![]() |
השואות-אלוף האלופים
http://www.youtube.com/watch?v=IV5GJ_P0H2s ומי שרוצה למכור את הסיפור לתקשורת, וסיפור האחים האנה לא מספיק לו, המתחרה הימני, המנצח של המשקל הקל, הוא איראני. |
כמו שאמרתי, אני יכול לנסות להשיג לו פרסום כפי שעשיתי בזמנו עבור סטאס וניסיתי (ללא הצלחה) לעשות עבור מאור
אבל זה תלוי בו והוא צריך לרצות את זה |
ציטוט:
|
יש כסף בלי סוף
עובדים עליך בעיניים ושוב, אתה מוזמן לפייסבוק שלי אני אסביר לך איך זה באמת עובד בזה סיימנו אל תקלקל לי את האשכול עם השם הטמא הזה של הרמאי הפוליטי הארור והמתועב |
ניגרי אתה מזכיר לי קצת את שפטל עם השפה הזאת (שאגב אני מת עליו). עזוב בוא לא נדבר על פוליטקה לא בפייסבוק ולא פה ולא בשום מקום, זה לא מוביל לשומקום
|
אחת ההשפעות שלי אכן
והפייסבוק בהחלט מקום לדבר על פוליטיקה זה כן מוביל להרבה דברים אפילו להחלפת שלטון, תתפלא |
אתה מוזמן לפתוח נושא באוף טופיק על יאיר לפיד ונתווכח על כך מהיום ועד מחר, אגב שפטל בדרך כלל מבסס את דבריו מכאן עד הודעה חדשה בגלל השפה הקשה שלו ובגלל היותו עו"ד. ממליץ לך ללמוד ממנו לפני שאתה מריץ עובדות כמו שכתבת מקודם, תפתח בעוף טופיק נושא ואנחנו נתווכח שם ואני בטוח שעוד אנשים פה ייצטרפו ויהיה מעניין
|
ענקקק לא יאומן !
לדעתי בזבוז שהוא בנאבא , אבל אני מאמין שאח של אלי בחיים לא יהיה באי אף בי בי . |
חבל שהוא לא יכול לשמוח על הזכייה כי אחיו נשלח למעצר. (לפי החדשות)
אשמח לעידכונים אם מישהו יודע משהו. |
|
אזה תואר של נאבא יותר יוקרתי?
World Championships - או mr universe |
|
הרמה של האוברול הייתה יפה, לבחור שזכה מגיע, גם הקטנצ'יק מימין מפחיד. אבל ההבדלים ביניהם לבין יוני ענקיים - ליוני פשוט אין רגליים, אין תחת יש לו כתפיים מאוד רחבות וידיים ארוכות, זה חוסר פרופורציה מאוד בולט לעין.
|
ציטוט:
|
אמנון גאון פרסם לפני זמן קצר שסוכם עם יוני על הופעת ראווה בתחרות מר ישראל של נאב"א, באוגוסט
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphoto...88142281_n.jpg |
מי שפה: לפתוח דחוף ערוץ 10
יוני אמור להתארח בדקות הקרובות בתוכנית של שי שטרן |
|
גב לא הגיוני
ניגרי , במקרה שראית את התחרות - לא היו שם מתחרים יותר שלמים ממנו .? חוסר הפרופורציה בין עליון לרגליים ממש בולט |
|
התמונה במכון נשגבת מבינתי . באמת הוא נראה לפחות בידיים וכתפיים הרבה יותר גדול ממאור
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:35. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ