![]() |
גלעד כל הכבוד עברת כברת דרך ארוכה , סחטייין עלייכום .:jockey:
התקרנפת בצורה משמעותית:1eye: רק על זה קבל במוניטין |
איזה כריש, התקדמות מעולה מאז הפעם האחרונה שראיתי תמונות שלך...
יש לך רוחב טוב וגם גב טוב.. תשמע, זה רק נראה לי או שאין לך בייספס..? |
התקדמות מאוד יפה. מה ההיקף בייספס שלך ??
|
ציטוט:
|
טוב קודם כל אני ממש מודה לכולם על התגובות :blush:
בהחלט נחמד לקבל מוטיבציה מאנשים שאני מכבד ומעריך מאוד! כן אני יודע שהבייספס זה החלק העלוב אצלי :sad: :disgust: אני מנסה כמה שיותר להפציץ משקלים אבל כל עוד אני בחיטוב אני חושב שהוא לא ממש יגדל אני מאמין שהוא לא טוב כי הוא יחסית ארוך. עכשיו גיל נותן לי דגש על הבייספס והחזה לשפר אותם כמה שיותר ואני אסיים את החיטוב כבר במר ישראל ב"ה למה אין טעם להתחיל מסה עכשיו וגם לא עוד חודש למה התחרות באוגוסט רק אחריה אני אהיה במסה ומקווה לשפר את כל מה שדורש שיפור אצלי! שוב תודה לכולם ואת התודה האמיתית אני חייב לגיל שהצליח לחולל אצלי שינויי משמעותי ביותר מאז שהגעתי אליו ולעומר שתמיד היה איתי לכל הדרך באימונים ובכלל הכניס אותי לבודיבילדינג:jockey: |
ציטוט:
ותכנס יותר למסנג'ר אחי שאלתי את עומרי עלייך הבנתי שאתה הייתה בפולין :jockey: |
ציטוט:
כמה אחוז שומן אתה עכשיו? כמה זמן אתה בחיטוב? וכמה קילו הורדת? |
גלעד, נראה שעברת שינוי מעולה עד כה, תמשיך בקצב הזה ואתה תגיד רחוק
זהו תחילת החיטוב, וכבר אתה נראה מרשים הכתפיים והזרועות שלך פשוט מעולים! לגביי הבייספס - תמיד אפשר לשפר, ואני מאמין שתצליח קבל במוניטין, והמון בהצלחה בהמשך |
ציטוט:
בתמונות האחרונות הייתי 115 קילו בערך ואני תמיד הייתי בחיטובים אחי הייתי גלעד ביטר לפני שהתחלתי להיתאמן:jockey: |
חחחחחחחחחחחעאדל בפיטניס?אמרתי עבד קעדאן
חחחחחחח אם חוסאם לא היה מתחרה היה לו סיכוי טוב לאלוף האלופים |
אח שלי אח שלי חחח יא סוס יש לך גב ענק יאאאא גברררר
|
ידיים מאסיביות ביותר אהבתי
בתמונה השניה רואים יותר את החיטוב ויש חיטוב בהצלחה בהמשך אחי |
אתה שור אחי, כל הכבוד ובהצלחה...
|
זאת הכתף שלך? :-o
Wow |
ואיי איזה כתפיים,תהיה לי בריא,גב נראה גדול מאוד,קיצר אחי המבנה שלך עם הנתונים שרשמת מדברים בעד עצמם.
שיהיה בהצלחה בהמשך החיטוב ואל תשכח לעדכן עם תמונות מדיגיטלית. :jockey: |
הולי שיט אחי איזה חיטוב מהפעם האחרונה!! כל הכבוד לך,רואים שאתה תותח על..בהצלחה בהמשך הדרך..! http://www.atraf-f.net/or/images/icons/icon7.gif
|
ציטוט:
זה כבר נשמע הרבה יותר הגיוני. עאבד אם יגיע חטוב אש כמו לפני שנתיים, יש לו סיכוי בפיטנס - אבל אני מהמר עדיין על יוסי מזרחי. |
עבד לא חש בו אמר לי אני יבו עם חיטוב של 2005 במאסה יותר גדולה וגם אם בא באותה רמה של 2005 גם בטוח יקח כי החיטוב שלו מיוחד
|
נראה מעולה
דרך ארוכה ומי כמוני שיבין אותך הכי טוב פה שיהיה לך בהצלחה אל תישבר זו מטרה קדושה והסוף כל כך מתוק :) |
מראה מעולה גבר! תמשיך ככה!
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:17. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ