ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   עוד 6 שבועות.. (https://israelbody.com/showthread.php?t=80564)

EliC 23-10-13 23:41

וכמובן איך אפשר בלי אימון כוח עצים
http://www.youtube.com/watch?v=adQimD5IByI

ORs 24-10-13 06:51

איזה פיגור בחזה ביחס לכול הגוף

EliC 24-10-13 10:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ors (הודעה 1175963)
איזה פיגור בחזה ביחס לכול הגוף

מיואש ממך
איפה תראה חזה עם תאורה מלמעלה

מנחם בגין 24-10-13 11:08

תגיד, כשאתה מעלה תמונות, אתה לוקח בחשבון שאתה עלול גם לקבל ביקורות?
או רק הזמנות לסקס חפוז מכמה בנות זורמות ?

gorneo1 24-10-13 11:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי elic (הודעה 1175978)
מיואש ממך
איפה תראה חזה עם תאורה מלמעלה

שיש תאורה מלמעלה הכי אמורים לראות חזה.... :////

אלברט ברכה 24-10-13 12:47

שמע, אם אתה עולה ככה להתחרות אתה בזיון. לא בקטע רע, אבל כולך עור ועצמות.

EliC 24-10-13 12:48

איזה טיפשים

מנחם בגין 24-10-13 13:25

כולם טיפשים וטועים, אתהההההה הצודק !!

אלברט ברכה 24-10-13 13:28

כדי להתחרות בבילדינג אתה צריך להיות גדול בצורה יוצאת דופן ורק אז להתחטב וכו' וכו', הבעיה אצלך שמלכתחילה אתה שחיף.

EliC 24-10-13 14:15

כן, מראים לך פה תמונות שלי ליד מר יוניברס ששוקל 32 קילו מעלי, ומראים לכם תמונות שלי ליד בחור שהשתתף כבר ב3 תחרויות, ב2 מתוכן לקח מקום ראשון (קיריל, פיטנס ומאן פיזיק) ואני עומד לידו ולא פראייר בכלל, מבחינתכם זה לא מספיק ואני חתיכת שחיף עור ועצמות.
פשוט חכו ליום התחרות תתהפכו על עצמכם

gorneo1 24-10-13 15:00

אתה כולך עף על עצמך כמו טיפשעשרה ממוצע...

זה שאתה עומד לידם ולא נראה קטן זה בגלל מבנה גוף, אבל צר לי לאכזב אותך המבנה גוף שלך בנוי בצורה שלא רואים עלייך מאסה אלא אם כן זאת מלא מאסה... ורואים את זה לא צריך להיות אסטרונאוט כדי להבין...

אתה עולה לבמה לא מוכן, ואתה לא מבין מה שאומרים לך למרות שכולם אומרים לך...

תעשה טובה ותעלה תקבל את האמת בפנים מאנשים שבאמת ישפיעו על מה שאתה חושב ואז אולי תתחיל להבין מה ההבדל בין מה שאתה חושב שאתה, לבין מה שאתה באמת...

אני אומר את דעתם של כמעט כולם פה, ויש לך איזה 1500 צפיות פה, אתה לא מוכן לתחרות במצב שלך, ואם כן תגיע לאיזשהו מקום סביר שהוא בין 4-5 זה כי אתה מביא איתך כזה רזומה של אנשים שאתה מכיר לפי מה שאתה אומר ולפי התמונות...

פשוט בושה שאתה מרשה לעצמך לעלות להתחרות...

יש פה אנשים בפורום ששווים פי 1000000 ממה שאתה מציג כרגע ולא הולכים להתחרות כי הם חושבים שהם עדיין לא מוכנים...

תעלה ותגאל את כולנו מייסורנו, אני סיימתי להגיב לך על הפוסט לפחות עד אחרי התחרות המדוברת.
אני מקווה שכולם ייעשו כמוני...

בהצלחה, ושחרר גבר!!! מיליון סינים לא טועים....

EliC 24-10-13 15:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gorneo1 (הודעה 1176001)
אתה כולך עף על עצמך כמו טיפשעשרה ממוצע...

זה שאתה עומד לידם ולא נראה קטן זה בגלל מבנה גוף, אבל צר לי לאכזב אותך המבנה גוף שלך בנוי בצורה שלא רואים עלייך מאסה אלא אם כן זאת מלא מאסה... ורואים את זה לא צריך להיות אסטרונאוט כדי להבין...

אתה עולה לבמה לא מוכן, ואתה לא מבין מה שאומרים לך למרות שכולם אומרים לך...

תעשה טובה ותעלה תקבל את האמת בפנים מאנשים שבאמת ישפיעו על מה שאתה חושב ואז אולי תתחיל להבין מה ההבדל בין מה שאתה חושב שאתה, לבין מה שאתה באמת...

אני אומר את דעתם של כמעט כולם פה, ויש לך איזה 1500 צפיות פה, אתה לא מוכן לתחרות במצב שלך, ואם כן תגיע לאיזשהו מקום סביר שהוא בין 4-5 זה כי אתה מביא איתך כזה רזומה של אנשים שאתה מכיר לפי מה שאתה אומר ולפי התמונות...

פשוט בושה שאתה מרשה לעצמך לעלות להתחרות...

יש פה אנשים בפורום ששווים פי 1000000 ממה שאתה מציג כרגע ולא הולכים להתחרות כי הם חושבים שהם עדיין לא מוכנים...

תעלה ותגאל את כולנו מייסורנו, אני סיימתי להגיב לך על הפוסט לפחות עד אחרי התחרות המדוברת.
אני מקווה שכולם ייעשו כמוני...

בהצלחה, ושחרר גבר!!! מיליון סינים לא טועים....

אתמול התאמנתי באשקלון במכון של רוסים עם חבר, היה שם מפוצץ אולי 3 אנשים שם היו ברמה גבוהה מאיתנו, מבחינת מסה זה לא בעיה להיות מפלצת מאסה השאלה מה נשאר ממך באמת אחרי שתחטב למצב תחרותי.
ותבין שאני מדבר איתך על אנשים מעל גיל 25 כשאני רק בן 19

gorneo1 24-10-13 15:32

אני יחרוג ממה שאמרתי כי אני מבין שהתחלת להבין מה אומרים לך....
אתה כנראה לא מבין עד הסוף אבל...

כל הקטע בבודי בילדינג לגברים - בשונה מנשים, זה להיות גם גדול וגם חטוב, אתה עולה בבודיבילדינג, לא בפיטנס ולא בפיזיק.... אתה אמור להיות גם גדול וגם חטוב...

ככה זה עובד...

אתה צריך אחרי התחרות להתמקד בלהוסיף עוד 20 קילו של בשר כמה שיותר נקי לפחות ליחסי גובה ורוחב שלך, אחרי זה בחיטוב טוב ולא כזה מהיר אלא מדורג ונכון אתה תראה סוף הדרך... כרגע, אני מוצא לנכון למתוח עלייך ביקורת לא מתוך זלזול אלא מתוך זה שאתה באמת לא מוכן לדעתי...

אם אתה בחרת בבודיבילדינג תדע גם לקבל ביקורת ומתוך הביקורת להפנים ולתקן, אין מנוס מזה...

על כל פנים לעכשיו זה לא רלוונטי, אין לך הרבה מה לעשות כרגע, תעלה להתחרות, תקווה לטוב, ואחרי זה אם תרצה להמשיך תרביץ בלי יותר מידי זיונ* מוח מאסה בכל הכוח!!

לדעתי תהליך שכזה של 20 קילו + יכול להעשות גם בשנה וחצי אם עושים את זה נכון וגם אם עולים יחסית נקי, שוב, אתה רק בן 19 כמו שאתה אומר...
מבחינת פוטנציאל גדילה יש לך עוד הרבה מאוד לדעתי...

בהצלחה.

the raccoon 24-10-13 16:43

שמתם לב לתמונה שהוא העלה שרואים שם בחור לא גדול ממנו שלקח מקום שני?

EliC 24-10-13 17:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the raccoon (הודעה 1176014)
שמתם לב לתמונה שהוא העלה שרואים שם בחור לא גדול ממנו שלקח מקום שני?

עזוב, נזכרתי בנושא תמונות שדני העלה שנה שעברה שם הם אמרו שארטיום במשקל 92 קילו במצב ההתחלתי שלו , לא היה מסיבי:
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...99063572_n.jpg

אלברט ברכה 24-10-13 20:34

נו? הוא לא מסיבי בתמונה.

הבעיה שלך ובכלל של כל דור הילדים בני 16-19 הוא שאתם חיים בפייסבוק, מגיבים שם ומזיינים שם תשכל ומחפשים שם אהדה והכרה, אבל על מה?
אתם לא בילדרים. להיות חטוב על 70 קילו זה אולי דוגמן, לא מישהו שאוכל ברזלים כל היום.
כל הפיטנס, פיזיק וכו' זה בולשיט גדול וזה עיוות של הבילדינג.

חוץ מאלירן מורגן ודני (שגם זה אחרי שהם דפקו 2-3 סייקלים במינימום) כל בני גילם שעלו להתחרות היו קטנים מאוד מאוד.

תסתכל על עצמך בתמונות שהעלת ותגיד לי

EliC 25-10-13 00:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אלברט ברכה (הודעה 1176032)
נו? הוא לא מסיבי בתמונה.

הבעיה שלך ובכלל של כל דור הילדים בני 16-19 הוא שאתם חיים בפייסבוק, מגיבים שם ומזיינים שם תשכל ומחפשים שם אהדה והכרה, אבל על מה?
אתם לא בילדרים. להיות חטוב על 70 קילו זה אולי דוגמן, לא מישהו שאוכל ברזלים כל היום.
כל הפיטנס, פיזיק וכו' זה בולשיט גדול וזה עיוות של הבילדינג.

חוץ מאלירן מורגן ודני (שגם זה אחרי שהם דפקו 2-3 סייקלים במינימום) כל בני גילם שעלו להתחרות היו קטנים מאוד מאוד.

תסתכל על עצמך בתמונות שהעלת ותגיד לי

אחרי שאמרת שהוא לא מסיבי בתמונה אין לי יותר מהלהגיב לך לילה טוב

alonl6 25-10-13 08:26

אתם מתייחסים לבן 19 כאילו מדובר בגיל 13.

אני לא מבין מה ההשוואה לאנשים בני 25. אתה לא מתאמן מאתמול. מי שבן 25 לא בהכרח מתאמן מגילך.

אני לא כל כך מבין את המושג פוטנציאל גדילה כשזה בהקשר של אדם בוגר בן 19.

the raccoon 25-10-13 08:37

המסקנה היא שפחות או יותר כולם מפגרים פה בשרשור הזה
מי יותר ומי פחות

DaSpider 25-10-13 11:29

יש לך אחלה מבנה שבעולם, אף אחד אם יראה אותך ברחוב או סתם ככה לא יגיד לך שאתה שחיף, אבל יש אחלה מבנה ויש להתחרות בפיתוח גוף - אלה שני דברים שונים. אם היית יכול להדחס לקטגוריית נוער - בכיף היית לוקח שם משהו מכובד, אבל בקטגוריה שלך יש סטנדרטים יותר גבוהים.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:51.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ