![]() |
ציטוט:
בן 17.4 |
ציטוט:
כאילו אתה מחדש לי משהו:cry_1: מי אתה מכיר,מעיין אטיאס ? יש פה איזה 3 כוסיות. בטי זדה עדי אמסלם ועוד אחת לא זוכר תשם שלה. כולם פה כונפות אין פה כוסיות. |
ציטוט:
אתה בקשר עם הכוסיות שם ? |
ציטוט:
יש מקולת אחת וחוץ מזה כלוםםםםםם איך אתה חייי חחחחחחחחחח :1eye: |
סיקס פאק אתה מחר בעיר?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מכולת אחת אחי,וסוגרים אותה :1eye: אבל שמע,אני כול יום בירושלים וחזור בערב,אז ככה יוצא שאני לא בבית. וזה מושב לא כפר על תגזים.. אמרתי לאמא שלי,אבל יש כמה בעיות שצריך לסדר. אולי ניברח מהבית :1eye: אבל איך אני יוכל 6 ארוחות כול יום מחוץ לבית,איפה אני ישן?! :blink: |
הייתי בא, אבל פדיחות אני הכי קטן חח..
|
מה, אנחנו הירושלמים היחידים בפורום הזה?!!? איפה כולם, אני זוכר היו פה לפחות איזה 10 אנשים מירושלים?!?!
|
ציטוט:
קורל הרוש,איליל היצורה,מוניקה,שלי דוד,נטע יחזקאל, ועוד ועוד.. מכיר אותם ? |
ציטוט:
* מכולת תודה, שיננתי בזכרון. |
ציטוט:
|
ציטוט:
עזוב אחי, אחרי יום יומים שאני יהיה אצלך ההורים שלך יעיפו אותי :ph34r: יש לי רעיון,אני יתגנב למכון כושר בלילה וישן שם ככה אני יוכל להיתאמן בלילה יהיה לי מכון לבד!! ואחרי זה אני ישן וכול היום יסתובב :jockey: |
ציטוט:
תגיד מאיה עוד חברה של מאור הזה ? ושלי דוד יש לה חבר ? |
ציטוט:
|
ציטוט:
שלי אין לה. מאיה לא חברה של מאור כבר ממזמן, ועד לפני כמה חודשים היה לה חבר בצבא [ סתם מטומטמת] |
ציטוט:
ומה עשיתם אחרי שסיימתם להיתאמן חיכתם עד הבוקר ? :ph34r: |
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל לא באתי לבית ספר מלא זמן הלכתי כול השנה 4 פעמים לבית ספר.. תגיד יש מצב אתה מסיג לי תמסנג'ר של שלי דוד הזו ? תגיד לה שיצא לך ליראות אותה שאיזה מישהו ביקש אותו תעשה לי טובה גבר.. ומאיה הזאת המליונירת היצורה הזאת צריכה להיתעורר קצת,יום יבוא ואני יעשה אותה :jockey: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:12. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ