![]() |
קחו בחשבון גם שכשאתם אוהבים מישהי בשבילכם היא באמת הכי יפה...
אני כרגע לא נשמך ואוהב מישהי כמו שאני אוהב\נשמך אל חברה שלי... עם הזמן מתאהבים בריח, במראה, בלבוש ובכל דבר שקשור אלייה גם אם לפני כן לא הייתם חושבים ככה...(חחח לא שלפני כן חשבתי שחברה שלי מכוערת כן?... היא נראתה לי טוב גם לפני כן אבל העובדה שאתה מאוהב בה זה מחזק.. מנסיון) |
אם זה למשהו רציני, אז שיהיה אופי ויהיה יופי.
אם זה סתם להעביר תלילה אז למי אכפת מהאופי? שכחת להוסיף Vs אישה שיודעת לבשל. |
ציטוט:
|
בטח שיופי מזה השטויות האלה?
תצא עם אחת עקומה?ברור שלא יופי יותר חשוב אחי אופי לאט לאט נעשה אותה כמו שאני רוצה |
100 אחוז יופי
אחרי זה מאלפים |
יופי זה לא הכל. אני לא יודע למה השאלה מתכוונת, האם זה לone night stand כמו שאמרו פה, או האם זה לחברה, או האם זה לחתונה.
אבל הייתי אומר ש: ONS- יופי.. ולא אכפת מהאופי. היא גם ככה לא תוכל לדבר הרבה. חברה-שילוב של השניים. הייתי אומר, שתהיה נאה ואופי נוח. חתונה- יותר חשוב מיופי זה גנטיקה. הייתי בודק האם אבא שלה או אח שלה מזומורפים :laugh: אח"כ הייתי עושה להם בדיקות דם. כדי לוודא שיש להם מספיק טסטסטרון בדם. אח"כ הייתי בודק אחוזי שומן וחילוף חומרים בסיסי ואפילו VO2max כדי שיהיו בכושר טוב בלי אימונים. גם IQ חשוב, מי רוצה ילדים סתומים? וכמובן אופי כדי שאני לא אתגרש ממנה. |
אצל הבנות היופי לא משנה...
"אין בת שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת." אצל הבנים זה כן משנה כי עדיף לזיין בחורה כוסית מאשר שמנה חכמה לדעתי.. |
ציטוט:
|
אופי. ברור שאני לא יצא עם אחת שנראית ממש רע, אבל אם היא נראית סבבה ויש לה אופי ממש טוב, אין סיבה בעולם שאני לא יצא איתה!
|
ציטוט:
מה הקשר לזה אם היא מזדיינת או אם אני רוצה להיות חבר שלה ונמשך אליה?!?! |
אופי אתה מתכוון פוסטמה? או פשוט אחת שאפשר לסמוך עליה?
|
בדוגרי, כל אלה שאומרים אופי הם סתם חרטטנים
גם אם לבחורה יהיה את האופי הכי מושלם שיכול להיות והיא תהיה מכוערת אתם לא תסתכלו עליה, גם לא כשתגדלו מראה של בן אדם זה הדבר הכי חשוב, אתם הולכים להתחיל עם מישהי כי היא יפה לטעמכם, לא כי אתה אומר לעצמך "אולי יש לה אופי טוב?" גם כל הבנות שמזיינות בשכל שלא חשוב להם המראה החיצוני זה פשוט בולשיט הן מאכילות אתכם בחרא |
ציטוט:
בנים דוגרי לא יתחילו עם איזה אחת קונפה יתחילו עם איזה אחת בכלל איך שהיא נראית, אבל בנות, יכול להתחיל איתם שמן מכוער ועדיין שיצא לו מזה משו. |
לא יופי לא אופי
רוצה אחת שיודעת לבשל ג'אנק ביתי :p |
הכל ביחד.
אצלי הבחור חייב להיות גם יפה וגם חכם. אני מצד אחד לא יכולה להיות רק עם בחור יפה ולהסתכל עליו כמו תמונה, ולהשתעמם ממנו בטירוף. מצד שני אני לא יכולה להנות עם מישהו שנראה לא טוב, אני לא יכולה לתאר את עצמי מתנשקת עם מישהו שנרהא מגעיל, אני רוצה לחבק ולנששק מישהי עם גוף יפה, כדי שאני אהנה מזה.. ולא להכריח את עצמי לעשות את זה. אם אין משיכה למראה החיצוני, אין אינטימיות, והאינטמיות זה חלק חשוב במערכת היחסים, אם אין אינטימיות אז זה ידידים ולא חברים. |
ציטוט:
|
צריך אחת שגם נראית די טוב וגם חמודה, אף אחד פה לא היה יוצא עם כונפה מסריחה ומכוערת.
|
ציטוט:
ראית מישהי פעם במסיבה שמתחילה עם מכוער? ראית פעם שמן מכוער עם כוסית? עם מישהי יפה? אין דבר כזה זה כמו שאתה נכנס לאתר אם האתר מכוער, אתה תצא ממנו ישר, לא משנה מה תוכן האתר (זה גם הוכח מדעית) ככה זה עם בן אדם, אם אתה תראה שהוא מכוער אתה לא תיגש אליו ותדבר איתו המראה הראשוני הוא שקובע תמיד, אחרי זה האישיות. ובצדק. |
המראה זה הכרטיס הביקור של הבנאדם.
אתה מסתכל על בחורה בפעם הראשונה על המראה החיצוני שלה, אם הוא מוצא חן בעיניך אתה ממשיך להתעניין בה ובאופי שלה. אבל אפחד לא יסתכל על בחורה שמנה מכוערת ומחוצ'קנת וירצה להכיר אותה בתקווה שיש לה אופי טוב. יופי= כרטיס ביקור |
ציטוט:
רק בנות נואשות יתחילו עם מכוערים. אני נמשכתי רק פעם אחת לבחור שלפי טעמי הוא בכלל לא יפה, אבל האופי שלו הקסים אותי. חבל שוב-> פער הגילאים ביננו |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:51. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ