ופגיעה באדם..
אגרוף שלו מפחות 2 ס"מ מרחק כמו שמודגם בסרטון מסויים שלו.. שכיבות שמיכה על שני אצבעות בלבד, והוא עושה את זה בצורה הכי רגילה שיש בלי כל בעיה.
אם הייתם מתעמקים יותר לנושא הזה והייתם באמת מנסים לגלות עוד לא הייתם מדברים בזלזול.

צודק 100 אחוז

Antonator1 18-05-07 23:13

ברוס לי התאמן עם צ'אק נוריס אבל אף פעם לא היו ביניהם יחסי מאמן - מתאמן. מה גם שהוא לא היגר לארה"ב אלא נולד שם (סאן פרנסיסקו). בחייאת רבאק, תקראו קצת לפני שאתם שופכים מידע.

ran7 18-05-07 23:19

ציטוט:

ברוס לי התאמן עם צ'אק נוריס אבל אף פעם לא היו ביניהם יחסי מאמן - מתאמן. מה גם שהוא לא היגר לארה"ב אלא נולד שם (סאן פרנסיסקו). בחייאת רבאק, תקראו קצת לפני שאתם שופכים מידע.

מאיפה הידע הזה?:unsure:

Antonator1 18-05-07 23:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran7
מאיפה הידע הזה?:unsure:

זה בזלזול או באמת?

אגב, למרות שלדעתי אין בבן אדם הזה שום דבר על טבעי (בניגוד למה שרבים חושבים), אני מעריץ גדול של ה - Work ethics שלו ושל היחס שלו לספורט. קבלו איזו יד (רבים היו מתים להיות כאלה "שחיפים"):
http://upload.wikimedia.org/wikipedi.../Bruce_Lee.jpg

הוא היה מעריץ שרוף של בודיבילדינג והיה טוחן ספרים וחוברות על אימוני כח ברמות שקשה להאמין. הייתה לו ספריה שלמה על זה באחוזה שלו בבל אייר...

ran7 18-05-07 23:31

ציטוט:

זה בזלזול או באמת?

באמת........

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:25.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ