![]() |
ציטוט:
גם אם הוא היה מאז שהוא נולד עם זתונה נכונה והיה בן 20 זה היה מטורף. חח |
ציטוט:
למשל אצל נשים שעברו את גיל 30.. תמיד הם ישארו בלב בנות 30 הם לא מוכנות לקבל את גיל ה 40 ששואלים אותי כמה זמן אני מתאמן עדיין תקוע לי בראש שנתיים למרות שזה שנתיים ושלוש חודש כבר.. זה לא ממש משנה כמה זמן הוא מקפיד, יש לו את הגנטיקה, אני קורה לזה "כישרון" כמו מוזיקאי שניחן בכישרון למשימעה מוזיקלית או כדורגלן שיודע להניע כדור.. |
אחלה בייספס
אבל שים תמונות של שאר הגוף שנראה קצת מעבר ליד כל הזמן
|
בואנה אני מזה מקנא..
חח תמשיך מסה למה חיטוב למה! אתה תהיה יותר מפלצתי ממה שאתה עכשיו חח רציני אתה יכול להיות משהו כמו רוני קולמן מזה גם לפי התמונות האחרות שלך ועוד בגיל 15!#$!#@! |
פששש סוס אתה ממש יפה.. כל הכבוד :]
יש לי אחד בכיתה כזה.. לא מתאמן בכלל יש לו יד קדמית חייתית |
יפה..!! נראה בן :):):):)!!
בהצלחה בהמשך |
איזה יד! פאק!!
אחי תפציץ אחורית זה הורס תפרופורצייה רצח.. לך תתחרה =] |
האורך של השריר והצורה נותנים לו מראה עגול ומצוין אבל עם זאת יש חוסר פרופורציה גדול לעומת הטרייספס. זה משהו שאתה צריך להתחיל לעבוד עליו. לגבי ההיקף אני יכול להגיד לך שאתה לא יודע למדוד כמו שצריך כי זה נראה רחוק מ43 שנות אור אבל לא נכנס כדי לא ליצור פה ויכוחים.
|
ציטוט:
דווקא המאמן מדד לי והוא מדד הרבה פעמים כדי לבדוק אם זה באמת זה 43 כי הוא לא האמין..אבל כל אחד והדעה שלו.. |
ואי ואי איזה רגשי קנאה טסים במוח שלי
ואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאיייייייי סעמק בן 15 היקף 43 ושוקל פחות מ 80 קילו.............. יש לך 7 ס"מ עלי :( ובטח אתה יותר נמוך |
ציטוט:
1.80 |
אתה אחד המטורפים אחי.. אני משער שאתה נהנה ללכת לבצפר שכל אחד שרואה אותך חושב איזה קרנף אתה :}
עד גיל 18 ואתה תהיה אחד הטובים בארץ! בהצלחה בהמשך!! |
בגיל שך הייתי שוקל כמו שק ביצים עם שערות
|
אין ספק שאתה פלא גנטי ועוד נשמע עלייך המון דברים טובים בעתיד , אם אתה רציני אתה עוד תגיע הרחוק אין לך מושג כמה אתה צריך להודות לאמא ולגריזלי :ph34r: (חחח סתם גבר מקווה שלא נעלבת או משהו) בכל מקרה הגנטיקה שלך נהדרת אין פה ויכוח , תן דגש על טרייספס , יד 43 רק עם בייספס זה אומר יד 46 עם טרייספס :ph34r:... פאק... אתה ענק
|
קשה לי להאמין שההיקף הוא 43, היד חטובה וזה גורם ליד להראות גדולה יותר, אולי כדאי שתעלה כמה תמונות שלך (כולך) בפרונט דאבל בייספ או תמונה של היד והסרט מדידה.. כך לא יהיו לי (ולאחרים)ספקות, בכל אופן, יד יפה מאד וגנטיקה מרשימה.
|
גם לי לא נראה יד 43
קשה להגיע ליד 43 רק עם בייספס,כי טרייספס ממש אין אבל גם הבייספס נראה ענקי כי אין טרייספס,זה אצל הרבה ככה ואמרת שאתה חזה בטרייספס,כמה אתה עושה לחיצה צרפתית? |
ציטוט:
זה אומר צרפתית בסביבות ה50 קילו נראה לי.. |
לא עושה צרפתית..
וגם מי אמר שאין בכלל טרייספס , יש לי שם מסה טובה אבל לא כמו בביספס וזה יוצר אשליה של טרייספס קטן.. |
בכל אופן אין לך יד 43, אולי יד 40...
כמובן שאני לא יכול לקבוע עובדות כי אני לא מכיר אותך אבל לפי התמונות ככה זה נראה. חוץ מזה שזה ממש לא משנה, אתה נראה טוב זה מה שכובע.. נ.ב תעלה תמונות נורמליות של כל הגוף אל תתקמצן :) |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:00. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ