ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   סתם כי משעמם לי קצת (https://israelbody.com/showthread.php?t=7834)

Johnny 16-04-07 22:22

אם אתה מטר שבעים זה באמת לא נראה כמו יד 40, מצד שני הכל יכול להיות.

למה אתה עושה גבות?

Deja Vu 16-04-07 22:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK
אין לך יד 40... :disgust:

אבל נראה סבבה (no homo) למה אתה מתעקש להשאר עם הגופייה..?

תודה וואלה באינסטינק רשמתי ארבעים חח הייתה לי יד ארבעים וחצי שהייתי עוד במסה אני מניח שירדתי סנטימטר או שתיים מאז ובקשר לגופייה אני גם לא יוריד אותה עד סוף החיטוב עוד חודש ככה אני יעשה לפני ואחרי בלי חולצה

Deja Vu 16-04-07 22:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Johnny
אם אתה מטר שבעים זה באמת לא נראה כמו יד 40, מצד שני הכל יכול להיות.

למה אתה עושה גבות?

חח למה אתה קשור? אני לא עושה גבות הם דקות מטבעם אני מנקה בקטנה זה מה שבנות אוהבות בימנו אן מה לעשות :blush:

SuzukiR 16-04-07 23:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Deja Vu
חח למה אתה קשור? אני לא עושה גבות הם דקות מטבעם אני מנקה בקטנה זה מה שבנות אוהבות בימנו אן מה לעשות :blush:

מזה השטויות האלה זה מה שבנות אוהבות

העיקר מה שעושה לך נוח אם עצמך ואם הגוף שלך כי תאמין לי חברה שלך לא תעזוב אותך בגל ל שתי שערות מיותרות בגבות

Jones 16-04-07 23:14

ציטוט:

לעניין הגוף,נראה שחיף.

חחחחחחח צוחק אחי נראה טוב תעלה קצת במסה.

Deja Vu 16-04-07 23:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SuzukiR
מזה השטויות האלה זה מה שבנות אוהבות

העיקר מה שעושה לך נוח אם עצמך ואם הגוף שלך כי תאמין לי חברה שלך לא תעזוב אותך בגל ל שתי שערות מיותרות בגבות

נוח לי שבנות חמות עליי מצידי להזריק גם סינטול לבייספס :1eye:

Deja Vu 16-04-07 23:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ג'ונס
לעניין הגוף,נראה שחיף.

חחחחחחח צוחק אחי נראה טוב תעלה קצת במסה.

תודה אחי כל דבר בשעתו קודם מסיים תחיטוב אחרי זה חוזר להפציץ

Johnny 17-04-07 00:35

תשמע אם אתה היית מזריק סינטול בשביל בחורה אתה טמבל. אני חושב שאלא אם אתה חד גבה גבר לא צריך לעשות גבות.

Deja Vu 17-04-07 00:41

ציטוט:

תשמע אם אתה היית מזריק סינטול בשביל בחורה אתה טמבל. אני חושב שאלא אם אתה חד גבה גבר לא צריך לעשות גבות.

מה תלא מבין בזה שלא עשיתי גבות ניקיתי בקטנה כמה שערות וזהו תשעים אחוז מהאנשים בגילי עושים את זה לא יודע איפה אתה חי ובקשר לסינטול זה היה בצחוק אם לא הבנתה אני לא יעשה כלום בשביל בחורה ספציפית שתגיד לי אני לא אוהבת תשער שלך בלה בלה אני עושה מה שאני אוהב אבל באופן כללי למה לא לאמץ לעצמך מראה שבנות אוהבות מה אתה הומו?

yonip 17-04-07 15:11

גוף יפה ( No Homom :d)
חסר טיפה חזה אבל בכללי תותח :]

דרך אגב אחי
איך קוראים לתספורת שלך? אהבתי :)

Johnny 17-04-07 16:28

לי יש את המראה שלי, הוא לא בשביל בחורות. אם בחורה הולכת איתך בשביל המראה שלך היא לא שווה כלום וכנראה גם אתה אם זה מה שמעניין אותה בך.
הבעיה היא כשגבר עושה גבות זה נותן לו מראה מאוד נשי בפנים.

Deja Vu 17-04-07 19:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yonip

דרך אגב אחי

חח מה זאת אומרת אך קוראים לזה כולה גלח די קצר לא משו מיוחד בכלל סתם קיצלו אותי פעם הבאה אני דופק באמצע שער בערך כמו עכשיו בצדדים גלח כמאט לגמרי עם שלוש פנסים ככה משו עצבני הפעם יצא לי מעפן ולא הבנתי מה הקטע של הנו הומו חח אתם יודעים זה מובן מאליו שתלא הומו אדם שצריך להגיד דבר כזה בזמן שהוא אומר מילה טובה לגבר רק יותר חשוד לדעתי...

Deja Vu 17-04-07 19:42

ציטוט:

לי יש את המראה שלי, הוא לא בשביל בחורות. אם בחורה הולכת איתך בשביל המראה שלך היא לא שווה כלום וכנראה גם אתה אם זה מה שמעניין אותה בך.

חח סבבה אחי שכל אחד יעשה מה שהוא אוהב ואמרתי לך זה המבנה גבה שלי הוא דק ומסודר מטבעו גם אם לא הייתי נוגע בכלל זה היה נראה בערך ככה לדעתי זה עדיף מכל השעירים חדי גבה אני מנקה קצת שערות בגבה חצי פורום מוריד שערות ברוב הגוף זה בהרבה יותר גרוע......

אליאב קרייסלר 17-04-07 20:38

ציטוט:

על זה ניתן לצטט איזה באדיבילדר (יוסי פטר למי שמכיר) שעשיתי איתו כמה אימונים בתחילת דרכי : ''הגוף שלך הוא כמו מכונית , יכול להיות שכמה שלא תשקיע וכמה שלא תבזבז עליו , גם אם זה יהיה את כל הנשמה - עדיין יהיו כאלה שלא יאהבו אותו''

אני יודע שדיברת על פנים אבל כל אחד והטעם שלו חח ובפורום הזה לא ישפטו אף אחד!!!:diractor:
חח נסחפתי קצת :mushy:

אליאב קרייסלר 17-04-07 20:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yonip

דרך אגב אחי

מנחם:XDemoticon: :XDemoticon: :XDemoticon:

DMX 17-04-07 20:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אליאב קרייסלר
על זה ניתן לצטט איזה באדיבילדר (יוסי פטר למי שמכיר) שעשיתי איתו כמה אימונים בתחילת דרכי : ''הגוף שלך הוא כמו מכונית , יכול להיות שכמה שלא תשקיע וכמה שלא תבזבז עליו , גם אם זה יהיה את כל הנשמה - עדיין יהיו כאלה שלא יאהבו אותו''

אני יודע שדיברת על פנים אבל כל אחד והטעם שלו חח ובפורום הזה לא ישפטו אף אחד!!!:diractor:
חח נסחפתי קצת :mushy:

אז המורה שלי לספורט אומר שהגוף הוא כמו מכונית , כשאתה מתאמן בחדר כושר[אנאירובי]אתה למעשה משפץ את המראה של המכונית , ומכונית יפה לא שווה כלום אם המנוע [הלב] לא טוב ,
בגלל זה הוא אומר שחייב גם לעשות אירובי.

DMX 17-04-07 20:43

ציטוט:

:):):):)

Deja Vu 17-04-07 20:50

ציטוט:

חחחחחחחח אשכרה

Deja Vu 17-04-07 20:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dmx
אז המורה שלי לספורט אומר שהגוף הוא כמו מכונית , כשאתה מתאמן בחדר כושר[אנאירובי]אתה למעשה משפץ את המראה של המכונית , ומכונית יפה לא שווה כלום אם המנוע [הלב] לא טוב ,
בגלל זה הוא אומר שחייב גם לעשות אירובי.

חחחחח אני משאר שהמורה שלך זה אלי מור הקוקסינל סתם זיין שכל אני זוכר שהוא התחיל לחפור לי על זה שאבקת חלבון זה פוגע וכל מיני שטויות אמרתי לו טוב אחי הכי הרג אותי היה שעור ספורט והיה לי אימון חזה באותו ים אמרתי יאללה נדפוק אימון כבר בביצפר יחסוך לי זמן בערב קיצר אני מתחיל לייתאמן פתאום הוא עוצר אותי אומר לי מה זה מה תעושה תתיפצע את עצמך תוריד משקל ואני כזה למה אני עושה תתרגיל נכון ועושה עשר חזרות מה הבעיה והוא זה לא משנה משקלים כאלה פוגעים וגורמים לפציעות בגיל הזה קיצר הוא לא מבין מהחיים שלו בתחום הזה

DMX 17-04-07 21:03

ציטוט:

חחחחח אני משאר שהמורה שלך זה אלי מור הקוקסינל סתם זיין שכל אני זוכר שהוא התחיל לחפור לי על זה שאבקת חלבון זה פוגע וכל מיני שטויות אמרתי לו טוב אחי הכי הרג אותי היה שעור ספורט והיה לי אימון חזה באותו ים אמרתי יאללה נדפוק אימון כבר בביצפר יחסוך לי זמן בערב קיצר אני מתחיל לייתאמן פתאום הוא עוצר אותי אומר לי מה זה מה תעושה תתיפצע את עצמך תוריד משקל ואני כזה למה אני עושה תתרגיל נכון ועושה עשר חזרות מה הבעיה והוא זה לא משנה משקלים כאלה פוגעים וגורמים לפציעות בגיל הזה קיצר הוא לא מבין מהחיים שלו בתחום הזה

כן ,הוא המורה שלי במגמה, אני מתעב את הבנאדם הזה ,וגם לי הוא תמיד מפריע כשאני מתאמן הוא פשוט נגד פיתוח גוף , למרות שבזה שבאדיבילדינג זה לא בדיוק הדבר הכי בריא שיש הוא צודק..

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:42.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ