![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
לא משנה באיזו דרך אתה מסתכל על זה, רוני הוא חזק בצורה שלא רואים כל יום. ועל אחת כמה וכמה כשמדובר בבודיבילדר ולא בפאוורליפטר. אני רק יכול לדמיין את המשקלים שהוא היה מרים אם הוא היה עובד על פאוורליפטינג. |
ציטוט:
לא טענתי שהוא לא חזק יש לו כמה הרמות שגרמו לי לנפילת לסת מסיבית לריצפה (בעיקר הלחיצות חזה שלו ) אבל הדד שלו לא מרשים אותו ,במיוחד שיש לך אנשים ששוקלים 80 קילו שעושים את אותו משקל . קולמן חזק ,אבל שמו אותו באיזושהי רמה כאילו הוא לא רואה אף אחד ממטר. הוא באדיבילדר מדהים ,ואני מתפלל להיות רבע ממנו ,אבל עדיין ,הוא לא הBE ALL END ALL של כוח |
נכון, אבל בכל זאת - הכח שלו מדהים. לג פרס של טון זה לא צחוק.
|
ציטוט:
|
כשאני רואה שאני עובד עם 90 קילוגרם סקוואט ורואה שזהו אולי המשקל הכי כבד שמורם ל12 חזרות של סקוואט במכון...אני אומר לעצמי-לעזאזל..איך יש מכונים עם כאלו שמעיפים 300 ק"ג
|
הדבר הכי מרשים שראיתי זה מישהו דוחק 190 קילו 3 חזרות בבית החייל..
|
אצלנו במכון יש מלא סוסים.
דוגמה יש לנו מישהו בן 21 שוקל 93 קילו,דוחק 240 קילו חזה,והוא טיבעי 100% רואים עליו. אלה יש לנו גברים בני 30 ככה דוחקים 216 220 קילו חזה לא חסר. |
כפי שזטוצ'קה אמר יש לנו מספר סוסים במכון , זוג שכמעט תמיד מתאמן ביחד,אחד נמוך ורחב, סוס לא קטן,זה שצילמתי אותו עושה לג פרס איזה פעם והלתי לפה וחבר שלו גבוה ומאסיבי,עם טרפזים שמשמשים לו כמטריה בימים סוערים.
אחר כזה גם נמוך (זה עם הקוקו) שבטו מריץ סייקלים,עושה חימום בחזה עם 100 קילו ובדדליפט גם... גבי שבא בבוקר גם ישראלי גבוה ומאסיבי (בטוח עם סייקלים בעברו) |
sixpack התמונה שלך מביאה לי חשק להתאמן ולחיות.
|
ציטוט:
|
יש אצלנו מישו שעושה שראגס אולי 300 קילו+ או אפילו 400 הוא חיה רעה
|
ציטוט:
ד"א מאיפה אתה?:1eye: |
ציטוט:
אני ? מאיפה שאתה :jockey: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
החייה היחידה במכון היא אני.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:05. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ