![]() |
רק עומרי מספיק מוכשר ומספיק נחוש לעבור איכשהו מנושא כמו סינטול לציצים. (:
|
ציטוט:
עם מישהי מעוצבנת שלא קיבלה גנטיקה נשית טובה והיא היתה רוצה להיוולד עם גנים של חזה גדול אז שתעשה את זה בצורה טבעית שזה באמת יראה כאילו היא נולדה עם חזה גדול. אני טוען שאין דבר יותר טוב מאשר גוף האדם כמו שהוא, בלי ניתוחים פלסטים ובלי שינוי וארכיטקטורה של איברים לצורה שהם לא אמורים להיות, כמו שהטבע ברא את הנשים ככה זה הכי מושך אותי. |
ציטוט:
מין הסתם אם תחליף מנוע האוטו יסחוב יותר טוב, אבל האם שווה לך להשקיע באוטו שעשה 300 אלף ק"מ ושהמחירון שלו בטח נמוך מאוד? ההשקעה הזאת תעלה כמו האוטו, אני מניח שהוא ישן. אני גם מבין בציצים, ציצים אצלי אני אוהב מינימום C פחות מזה קשה לי להימשך. אחרי שניסתי אבל DD (או E בשם אחר) קשה לחזור אחורה.. |
איכסס בבקשה פעם הבאה שאתה שם תמונות כאלה תכתוב לא לבעלי לב חלש איכססס זה גועל נפש פשוט בעע עורס את כל החשק איכס!
|
הנה הבחורים שבטח הבחורה נדלקת על ה"שרירים" שלהם
http://i.frazpc.pl/pliki/2002/board_...9951874699.jpg זה לא פוטושופ... שים לב לשמאלי יש לו שקע בשריר.. :/ :wacko: במקום בליטה |
הידעתם שגלולות למניעת הריון בין היתר שהן מעודדות השמנה , הם גם מעודדות השמנה בחזה?
ויש מי שמשתמשות בהן בדרך הזו |
סתם מכוערים ערבים חסרי שכל (אני מיתכוון ספציפית אליהם מיצטער אם פגעתי במישהו)
|
פאק זה מוגזם. זה לא פרופרציונלי.
ושימו לב שבתמונה לפני האחרונה בצד שמאל ליד האיש יש שתי נשים שאחת מהן דומה לחיקוי של מרגול בארץ נהדרת |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
החזה גם טיפה גודל בזמן המחזור, זה מובן, אבל עדיין מי שנדפקה עם גנים לא טובים לזה ההבדל יהיה קטן. זה הולך ככה, יש בחורות עם גנטיקה אנבולית בשדיים ויש כאלה שלא. אלה שכן, יכולות לעשות דיאטת כסח אפילו וכמעט ולא ירד שומן בחזה, אלה עם הגנטיקת ציצים גרועה(שאגב רואים את זה אפילו אם הן שמנות בגלל הפרופורציה בין החזה לשאר הגוף) לא יעזור להם אפילו לעלות במשקל כי הציצים לא יגדלו משמעותית, ושלא נדבר על דיאטה שהם ירדו מלא בשדיים. קיצר צריך להיוולד עם גנטיקה טובה לזה ואז זה פותר את כל הבעיות. |
הבנתי שייש מקרים שנשים שמנות מרזות והשדיים נשארים בגודל הקודם..
|
ציטוט:
בנוגע לסינטול, לא יצא לי לראות מישהו במציאות שחשדתי בו. אני חושב שזה מאוד מאוד נדיר לראות בן אדם כזה ביום יום. |
משגע אותי שהם מזריקים כל כך הרבה סינטול ליד ולא מזריקים לאמה ואז האמה נראית ממש קטנה יחסית ליד...
|
ציטוט:
קיצור זה דבר מטומטם ומגעיל. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אהבתי את ההקבלה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:13. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ