![]() |
ציטוט:
אבל איפה אתם רואה את העצמות? איפה שהשריר חזה? |
אחי די חדל בדיבורים ויאלה למעשים! לך להתאמן ולאכול .!
|
ציטוט:
85 קילו זה שחיף? |
ציטוט:
אם היית אומר לו "וואלה אחי כל הכבוד תמשיך ככה, תאכל טוב ותתחיל לעלות במאסה" לדעתי זה היה מועיל הרבה יותר מאשר להגיד לו "איכסססססססס אתה שחייייףףףףףףףףףף". תסכים איתי כאן |
הל-בוי רק אל תעלה תמונות חזה...אני רוצה לישון בלילה ולא לחלום על הג'ינו שלך...
ודרך אגב פאניק, מי שנעלב מתגובות של אנשים באינטרנט...אז הוא חתיכת מסכן...זה מה שיש לי להגיד. |
הפורום הפך שחיפיאדה...טוב לא שאני ליי פריסט...אבל קצת רמה...הפרום הפך לגנון...כל יום איזה אחד בגיל 15 מראה כמה שחיף הוא נראה ואומר קצת חזה קצת ידיים...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ושבא מישהוא שהוא חייה סוס אז כולם פה אומרים לו שהוא לא הבן אדם האמיתי ומבריחים אותו! כי כולם רגילים לראות פה שחיף כל שני וחמישי |
ציטוט:
אבל אני לא מסוגל מה אתה רוצה מביאים פה תמונות של עצמות ומה אני יגיד? זה כמו שתלך תעלה תמונה של פיאט אונו באתר של מרדצס ותקבל בערך אותם תגובות |
הכל בצחוק נשמה שלי :)
|
עזוב נשמה לא נשמה
אני לא שוכח כאלה דברים.. חכה.. |
בפוסט הזה הזכרתי שאנשים שמתייחסים ברצינות לדברים שאומרים להם באינטרנט הם מסכנים..
אז אתה מסכן... |
אני עדיין לא מבין תגיד לי איפה אתה רואה את העצמות?!?!?! והלבוי אל תחשוב שאתה איזה סוס אני רק בהתחלה... מצדי תסמן לי בתמונה איפה אתה רואה לעזאזל פה עצמות??? אני חלא מבין תסביר לי פעם אחת איפה העצמות באיזה מקום!!
|
אתה בהתחלה<??
??? אתה שוקל 44 קילו!!!!!1 ואני אמרתי משהוא על עצמי? אני השתחנצתי? |
ציטוט:
שיש תחרות שחיפים בבריטניה.. זה תחרות מי הכי רזה ושחיף וגבוה וזה מגעיל אשש... כולם שם לבנים ג'ינג'ים רזים שחיפים משהו לא נורמלי קיצר מה שהם עושים זה חודש לפני התחרות הם מעשנים הרבה הרבה ולא אוכלים כלום . |
ציטוט:
|
הוא ניסה להצחיק...הרי הוא ליצן הפורום...
|
לכל האלו שכותבים שחיף אולי תעלו כבר תמונה שלכם ונראה מי אתם שאתם כל היום מבלבלים במוח
|
אם זכרוני לא מטעה אותי אתה גם לא פרסמת תמונות...
|
פותח הפוסט - אתה חיה רעה
סתם אחי ... תמונה ביכלל לא ברורה קשה להגיב על דבר כזה ! תבנה לך תפריט ותתחיל להשקיה חזק !בהצלחה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:25. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ