ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   ראיתם פעם מישהו חשוד בסינטול? (https://israelbody.com/showthread.php?t=9669)

meni32 09-05-07 17:09

רק עומרי מספיק מוכשר ומספיק נחוש לעבור איכשהו מנושא כמו סינטול לציצים. (:

OMRI-TURBO 09-05-07 17:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Johnny
עומרי, הסיבה שבגללה השומן בעייתי בהגדלת חזה היא שהוא נוטה לאבד צורה שלא כמו סיליקון שנשאר איתן.
.

נו אז מה? זה חזה, מין הסתם כיון שזה גוש של שומן כוח הכבידה של כדור הארץ מושך אותו למטה. זה הטבע. כל הכיף בחזה שהוא רך מאוד ושהוא קופץ בסקס,התזוזה זה חלק חשוב מאוד.
עם מישהי מעוצבנת שלא קיבלה גנטיקה נשית טובה והיא היתה רוצה להיוולד עם גנים של חזה גדול אז שתעשה את זה בצורה טבעית שזה באמת יראה כאילו היא נולדה עם חזה גדול. אני טוען שאין דבר יותר טוב מאשר גוף האדם כמו שהוא, בלי ניתוחים פלסטים ובלי שינוי וארכיטקטורה של איברים לצורה שהם לא אמורים להיות, כמו שהטבע ברא את הנשים ככה זה הכי מושך אותי.

OMRI-TURBO 09-05-07 17:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי יiסי
אני אוהב ציצי בגודל C :)
A אין כלום
B בסדר
C סבבה!
D זה דבה

omriturbo
אני מבין שיש לך ידע במכוניות , בקרוב אני אמור לקבל רכב מתנה מאיזה דוד , Polkswagen Classic 1.9Diesel - הרכב עשה 300אלף כבר אבל איכשהו עדיין סוחב.. שמעתי שאם אני מחליף מנוע אני יכול להמשיך עם האוטו עוד כמה שנים טובות זה נכון?
עוד דבר , קניתי רדיו JVC באלפייה והרכבתי בו.. זה משנה איזה רמקולים אני יקנה? אתה יודע איפה מתקינים לי את הרמקולים ברכב?

אני לא מבין באלקטרוניקה באוטו... מה שאני מבין זה בשיפורים למנוע.
מין הסתם אם תחליף מנוע האוטו יסחוב יותר טוב, אבל האם שווה לך להשקיע באוטו שעשה 300 אלף ק"מ ושהמחירון שלו בטח נמוך מאוד? ההשקעה הזאת תעלה כמו האוטו, אני מניח שהוא ישן.

אני גם מבין בציצים, ציצים אצלי אני אוהב מינימום C פחות מזה קשה לי להימשך. אחרי שניסתי אבל DD (או E בשם אחר) קשה לחזור אחורה..

Ilan-V 09-05-07 17:16

איכסס בבקשה פעם הבאה שאתה שם תמונות כאלה תכתוב לא לבעלי לב חלש איכססס זה גועל נפש פשוט בעע עורס את כל החשק איכס!

שריר בראש 09-05-07 17:17

הנה הבחורים שבטח הבחורה נדלקת על ה"שרירים" שלהם
http://i.frazpc.pl/pliki/2002/board_...9951874699.jpg

זה לא פוטושופ... שים לב לשמאלי יש לו שקע בשריר.. :/ :wacko:

במקום בליטה

Leo 09-05-07 17:18

הידעתם שגלולות למניעת הריון בין היתר שהן מעודדות השמנה , הם גם מעודדות השמנה בחזה?

ויש מי שמשתמשות בהן בדרך הזו

Ilan-V 09-05-07 17:18

סתם מכוערים ערבים חסרי שכל (אני מיתכוון ספציפית אליהם מיצטער אם פגעתי במישהו)

benwin21 09-05-07 17:19

פאק זה מוגזם. זה לא פרופרציונלי.

ושימו לב שבתמונה לפני האחרונה בצד שמאל ליד האיש יש שתי נשים שאחת מהן דומה לחיקוי של מרגול בארץ נהדרת

OMRI-TURBO 09-05-07 17:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי שריר בראש
הנה הבחורים שבטח הבחורה נדלקת על ה"שרירים" שלהם
http://i.frazpc.pl/pliki/2002/board_...9951874699.jpg

זה לא פוטושופ... שים לב לשמאלי יש לו שקע בשריר.. :/ :wacko:

במקום בליטה

הימני בטוח פוטושופ נו.

שריר בראש 09-05-07 17:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אליאב קרייסלר
לא בהכרח , הם משתמשים בזה כשהם לא צריכים את זה בכלל , הידיים שלהם נורמליות ביחס לגוף הקטן שלהם והם דוחסים סינטול זה נהיה מגעיל ,
אם למשל אני יעשה סינטול (שהיד קדמית שלי ממש קטנה לעומת האמות למשל ושאר הגוף) אני לא מדבר על 3-4 סמ'' כמוהם , אני מדבר על סמ'' גג על היד קדמית , זה לא יהיה כזה מכוער...
אבל איכס בחיים אני לא יתקרב לזה , זה דוחה...
איך זה שאצל לי פריסט זה נראה כלכך טוב?!

אצל לי פריסט זה סינטול???!!!.... מרשים את זה בכלל באיגוד האולימפי???!!

OMRI-TURBO 09-05-07 17:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo
הידעתם שגלולות למניעת הריון בין היתר שהן מעודדות השמנה , הם גם מעודדות השמנה בחזה?

ויש מי שמשתמשות בהן בדרך הזו

לא בצורה משמעותית (בניגוד להריון,אבל זמנית)
החזה גם טיפה גודל בזמן המחזור, זה מובן, אבל עדיין מי שנדפקה עם גנים לא טובים לזה ההבדל יהיה קטן.
זה הולך ככה, יש בחורות עם גנטיקה אנבולית בשדיים ויש כאלה שלא.
אלה שכן, יכולות לעשות דיאטת כסח אפילו וכמעט ולא ירד שומן בחזה, אלה עם הגנטיקת ציצים גרועה(שאגב רואים את זה אפילו אם הן שמנות בגלל הפרופורציה בין החזה לשאר הגוף) לא יעזור להם אפילו לעלות במשקל כי הציצים לא יגדלו משמעותית, ושלא נדבר על דיאטה שהם ירדו מלא בשדיים.
קיצר צריך להיוולד עם גנטיקה טובה לזה ואז זה פותר את כל הבעיות.

Yoshi-Moto 09-05-07 17:32

הבנתי שייש מקרים שנשים שמנות מרזות והשדיים נשארים בגודל הקודם..

meni32 09-05-07 17:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
החזה גם טיפה גודל בזמן המחזור, זה מובן, אבל עדיין מי שנדפקה עם גנים לא טובים לזה ההבדל יהיה קטן.
אלה שכן, יכולות לעשות דיאטת כסח אפילו וכמעט ולא ירד שומן בחזה, אלה עם הגנטיקת ציצים גרועה(שאגב רואים את זה אפילו אם הן שמנות בגלל הפרופורציה בין החזה לשאר הגוף) לא יעזור להם אפילו לעלות במשקל כי הציצים לא יגדלו משמעותית, ושלא נדבר על דיאטה שהם ירדו מלא בשדיים.

אתה יכול להביא את המחקר? :1eye:

בנוגע לסינטול, לא יצא לי לראות מישהו במציאות שחשדתי בו.
אני חושב שזה מאוד מאוד נדיר לראות בן אדם כזה ביום יום.

Troya 09-05-07 17:38

משגע אותי שהם מזריקים כל כך הרבה סינטול ליד ולא מזריקים לאמה ואז האמה נראית ממש קטנה יחסית ליד...

The Iron Man 09-05-07 17:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Troya
משגע אותי שהם מזריקים כל כך הרבה סינטול ליד ולא מזריקים לאמה ואז האמה נראית ממש קטנה יחסית ליד...

אחי זה לא נגמר אם הזקרת ליד אז צריך גם לאמה ואז הכל קטן ביחס לכתפיים אז צריך גם בכתפיים ואז הכל קטן ביחס וחזה וצריך גם בחזה וככה זה ממשיך.
קיצור זה דבר מטומטם ומגעיל.

Deja Vu 09-05-07 17:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo
D רק עם זה סיליקון או משהו.

C מספיק ויותר ,

אם כבר זה מזכיר לי אתמול אחרי האימון אני חוזר הבייתה ויש מעבר חצייה גדול , אז עוברת אחת עם גוף חמוד ביותר וחזה גדול כגול יפה כזה פיקנטי אני מסטול אחרי האימון הלכתי בכיוון שלה בסוף אני קילומטר בכיוון הלא נכון , פחח כבר הלכתי לשאול אותה מה השעה סתם לראות אוה לרגע מקדימה........

שתבינו מה אימון עושה

זה לא האימון זה מה שהזרקתה שעתיים לפניו:laugh:

OMRI-TURBO 09-05-07 17:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי meni32
אתה יכול להביא את המחקר? :1eye:

.

כן הנה דוגמא מהראש לכאלה עם רמה אנבולית גבוהה בחזה שעשו דיאטה ונישאר להן חזה ענק, יעל בר זוהר,נינט,קרן פלס הזמרת(יש לה ממש מרפסת שם) ועלמה זק(בלי קשר לדיאטה)

Leo 09-05-07 17:47

ציטוט:

שמעתי שיש בחורות שמפגיזות בגלולות האלה.

OMRI-TURBO 09-05-07 17:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo
שמעתי שיש בחורות שמפגיזות בגלולות האלה.

זה עוזר בקטנה , תראה את זה כמו גבר עם גנטיקה ממש גרועה למאסת שריר שלוקח... קריאטין נגיד :jockey:

Kachok 09-05-07 17:52

ציטוט:

זה עוזר בקטנה , תראה את זה כמו גבר עם גנטיקה ממש גרועה למאסת שריר שלוקח... קריאטין נגיד :jockey:

אהבתי את ההקבלה

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:13.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ