ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   כמה קילו מסת שריר אפשר לעלות ואיך זה משפיע על המשקל המלוכלך ... (https://israelbody.com/showthread.php?t=889)

Bullet 03-10-06 18:13

נמרוד זה נראה לעין שאתה יודע יותר מדי על סייקלים, אתה צריך לקרוא את הספר של הpsmf והud2 ולא על סייקלים שמייקלים.

isotop 03-10-06 18:14

אתה אומר ש5 קילו לשמור על שריר מסייקל זה קצת ? ( ושוב פעם אני מדבר על שריר נקי לא מים ולא שומן).
יפה אז לפי התיאוריה שלך תוך 3 שנים של סייקלים (2 בשנה שזה לא הרבה) בן אדם עולה 30 קילו שריר נקי ...
הפלא ופלא בן אדם מתחיל לדוגמא ב75 קילו שריר (אחוזי שומן ומשקל בצד בלי להתחשב) ומגיע תוך 3 שנים ל105 שריר ...
מר ישראל החדש ואפילו רמה של אירופה.
דבר הכי לא הגיוני ששמעתי בחיים שלי.

m0she 03-10-06 18:32

ברור שהחומרים לא נשארים באותה יעילות כל הזמן , אל תגיד דברים שלא אמרתי. אמרתי שזה תלוי בהרבה גורמים ואחד מהם הוא אם הרצפטורים בתולים למשל. סייקל ראשון כמו שצריך עם הרבה הקפדה , אפשר לעלות 8-10 קילו ולשמור עליהם.
אגב , יש מישהו בארץ שעלה המון בזמן לא ארוך עם סייקלים.. אתה מוזמן לחפש במקומות שבהם מותר לדבר על זה , אני בטוח שתמצא את ההודעות שלו מהתקופה ההיא.

isotop 03-10-06 18:40

תגיד את השם שלו אני אבדוק אחר כך ...
הלכתי לעשות אירובי

m0she 03-10-06 18:44

הכינוי שלו היה superman או supermen [כמדומני שהוא כתב את זה כמו השני , עם שגיאת כתיב]

body55 03-10-06 19:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי isotop
אחי אני שוב אומר זה לא אפשרי מה שאתה אומר אני מכיר אנשים טוב מאוד שעושים סייקלים של מסה מטורפים ולעלות 15 קילו שריר נקי לוקח להם לפחות שנתיים במקרה הטוב.
אתה לא מאמין לי תשאל אנשים בחדר כושר שלך שמשתמשים .

אתה מדבר על אנשים שהם כבר ענקיםםםם 15 קילו בשנה אפשרי לבנאדם שרק התחיל..

Shirel 03-10-06 19:27

אם כבר בקטע הזה

מישהו יכול לעלות את הקבצים של psmf או כל מיני ספרים שיש לו?

או לתת לי תאיסי שלו כדי שהוא ישלח לי...

תודה

Amit 03-10-06 20:09

אני בקצת פחות משנה עליתי מ62 ל75 ולא עליתי רציני באחוזי שומן אולי מ 11 ל13 ככה שזה תלוי בגנטיקה והקביעות של 2 קילו שריר בשנה הם פשוט מפגרות

Nimrod 03-10-06 20:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
נמרוד זה נראה לעין שאתה יודע יותר מדי על סייקלים, אתה צריך לקרוא את הספר של הpsmf והud2 ולא על סייקלים שמייקלים.

ידע עוד לא הרג אף אחד :) ..
אגב משה צודק, גם meni מהפורום בקרוב מביא סקייל (טוסטסטרון נקי), תשאל אותו אם אתה רוצה לדעת עוד על העלייה במשקלי עבודה, במשקל ועל הpct.

את הpmsf קראתי וזה חרא של דיאטה - פשוט זבל.
ud20 אני לא קורא, אני עושה לפי מאמר שקראתי של מישהו ישראלי :) וקצת מקריאת לוגים, בנתיים משה לא ענה לי אם חובה קריאטין בהעמסה והאם רק בעמסה :ph34r:

אליאב 03-10-06 21:20

Gal.t
תן תגובה לפוסט
בכל זאת.. קצת יחס (:
אני הבנתי שאתה גדלת (לפחות 20 קילו..) אז יש לך ניסיון

m0she 03-10-06 22:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Nimrod
בנתיים משה לא ענה לי אם חובה קריאטין בהעמסה והאם רק בעמסה :ph34r:

לא חובה ורק בהעמסה.

Nimrod 03-10-06 22:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אליאב
Gal.t
תן תגובה לפוסט
בכל זאת.. קצת יחס (:
אני הבנתי שאתה גדלת (לפחות 20 קילו..) אז יש לך ניסיון

גל? אומנם הוא הכי גאון בפורום ואפשר ללמוד ממנו הרבה, אבל הבנתי שהוא לא ע--נ--ק..

אליאב 03-10-06 22:18

ציטוט:

גל? אומנם הוא הכי גאון בפורום ואפשר ללמוד ממנו הרבה, אבל הבנתי שהוא לא ע--נ--ק..

אמממ 104 קילו בתקופת מסה... 94 קילו בתקופת חיטוב... על 1.83 - נתונים לא רעים (:

m0she 03-10-06 22:46

ציטוט:

הבחור גדול למדיי..

gal.T 03-10-06 22:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אליאב
אמממ 104 קילו בתקופת מסה... 94 קילו בתקופת חיטוב... על 1.83 - נתונים לא רעים (:

מאיפה הבאת את זה?... התקרבתי קצת ל100 ק"ג. אני מניח שאתה מתבלבל עם גולן, או שי. אני גם לא מגיע לאחוזי שומן כאלה גבוהים.

ולגבי השרשור הזה, אתם בהחלט יכולים למצוא אנשים ששמים עליהם משקל בקצבים מאוד שונים וקיצוניים, לשני הכיוונים. כאשר אותו עניין תקף גם לאנבולים, אין כאן קסמים. אפשר למצוא אנשים שגודלים טבעי כמו על סייקל חלש, בדיוק כמו שאפשר למצוא אנשים שגודלים על סייקלים כמו מתאמן טבעי עם גנטיקה משובחת. ומה שהרבה כאן שוכחים, זה שיש אנשים שפחות מקפידים על תזונה, יש כאלו שיותר, יש אנשים שאוכלים יותר מדי וצריכים לבצע יותר דיאטות, יש אנשים שאוכלים קצת מדי, אנשים שלא יודעים להתאמן וכן הלאה. כל מקרה לגופו.

ומהסיבות הללו, אני חושב שפשוט אין כאן ממוצע מסוים. לכוון לעלייה של 2 קילו בחודש זה סביר (לאחר תקופת ה"קסם" של החודשים הראשונים), כאשר אצל אדם מסויים יחסי השריר\שומן יהיו 1\1, אצל אחר הם יהיו 3\1, ואפילו 1\3. חשוב לזכור שככל שאדם יותר מאומן הוא יחווה האטה בקצב הגדילה. ומכיוון שאין כאן ממוצע, עדיף לדבר על הרף העליון, כאשר בהחלט ניתן למצוא את הבחור שיעלה 20 קילו בשנתיים, ובהחלט ניתן למצוא אנשים שעולים מסייקלים רציניים את ה10 קילו שריר (5-7 זה בדר"כ מה שרואים). ואפילו יותר אם זה מתאמן יחסית צעיר עם גנטיקה מפלצתית וקוקטייל של השטן.

גל

THE_JUGGERNAUT 04-10-06 00:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
בהנחה שהאדם מתאמן קבוע, בתוכנית שהוא אנאבולי 5-6 ימים בשבוע,
הוא יוכל לעלות חצי קילו שריר בשבוע

בולט, אני מניח שאתה קורא גם הרבה בפורום של לייל...אז לפי מה שאני קראתי שהוא רשם אף אחד לא עולה 0.5 קילו שריר בשבוע...(טבעי כמובן...)

Bullet 04-10-06 07:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי THE_JUGGERNAUT
בולט, אני מניח שאתה קורא גם הרבה בפורום של לייל...אז לפי מה שאני קראתי שהוא רשם אף אחד לא עולה 0.5 קילו שריר בשבוע...(טבעי כמובן...)

למה? ראיתי הרבה פעמים שהוא כתב פאונד בשבוע.
הנה גל תומך בהשערה המתמטית שלי.

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gal.T
ומהסיבות הללו, אני חושב שפשוט אין כאן ממוצע מסוים. לכוון לעלייה של 2 קילו בחודש זה סביר
גל

אליאב 04-10-06 08:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gal.T
מאיפה הבאת את זה?... התקרבתי קצת ל100 ק"ג. אני מניח שאתה מתבלבל עם גולן, או שי. אני גם לא מגיע לאחוזי שומן כאלה גבוהים.

גל

אתה כתבת את הנתונים האילה על עצמייך באחד הפוסטים שכתבת על האימונים למסה בארצות הברית (3 סטים עם 18 חזרות... וכ"ו..) זוכר?

P-a-n-1-c 04-10-06 09:02

אז לא הבנתי כלום מהדבר הזה :\
אני עכשיו עובר עוד מעט לתקופה של מאסה של 1000+ (עד עכשיו הייתי על 500+ וזה לא עשה בי כ"כ שינוי לצערי), ורציתי לדעת עד מרץ כמה אני אוכל לעלות (טווחי מינימום וטווחי מקסימום, כמובן שזה רק הערכות).

תודה :jockey:

גולן 04-10-06 09:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אליאב
אתה כתבת את הנתונים האילה על עצמייך באחד הפוסטים שכתבת על האימונים למסה בארצות הברית (3 סטים עם 18 חזרות... וכ"ו..) זוכר?

זה לא הוא, זה אחד בשם גיא.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:47.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ