![]() |
ציטוט:
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחח
|
אח שלו, איזה שרירים אתה רוצה לחשוף בדיוק? יש לך מסת שריר של ילדה בת 6... ואגב, להביא ביד מול המחשב - לא אימונים אינטנסיביים.
|
האשכול הזה לא יגמר בטוב
אבל יהיה מצחיק זה בטוח ^___^ |
ציטוט:
|
ציטוט:
אם יש'ך מסן תוסיף אותי: cohenliran2@hotmail.com |
בטח זה מישהו שרק מתחזה לקובי גיינר... במה זכינו לכבוד?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
עכשיו כל הציניקנים יבואו ויריצו צ'יזבטים סביב המדורה עד שעות הלילה הקטנות והכל על חשבון ה"דוגמן " i mean COME ON! לשים תמונות שלך בפורום פיתוח גוף כשאתה בגודל של קרש אחרי ל"ג עומר ? זה להזמין לעג וקלס באופן פומבי ,ואפילו סקילה וירטואלית בשערי הפורום. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ואם ממש יתחמם תיהיה חשיפת עצמות פיזית :] |
מאיפה לעזאזל אנחנו מכירים אותך חחחחחחחחחח?חביבי פה זה לא אתר דוגמנות!
פה רוב האנשים אם היקף יד 42 ומעלה טוחנים כל היום חזה עוף ושיבולת שועל וחושבים רק על דדליפט,סקוואט,בנצ' וחלק רב מאיתנו על CYCLES:1eye: ברוך הבא אם אתה צריך משהו חוץ מעליה במסה רצינית אל תהסס לבקש אחלה חיטוב אבל:jockey: |
ציטוט:
|
ציטוט:
לא לא ,אנחנו לא אומרים את זה ,אנחנו אומרים שתתחיל להיתאמן כמו בן אדם , תתחיל לאכול בצורה מסודרת ,ואם זה קשה לך יש את האופציה של תוספי מזון (שזה שימושי גם אם אתה יכול לאכול בצורה סדירה ,פשוט מקל על העבודה ) אבל בסופו של דבר תאכל !!! |
די חבר'ה מסכן חחחחחחחחחחחחחח הרגתם אותו , תאחלס קובי זה רק בגלל שבאת בפוזה עצבנית וממש שונאים את זה פה ואם בכלל בחיים גם כעצה לומר לך תוריד פרופיל , רק יעזור לך...
|
אני חושב שהאשכול הזה הוא ביזיון ועלבון גדול מאוד לפיתוח גוף הישראלי..
אני מבקש ממכם דקה דומיה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אמרו לך כבר לך לגיל גרנות יבנה לך תפריט ותוכנית אימונים תקפיד ללכת לפיהם ותצבור מאסה כמו שצריך. במצב שאתה נמצא בו כרגע, לאחותי שהיא בת 5 יש יותר מאסה ממך. |
בונא, לסנדרה יש פי 2 יותר מסה!
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:51. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ