![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
ותאכלס יש לו גוף בן של בן של זונה ואל תגיד שלא .. אבל נראה לי הוא הומו אחוש שרמוטה \: http://shx-filer.shox.co.il/shx_imgs.../4/389/275.jpg |
ציטוט:
לפי מה שהבנתי הוא פשוט יוצא הרבה הרבה הרבה יותר טוב בתמונות ובמציאות זה לא ככה [אני אישית לא ראיתי אותו, אבל אמרו כאן בפורום]. |
טוב שמע לא נראה לי שכל התמונות שלו ערוכות בפוטושופ
יש לו גוף אחי אין מה להגיד אבל יש לו פנים שדורשים סוליה של נעל פשוט חייזר , הבן ז*נה בטח מז**ן בכמויות ! אני גבוהה , שער שטני :ph34r: עם עיניים ירוקות , אבל גר בחיפה בגילגול הבא פרומיס |
פחח שוקז זה מעוז החרא , כוסיות לא חסר שם וחבל שהן לא באות לפה.
אישית אני לא מכיר בנות שבאמת יתעניינו בבנים כאלה , יש סטייליסטים אבל יש להם טיפת כבוד עצמי. וכל הכוח להם , אבל כל הפריקים האלה מאיפה הם באים לעזאזל אני רואה אחד כזה פעם ב100000 אנשים וגם הם הולכים מוזר כזה תמיד ובנות שמתלבשות כמו בשוקש או כוסיות כאלה לא חסר |
ציטוט:
או חתול? :disgust: |
ציטוט:
|
אז אני היה חתולה :ph34r:
|
ציטוט:
בואנה זה לא אותו בן אדם שנכנס פעם לנרשם לפה והעלה את התמונות האלו וכולם ירדו עליו חח ???? |
ציטוט:
הצחקת כל כךךךךךךךך :1eye: :1eye: :1eye: |
ציטוט:
הוא ראה אותו במסיבות בת"א ויודע מה הוא אומר.. הוא שחיף הוא איפלו לא רבע מזה ככה אליאב אמר.. וכול שבוע הוא עורך תמונות.. וכן הוא הומו,מזיין קוקסינליות איכססססס בעע |
ציטוט:
אבל למה לערוך חח גועל נפש |
ציטוט:
|
ציטוט:
אחי זה אותו אחד ! אני זוכר שהוא העלה לפה את התמונה הזאת ועוד כמה כאלה עם התחתונים ויד בביצים !! גועל נפש מה שהלך שם |
ציטוט:
|
סוליקו צודק זה היה אותו אחד.
אבל זה לא הוא באמת,כנירא איזה מישהו שעלה לפה תמונות כי היה לו משעמם... אלה.. הוא עורך תמונות אחי,אליאב וחבר שלי ראו אותו במסיבה ואומרו שאין לו בכלל שרירים.. אפילו לא חיטוב הוא סתם שחיף.. סתכל למשל בתמונה שלו כאן http://www.2send.us/uploads/664a8f6278.jpg סתכל כאן,רואים שהכתפיים שלו ערוכות. |
ציטוט:
|
נו זה הסוד של הדוגמנים לערוך את התמונות שלהם ,
כמובן שאחרי זה כל הפוסטמות חושבות שאנשים ששמים תמונות כאן הם מכוערים כי הם מצלמים את זה ב6 לפנות בוקר באלוהים יודע איזה תורה ואיכות. |
ציטוט:
אבל האמת הכי חשוב זו המציאות לא?! |
ציטוט:
אולי את יכולה להבדיל כי את מבינה בדברים האלו |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:09. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ