ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   הבדלי הרמות בן הארץ לחו"ל (https://israelbody.com/showthread.php?t=8372)

Antonator1 22-04-07 02:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Nareznoy

נו יופי, יש מלא שנראות הרבה יותר טוב, מה עכשיו, יורדים על הברכיים מול כל מי שנראית טוב?! לא מגיעה לאנשים האלה כל כך הרבה הערכה ותמיכה כי הם פשוט אנשים רגילים מהשורה בלי איזה כישרון ממש יוצא דופן. אלכס אברבוך וולד אלחזוב הם רחוק מאד מלהיות סתם עוד אנשים. ממש אין לי מצב רוח לבדיחות כשזה מגיע לנושאים כאלה.

ran_z 22-04-07 02:27

מדינת ישראל עושה לעצמה פאדיחות, שאברבוך זכה במדליה לפני כמה שנים ובאו לראיין אותו, הוא לא הצליח להתראיין כי בקושי הצליח לחבר שתי מילים בעברית, בסוף התראיין ברוסית.
ירדו על זה חודש שלם אחרי זה בתיקשורת, שישראלי שמיצג את ישראל לא יודע עברית.
כל הכבוד לו על הכבוד שהביא לנו, אבל המדינה חייבת לעזור לו ללמוד כמו שצריך את השפה.

Nareznoy 22-04-07 02:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
נו יופי, יש מלא שנראות הרבה יותר טוב, מה עכשיו, יורדים על הברכיים מול כל מי שנראית טוב?! לא מגיעה לאנשים האלה כל כך הרבה הערכה ותמיכה כי הם פשוט אנשים רגילים מהשורה בלי איזה כישרון ממש יוצא דופן. אלכס אברבוך וולד אלחזוב הם רחוק מאד מלהיות סתם עוד אנשים. ממש אין לי מצב רוח לבדיחות כשזה מגיע לנושאים כאלה.

תסתכל על האוכלוסיה שלנו ותראה מה היא מעדיפה לראות:
אלכס אברבוך קופץ ועושה שיא ישראלי 6 מטר
או רוני סופרסטאר בספיישל בגדי ים בגיא פינס

Antonator1 22-04-07 03:11

ציטוט:

אלכס אברבוך מביא כבוד למדינה ולספורט. בחורות בבגד ים (שרובן נראות הרבה יותר טוב מרוני יש לציין), אני יכול לראות גם באינטרנט. יאללה, אני הולך לישון.

Bullet 22-04-07 03:18

ציטוט:

אלכס אברבוך מביא כבוד למדינה ולספורט. בחורות בבגד ים (שרובן נראות הרבה יותר טוב מרוני יש לציין), אני יכול לראות גם באינטרנט. יאללה, אני הולך לישון.

אבל אנחנו יודעים את מי אתה באמת מעדיף לראות באינטרנט... וזה רוני (לא דואני) :1eye:

bode 22-04-07 03:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
אבל אנחנו יודעים את מי אתה באמת מעדיף לראות באינטרנט... וזה רוני (לא דואני) :1eye:

:XDemoticon: :XDemoticon: :XDemoticon:

bode 22-04-07 03:55

ציטוט:

תראה איך המדינה המחורבנת שלנו מתייחסת לכשרונות נדירים כמו ולאדיק אלחזוב ואלכס אברבוך, ומנגד איך כולם מלקקים את התחת לילדי שמנת מפונקים מצפון תל אביב כמו רוני, בר, מייקל ונינט!!! אאארררגגג! אני מסוגל להרוג מישהו כשאנ חושב על זה.

נינט מקרית גת,יש לי דוד שגר לידה הוא אמר:" היא הייתה שלוחית ברמה,הייתה הולכת לקיוסק בלי נעלים בחורף :)))"

toxicity 22-04-07 10:22

אנטון אתה מדבר על ארה"ב כאילו זה מדינה של צדיקים שלא סוגדים לאנשים חסרי כשרון, אתה צריך לראות את אמריקן איידול, ויש לך כמובן עוד המון דוגמאות לטימטום שמה, לדוגמא פמלה אנדרסון, אם אתה משווה אותה לרוני.

Bodybuilder 22-04-07 10:46

ציטוט:

הגנטיקה של הישראלים דפוקה?

ישראלים לא קימים,ישראלים זה:
רוסים,גרוזינים,אטיופים,גרמנים,פולנים,רומנים,מרקוני ם, ועוד ועוד .........
אז זה מטומתם להגיד שלישראלים אין גנטיקה.

הם יותר גדולים כי הם כולם על חומרים !

Amit 22-04-07 10:46

ציטוט:

האמת שאפילו אני מעדיף לראות את רוני סופרסטאר בספיישל בגדי ים בגיא פינס:whistle:

HHHEELLBBOOYY 22-04-07 11:26

יש שם יותר אנשים מאשר פה ויש יותר סוסים מאשר פה

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:38.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ