ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   חחח "עומר הילד החזק ביותר במשקולות" אתם חייבים ליראות את זה. (https://israelbody.com/showthread.php?t=9746)

Night_Wolf 10-05-07 14:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Hardcore 1
אני שם זין פה על כולם מי עבריין מקלדת?? אני
בואו נפגש בוא תראה מזה דקירה יא זין!!! בן :):):):)

בקשה מר דוקר תירגע אל תידקור טוב?:1eye:

xtream101 10-05-07 14:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
חה חה חהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הילד הזה ניראה הרבה יותר מגרישה מה גרישה חושב לעצמו שהוא מגיב שם?:1eye: אני אבקר בחדר כושר הזה שהוא מאמן בקריות אני רוצה לראות מה הוא שווה?:jockey:

חחח אם אתה בא תגיד לי אני גר בקריות:1eye:

MagneZium 10-05-07 14:28

ציטוט:

אני יותר מבוגר פה מכולכם אז סתמו על תעצבנו אותי
וואי חבל שאני באמת לא יכול לראות אחד אחד פה באמת חבל שאתם לא יודעים מי אני

אז אולי תראה לנו מי אתה?

Ilan-V 10-05-07 14:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי MagneZium
אז אולי תראה לנו מי אתה?

מחזק.. לבנתיים כל מה שאנחנו חושבים עליך זה לא יותר מעברין מקלדת משועמם

StaSus 10-05-07 14:30

ואיי קטלני בטירוף1!

ran7 10-05-07 14:30

ציטוט:

הדוקר משידר חוקר אולי?

Night_Wolf 10-05-07 14:31

ציטוט:

בסדר אלפרון לא רוצים לראות אותך חחחחח אתה חושב באמת אנשים פראיירים שאתה איזה עולם תחתון שב בשקט אתה לא יודע בכלל מי יושב מאחורי המסך תפסיק לאיים על אנשים מהמחשב אתה לא מרשים אף אחד יאפס
והלואי והייתה בא לדקור אותי אתה הייתה מצטער על היום שנולדתה היו שורפים אותך בעיקר אם אתה בא לאיזור שלי ותיתפלל שאני לא מכיר אנשים מהאיזור שלך כי אז בכלל אתה תצטער

dstyle 10-05-07 14:31

חחחחחחחח XDDD מה המשקלים האמיתיים שם שהוא מרים ??(הוא אמר 40 יד קדמית בדאמבל ו100 בחתירה) תראו נכנסתי לאתר שלו יש שם פורום עם שתי תגובות ומי הגיבXD?

עומרי שלום

אני שגיא גרשגורן מפתח גוף מקום רביעי בארץ ורביעי בצפון עד 70 קג באיגוד נבאבא,,,

ומקום שני בארץ ושבעי בצפון ובמרכז בifbb מאמן שתיי חדריי כושר בקריות !!

אני חושב שיש לך פוטנציאל עצום בפיתוח הגוף לעוד כמה שנים בנתיים תתאמן חזק ואוליי יום אחד תהייה כמוני זה ספורט מאוד קשה אבל אני ממשיך לאכול נכון ולהתאמן חזק,,, כרגע אני על 72 קג " על 12 אחוז שומן והיקף יד 40 סמ"!!!

חחחחחחחח הבנאדם משועמם מסתובב בפורומים של ילדים מעפנים בטח :):):):)

dstyle 10-05-07 14:32

עוד תגובות חחחחחחחח:

פיתחת אחלה גוף .אתה טבעי"?

כמה עולה הדיסק שלך?

עם תחזור לאתר אני יסמך לדבר איתך אני בן 13 וחצי מדדו לי החוזי שומן יש לי 9 אחוז שומן אני שוקל 61 אני בלי אבקות וסטוראדים לא נוגע אני מיתאמן 2 מגיל צעיר אני מת על זה זה החיים שלי אני רוצה ליצור איתך קשר בבקשה עם אתה רואה את ההודעה ומקבה שתיראה המיספר היסיקיו שלי 411763149

בבקשה צור איתי קשר !!!!!!!!!!1111

אה ויש לי יד 34 וחצי

Ilan-V 10-05-07 14:33

חחחחחח

Danielllo 10-05-07 14:36

"
כבר בחדר כושר לפני שנתיים בגיל סוף 11 כבר ואני יתאמנית קודם כול אני האיתי בחדר כושר ופרשתי לבית המאמן לא עזר לא עשה לי תוכנית אני עשיתי לבד והתחלתי ליתאמן ואני יודע שיש לי הרבה שגיות כתיב סליחה עם זה מפריע למישהו החלום שלי זה להיות בונה גוף ואני גם שאני חולה גם שלא הברתי ניתוח אני לא מפסיק ליתאמן בכלל בוא נגיד ככה החופשה הכי הרוקע שהאיתה לי זה 2 בלי ליתאמן זהו אני מת על זה כול החיים שלי על זה אפילו חברה שלי אני לא עסוק איתה ככה היא חשובה לי אבל שום דבר לא יותר חשוב מהחולם שלי תודה לכולם ומי שרוצה ליצור קשר עם הוא מאמן
או בונה גוף אני בסימה יסמך לדבר איתו חכו היסיקיו
389777049 "

חחח בואו ניכנס לו לאייסיקיו נדליק אותו נגיד לו שהוא סוס והלוואי עלינו גוף כמו שלנווו אנחנו חולמים לדבר כזה חחחחחחחחחח..

aseed 10-05-07 14:38

תקשיב יא בן זונה יא זבל תשאיר מספר אני יבוא ואתה תראה מזה
אני יקרע אותך ואת החברים שך והמשפחה שלך הכל יא זין אחד תשאיר מספר תשאיר היום אני יבוא היום
רואים שאין אצלו רחמים חחחחח

Night_Wolf 10-05-07 14:39

ציטוט:

תקשיב יא בן :):):):) יא זבל תשאיר מספר אני יבוא ואתה תראה מזה
אני יקרע אותך ואת החברים שך והמשפחה שלך הכל יא זין אחד תשאיר מספר תשאיר היום אני יבוא היום

אתה בדרן אתה חביבי,חחחחח בוא תכנס לי למסנג'ר תקבל את המספר שלי שם
majorgilad@walla.com

חחחחחחחחחחחחח

Ilan-V 10-05-07 14:39

ציטוט:

בדרך כלל אנשים שמדברים ככה כמוך אבל אל סתם מדברים אלה גם מבצעים הם לא נימצאים בפורום אללה בכלא -___- אאבל אני בונה על זה שאתה מהאלה שרק מדברים.. שואל למה? התשובה היא כי אתה נימצא פה =)

Night_Wolf 10-05-07 14:40

ציטוט:

אגב אני מאשדוד אולי אתה מכיר אנשי מהאזור.??? יא בן :):):):) אני מאשדוד מאזור ב תבוא לשם

אתה מאשדוד?!נהדר אני מכיר כמה שם!:jockey: אל תידאג על המילים שלך אתה תשלם

Danielllo 10-05-07 14:41

חח איזה צחוקיםם בפורום באמא שלי יאללה חלאס אחיםם שלי אני תסתדרו על סולחה משניי הצדדים יאללה כפרווווותת אף אחד לא ילך לאף אחד גילעד עזוב אותך בעיות על הראש ואתה עזוב אותך נסיעות לחולון ובלאגנים...

Danielllo 10-05-07 14:41

דאבלל..

SiX PACK 10-05-07 14:41

ציטוט:

תשאיר מס' טלפון יא ילד כאפות, בא לפה ומזיין את השכל..

הצעה שלי - תעלם מפה מהר כי אני לא הייתי מתעסק עם NIGHT WOLF, יש לו פיוז קצר ודם חם.

אבל אם אתה רוצה תשאיר מס' פלא שלך ואנחנו ניצור איתך קשר.

Ilan-V 10-05-07 14:42

ציטוט:

תתקשר 0546410302

בטח טלפון של איזה עולה חדש חח אוי מיצטער מחקת תה מספר מההודעה הראשונה ובטעות ציטטתי אותך חח

Danielllo 10-05-07 14:44

בקיצור מה אתם מושפעיםם רבים באינטרנטט כמו ילדי כאפות חסר לכם מה לעשות בחיים?! יאללה תסתדרו הפורום משפחה לא רוצה לראות אף אחד רב מכות מהפורום בגלל כמה מילים חלאס להיות מושפעים..

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:59.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ